Осмокласници 2026/2027 - тема II

• 8 182
  • 223
  •   6
Отговори
# 210
Цитат
Това не го разбирам как е възможно да се случи. В математическо училище ли сте?
Не, в професионално. Една част от класа имат с един учител, другата са с друг.
Зори, все по-добри резултати са имаш.

# 211
Здравейте,
Ако не съм направила копие на дипломата,а искаме да пробваме в течение на учебната година за някое свободно място, от къде трябва да получа такова копие -от старото или от новото училище?

# 212
  • София
От новото според мен.
 Аз предварително бях направила една снимка на дипломата, ако ми потрябва, но детето не иска да се мести засега, така че и за мястото в испанската няма да се пробваме. Ако беше с английски можеше и да се навие, ама с френски не.

Благодаря ви много за подкрепата ❣️

# 213
Ние също за сега нямаме намерения за преместване, но моя позната ми зададе въпроса за дипломата и въобще не се бях сетила да я снимам, преди да дам оригинал.

# 214
  • пустинята Гоби
При нас върнаха дипломите за основно образование мисля в Час на класа. Правят преговор тази седмица при повечето предмети, само по английски е пуснала тест без оценка учителката за да види нивото. Иначе имат по 13 часа седмично английски и почват да го учат от началото.

# 215
  • София
Здравейте,
Ако не съм направила копие на дипломата,а искаме да пробваме в течение на учебната година за някое свободно място, от къде трябва да получа такова копие -от старото или от новото училище?
От тук може да се свали, но трябва да се знае серия  и номер на документа https://regdiploms.mon.bg/

# 216
В НЕИСПУО има дипломите в pdf, в оригинал, цветни. Май че именно това е линкът, който даде Санака.

# 217
Много благодаря!

# 218
  • shumen
При нас дипломите за основно не са ги връщали.
Моят за сега е доволен от училището.По БЕЛ сега ми каза,че ще правят входно към края на месеца.Също и по Математика и Английски.По ИУЧ Български ги питала госпожата дали да съберат пари и да закупят помагало по което да работят.

# 219
Здравейте,
Върнаха ги още на 15 септември при нас.

# 220
Някой има ли инфо в крайна сметка след директорските класирания в 91 НЕГ, София колко е най-ниският бал за прието момче.

Гледах на сайта им, но протокол с прием и резултати те откривам.

Чисто любопитство ме мъчи. Нищо повече Simple Smile

# 221
  • София
Някой има ли инфо в крайна сметка след директорските класирания в 91 НЕГ, София колко е най-ниският бал за прието момче.

Гледах на сайта им, но протокол с прием и резултати те откривам.

Чисто любопитство ме мъчи.
Нищо повече Simple Smile
https://91neg.bg/wp-content/uploads/2026/09/protokol-8-klas-5-klasirane.pdf

# 222
  • shumen
При нас не са ги връщали.
Моят днес писа домашно по Математика.По Английски госпожата не им дала,защото уикенда бил за почивка.

# 223
  • На морето!
Казах ви аз, че след 15.09 набъбват класовете  в някои елитни гимназии, нищо не се е променило през последните 6 години.

Общи условия

Активация на акаунт