Осмокласници 2026/2027 - тема II

• 14 352
  • 336
  •   1
Отговори
# 330
  • shumen
Благодаря за информацията.Само декларация ми донесе друго не е казвал или носил.Сметка има в ДСК,но ще трябва като вземем края на месеца личната му карта да я сменим,че в момента е още с ДСК тийн.

# 331
  • Бургас
Може ли да се прави входно ниво по предмет, без да е правен преговор?

# 332
Абсолютно може - учителят не е длъжен да прави преговор.

# 333
Явно може. Синът ми има химия само във вторник и понеже пропуснаха 2 вторника, се запознаха само и ще правят контролно.

# 334
  • София
Може, при нас правиха едното входно още на първия час по предмета на 16 септември.
Не са длъжни и да слагат дата и график. Правят ги без предупреждение много често. Не е приятно, но такава е преценката на учителя. Вкъщи много ми бучи за това, но... няма какво да се направи, вече знаем, че така се процедира и ще го карам да преговаря.

# 335
От години повтарям, че никой не е длъжен да ги предупреждава за контролните и какво ще включват, но кой да ми вярва. Тази година обаче се убеди, че може да започне с контролно в първия час. Когато аз бях ученичка, правехме т.нар. изнендващи контролни още от 5ти клас и си знаех, че винаги трябва да съм подготвена като за такова. Сега само с някакви 5минутки ги изненадват.

# 336
  • shumen
Може.Моят не са правили изненадващи контролни,но са им казали,че може.Също и са им казали,че може и да не ги предупредят.

Общи условия

Активация на акаунт