Наивна и предадена!

• 909
  • 19
  •   2
Отговори
Здравейте!

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 00:57 от Марчелотка

# 1
Дори и да я е "бъзикал" относно външния й вид, ти такъв мъж ли искаш до себе си? Който се подиграва така на хората?

Пък и да е опашата лъжа и вярно да е правил намеци, пак е гнусно. Ти си за пред хората, тази за всеки случай употреба, защото му е изелждала лесна.

Луда си, разбира се. Бий му шута с чиста съвест.

# 2
  • волно калдъръмче
Този не е добре с главата, щом се гъбарка така с жените и лъже безогледно. На едната прави комплименти, а после замазва очите на другата: ама аз се бъзикам.

# 3
Много се връзваш за човек с черно чувство за хумор.

# 4
Чатът е отпреди 10 години?

# 5
Черен хумор не знам, но си злопаметна явно.
10 години, сестро. Честно ли?

# 6
Този човек 10 години с един телефон ли кара?

# 7
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Омъжена съм от много години.Имали сме и прекрасни и не- толкова добри моменти.Разбираме се.И двамата сме с доста черно чувство за хумор.Случайно ми попадна чат на моя мъж и негова съученичка.
Чатът е от преди 10 години.
Скрит текст:
Нарича я секси, принцесо и т.н.Тя нито е секси , нито е хубава.Ниска и дебела е.Аз съм висока и стройна.Мислех,че си вярваме и не се лъжем.Цяла нощ не спах.Попитах го.Каза,че съм луда.Не вижфам ли на какво прилича тази.Бил я бъзикал.Тъпо ми е.Исксм да изчезна за няколко дни сама с мислите си.аНе мога да го гледам в момента.Какво ще ме посъветвате?
Коя програма пази чат толкова дълго?

# 8
Поредната луда в този форум. Чат отпреди десет години... То за престъпления вече има давност. При това ревност към жена, която не ти е съперница изобщо???  Изумявам се какви хора имало по света.

# 9
  • Пловдив
Разведи се. Заслужаваш повече .............само си помисли как в 7ми клас е гледал гърдите на Цецка от първият чин.

Нарцисист !

# 10
Мъжът ти си пази логове от mIRC или какво? Ти поне заглавието си оправи, че от толкова зор да се оплачеш една празна тема пусна и една с грешка в заглавието.
Съжалявам хората, които толкова скучаят през уикенда...

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 23:30 от DreamingOfSummer

# 11
Ще си дам чесното си мнение. От написаното с грешки (то и аз пиша грешно),ми прави впечатление че сте не зряла .Това са десет години!Кой пази чатове от десет години?Би ,трябвало да се осигуриш  че са от десет години. Не знам .Прекалено ми сте драматична.

# 12
Разведи се, предал те е. Само не разбрах защо си наивна?

# 13
Другата ѝ тема е още по-абсурдна. Казва се "И".
А първия пост е "А".

# 14
Ако ще чатът да е отпреди да са се имали, реакцията му е противна.

Иначе има такива хора, болестно състояние.

Общи условия

Активация на акаунт