💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 3 (14.09 - 21.09)

• 48 294
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да ми оставите Ръждавичка на мира, какво още ви дразни Joy

Добре си е момичето, израства, навлезе в тия среди и и се нареждат много по-важни неща от едната победа на битка. Едното за другото, както се казва. Масова любимка е и това е факт.

Това, че е масова любимка може да е факт само в сънищата на Дяволчето и твоите.

Масова е и то меко казано.
Справка всички анкети в Бг Мама, Фейсбук и Ютюб. Навсякъде е или в челото или в топ 3, в най-лошия вариант топ 5. Брой реакции във Фейсбук, брой мнения при отпадането и в нейния сезон, брой юзъри онлайн в темата по време на дуела срещу Радостина (само финала би този епизод) и брой гледания в Ютюб.

# 451
И на мен ми харесва естествената неошлайфана сила на Симона, която е постигната от начина на живот и ежедневието, а не от назубряне в залата. Може би затова не мога все още да харесам Юлия, колкото и добре да се представя ми е твърде роботизирана и натренирана на специално тези елементи за игрите, напомня ми на Миро.

# 452
Да не би Елена да влиза в племе ,та ни занимават с нея сега Joy

# 453
  • В Града на липите
Миро се скатаваше и никога не поемаше отговорност, докато Юлия поема допълнителни постове и рискува с пъзели. Ще я видим по-нататък, засега ми е доста свежа и не се дава на братята.

# 454
  • София
Много добър ЧакалкКаст с гост Йордан от сезон 7.
Като изключим пристрастията му към Добромира (нали са били гаджета) се получи добър подкаст.
Засега Чакала бие Надкаста, където последният епизод с Ния-Косара беше много слаб. Мартин Елвиса трябва да му е постоянен гост на Неделчо, ама той искал да ги редува. Ами успех... Хех.

Стана въпрос за Боби Биатлониста и Димитър Димитров колко силни били и супер-интересни образи, но по една или друга причина не са били взети за сезона.
Дано ги вземат за сезон 9.
Скандално е да не се вкарват такива хора.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 21:00 от Diavolo

# 455
Имах предвид като представяне на арената, а не като характер. Миро не се справяше лошо също (когато не се пестеше). Но изобщо не ми беше интересен и атрактивен.

# 456
  • В Града на липите
Имах предвид като представяне на арената, а не като характер. Миро не се справяше лошо също (когато не се пестеше).
Разбрах Simple Smile техничен и комплексен, но без някаква харизматична индивидуалност.

# 457
  • София
Ха, интересно, Боян не иска да се номинира Пепи.
Логично е обаче. В момента той повече мисли за племето, защото ако останат само Боян и Емо, това племе ще стане още по-зле. То и сега е трагично.

# 458
  • В Града на липите
Боби започна да разсъждава с главата си и донякъде със сърцето си, като се предложи да отиде вместо бате Емо на елеминация.

# 459
Симона интелекта 🤮
На тази разпасана бандичка само и - мъж им трябва .
Още една седмица да седят в изолатора дано .

# 460
  • София
Малее, Симона как го харзулна Боян. Социално-стратегическата игра на Боян хич не му се отдава.
Симона не само на Арената е силна, но и в лъжите. Става и за Сървайвър.

# 461
в сините някакви плаващи коалиции. Според мен Симона е права трябва да отстрелят Бат Емо и евентуално да придърпат Боби

# 462
  • София
Боян как се дере. Този човек има неизчерпаема енергия. Grinning

# 463
О, и аз съм ок с Теодора. Даже ми харесва как се опълчва на омразната, да де... светата троица. За първа година голяма част от червеното племе ми е изключително неприятна... В това число влиза и "петото колело"... Съжалявам, ... Дадох шанс. Не става... 😵‍💫

Приятели, спокойно си пишете за Марио, не съм Дяволчето, че да се връзвам. 🤪 (Шегичка) Солете го колкото искате, всеки има право да си изказва мнението.

Дяволче, съмнявам се да видим Боби Биатлониста в сезон 9, беше пуснал стори, че ИВ губят кадър в негово лице. Затова отиде да си получи адреналина в Спартан Рейс и стана първи в своята група при първото си участие в състезанието.

# 464
  • София
Дано го видим все пак.
Все пак трудно се отказва на ИВ и НОВА. Ще стане много популярен в България...
Едно е да се заканват сега, но ако се обадят...
Жалко обаче.

Общи условия

Активация на акаунт