Осмокласници 2026/2027 - тема II

• 1 964
  • 76
  •   2
Отговори
# 30
Привет и благодаря за новата тема. Мина род. среща и при нас. На 15-ти е от 12 часа и ще имат час на класа.

# 31

Да ви попитам. В Школо само един профил ли имате? Аз влизам с моята електронна поща и моя парола. На РС доколкото разбрах децата трябва да имат отделен профил (правилно ли съм разбрала?). В Школо влизам през браузър на телефона.

Детето си има отделен профил с нейни си мейл и парола (от старото училище още). Тогава учителите даже пишеха само до тях разни съобщения.

Мина и нашата родителска. Директорката мина и остави една голяма кутия бонбони да се почерпим Simple Smile Класната ми хареса много, сериозен човек изглежда. Пари не сме събирали, трябва да вземем разни помагала само. И в нашия клас са 27- има едно дете надпланово явно. Мислех, че са близнаци, но и аз не откривам еднакви фамилии.

# 32
И при нас в Школо всичко е заредено. И аз, и дъщеря ми имаме профили. Учителите понякога пишат само на децата. Моята разсеяна госпожица рядко си проверяваше профила и аз свикнах да проверявам и двата.

# 33
Благодаря. Изобщо не помня как съм създала профила в Школо и защо имам само аз (не знам и дали е мой този профил или на детето 😃). Голяма каша.

Иначе за дигиталната раница съм си записала на лист, който стои до компютъра, потребителско име, парола и че са дадени от госпожата от начален етап.

# 34
  • пустинята Гоби
Деца под 14 могат ли да имат профили? Моят син има достъп от моя профил, никой досега не е писал в школо на децата, с учителите имаха вайбър групи.

Аз разцъках Школо, видях, че на моят син данните са много неактуални, въпреки че всяка година съм давала аткуални такива и затова писах на админа на Школо да ги оправи. Снимката му в профила на новото училище е от 1 клас Simple Smile .

# 35
Разбира се, че деца под 14 г. могат да имат профил в Школо - това не е социална мрежа Simple Smile Моето си имаше от 2 клас и си следеше оценките в него. Понякога учители пишеха и то пишеше на учители.
Нова снимка може да качите в Школо и да чакате администратор на новото училище да я одобри.

# 36
И аз сега разцъках Школо.
На деца под 14 г  видях имената на моето и пише, че има нов профил, неактивен. Последната промяна е от админ, направена на 11.09.
Във Вайбър имаха група класа с учителите и там публикуваха домашните за тези, които отсъстват, разни други съобщения.

# 37
  • пустинята Гоби
Питах, защото от моя профил може да се даде достъп на дете под 14 години и то да вижда всичко това. Логиката е за децата над 14 години да има друга опция, примерно профил. Все едно, ако има желание и нужда, ще се направи профил, иначе е безсмислено.

# 38
  • shumen
Може да има профил дете под 14 години.Моят има в Админ плюс и там си вижда всичко.
С класа и госпожите имаха вайбър група и там пишеха съобщения за отсъстващите.

# 39
Аз не помня как ѝ направих профила. Това е профил на ученик и от училището поискаха да го направим в пети клас. Там основно им изпращаха съобщения за домашно. Иначе, мисля че някак през моя профил направих нейния, но как точно ми се губи беше отдавна.

# 40
Имайте предвид, че докато се ъпдейтват профилите на децата, няма да виждате абсолютно нищо в Школо (ако има такива, които още не са). На големия така липсваше няколко дни акаунта, вече и на двамата са обновени. Програма, учители, всичко си има.

Почти нищо не съм купувала. Имаме повече от 10 раници, все са подаръци, за половин клас стигат. Тетрадки - където не съм отворила, от там не съм извадила. Остават уч. карти и тези за транспорт и май с това приключваме.

# 41
  • София
И двете ми деца винаги са били с отделни профили в Школо. От 2019-та сме на Школо. Много често учителите пускат съобщения само до децата или само до родителите.
Аз ползвам приложението. Предпочитам да получавам нотификация на телефона, ако има ново съобщение или оценка.
Сега погледнах какво са качили като информация за новата учебна година. 26 деца са в класа. Имаме и близнаци.

# 42
  • shumen
И аз предпочитам да получавам съобщение,ако има оценка или ново съобщение.Моят е разсеян и забравя да ме каже,ако има нещо.
Утре е рожденик и сега освен къде ще празнува и какво ще получи за подарък друго не му е в главата.

# 43
  • Някъде по Дунава
В класа на сина ми ще има 27 деца, има близнаци - момче и момиче. Дори видяхме, кои деца от класа ще са на общежитие. Това от Школо.

# 44
При нас опцията да видим съучениците я няма. Предполагам, че от училището са я направили да е невидима за деца и родители.
Така че броя на децата ще го разберем другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт