💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 3 (14.09 - 21.09)

• 26 678
  • 784
  •   227
Отговори
# 615
"Игри на волята" е като по модел на турски сериал с три стълба- сложна и конфликтна любовна история, вътрешно напрежение в семействата и поне една коварна приятелка, която играе "двойна игра", външно напрежение и заплахи от семейни врагове и мафията. Проверена формула. Само тук облечена в прах и варели.

# 616
  • София
Много съм доволна от развитието вчера. Особено сред блатните. Още преди битката се отказах да бъда за Марио, тези махленски заяждания не са ми по вкуса. Мисля, че ще се окаже втора Теодора и искам днес да си ходи вкъщи.
Малко ми е мъчно, че Стиван отива в изолатора при разпасаната команда, но в другите племена щеше да му е по-зле. Още вчера направих сравнение с племето на Гого в сезон 4, така че вярвам, че и сега сините ще станат силни. Данчо ми се струва хитър и подмолен и е супер, че той отива при зелените. Дано изпрати близнак (мисля, че това е ясно, защо иначе вкарват от нищото блатен там) и премахне патриархата. И да им изпили нервите на алфа мъжкарите. Ако Марио беше отишъл там можеше да ги отстранява един по един като ги кара да налитат на бой, страшен дразнител се оказа.
Радвам се, че сините отиват на съвет. Имат нужда от чистка в племето. Боян започва все повече да ми харесва. А дали няма да си промени мнението за Пепи, след като влезе Стиван?
Връщам се да ви чета сега.

# 617
На капитанската съм за Пепи. Дано има награда щайга с рекламни салами. Или по-добре тава с кюфтета и кебапчета с няколко хляба.

# 618
А на какво основание от продукцията вкараха близнаците в един отбор, че им пратиха и Тома и Крис??? И после, оооуу ама те много силни бе, какво правим, няма интрига, само бият. Дай да ги разтурим (както много пъти са правили в миналото с други племена). Ами вие сте идиоти и вие си правите скучни първите седмици, защото не сте избрали балансирани племена, не сте ''прочели'' правилно потенциала на участниците и както винаги после се опитвате в движение да си поправяте грешките и всичко това на гърба на играчите. Представете се на мястото на Ивайло, или Иван, Тома, Крис, все тая. Играеш отлично в битките. Позициониран си добре социално и изведнъж ти идва някакъв парашутист и ти без да си сгрешил някъде си заминаваш на блатото, където имаш само един шанс да се измъкнеш. И така много качествени играчи си заминаха през годините без да са сбъркали някъде с нещо.
А какво да кажа за Дакамару, невероятен атлет, който щеше да покаже невиждани неща на Арената като каскади и екстремни акробатики, а си замина с цяло едно племе след само една отборна битка.
За Декамару и Бисер още ме е яд, че стана така с тях. Ако бяха там, Мартин и Добрин щяха да стигнат до финал през крив макарон, но както и да е.
Относно Канарите и аз съм потресен от начина, по който ще се опитат да ги отслабят. Сега ще бъде по същия начин като миналата година, когато Феномените бяха много силни с петима мъже и мачкаха, а им взеха мускулите на отбора, за да подсилват Лечителите. Вкараха им някакви слаби жени, ама това май всеки сезон се случва — едно племе мачка много и айде, да го разтурим.
Само се надявам да няма хиперлансиране на някое племе, както миналата година. Помним жълтите  бяха им вкарали от Блатото хората, и спечелили кастинг битките Мировци Кристияновци , уж най-силните, и пак едвам-едвам биеха. Даже за да вземат единствената си резиденция, им бяха помогнали, като им наредиха пъзела и забавиха сините.
Тук се надявам да няма подобно нещо, но какво ли да очакваш от тази продукция след унижението, на което подложиха Исус, и заплахите към Матей от Павел.
Като цяло тези въртележки почват да ми омръзват, особено ако пак ще има някакъв тип награда, с която да се отслаби играч от друго племе на капитанска като миналата година със Шопа или в 5 сезон със Цецо да се изпратят на блатото.
Едно нещо ми е любопитно  дали ще има играчки този сезон, като сабиите, анулета и брадвата на Алекса?

# 619
  • В Града на липите
Що се отнася до блатните и Марио, там той нямаше голям шанс. Тончо и Йордан си го нарочиха като конкуренция за отстраняване и, както и да се беше държал, щеше да е на мушка. Ситуацията е сходна с Димитър миналата година. Жените си го изпратиха вкъщи, без да им мигне окото.
Снощи скандалът, който се заформи, беше супер тъп и тръгна от това, че Марио искаше да коментират, ако се върнат в играта, да не връщат пак блатни, и те му скочиха. Самият му начин на комуникация е потресаващо зле. Този човек няма нужда някой да го закопава, защото още като си отвори устата, и се е закопал.
Но забелязвам, че не е аутсайдер и си комуникира нормално с някои хора. На мен не ми изглежда лош или подмолен, просто няма цедка на устата и такт. Аз не искам още да отпада от играта. Около него могат да се заформят интересни обрати и ситуации. Не му се дразня, просто ми е забавен.
Нещото, което ненавиждам в този формат, освен глада, е тъпото правило блатните да отпадат чрез гласуване на съвет.
п.п. На капитанската и аз съм за Пепи, макар че, както плете краката на арената, не знам как ще финишира. Sweat Smile

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 09:31 от hrissi_sz

# 620
Не знаех, че предаването се снима, с оглед рахата на Ивайло , Иван , Тома , Крис . Да им направят отделно предаване , настанени в 5 звезден хотел,  да им закарат  слуги . Много добре са си го измислили да няма балансирани племена , да има онеправдани , бедстващи , тъмни сили, безнадеждност и спасители  . Само къде не могат да намерят протагонист , че подходящите окапаха на терен , та" зорлен" , като гледам, ще правят едната втора от антагониста, сиреч Иван.Възможно е и жена да му противопоставят, но тогава темата ще стане нечитаема,  и ще трябва да си бистрим игрите с ИИ   Сериозно ли вярваш, че всичко това е "без да искат'

# 621
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
След играта с веригите и кубовете, поредната грешна стратегия на хиперактивния Боян. И поредното безмозъчно съгласие на неориентираните Сини… Боян сигурно е добър индивидуален състезател / засега средна работа/, но в екип е абсолютно кух и празен откъм функционалност, прагматизъм и рутина.

Първото, което Боян каза беше да започнат с жените. Пепи каза, че е по-добре да са мъжете и той се съгласи. Върнете си и чуйте. За веригите и куба идеята му беше тъпа, да.
и без тази идея тази, която беше с него си беше спирачка. ни със синджира, ни с вагонетката можеше да се справи.тя не искаше да е първа, но ако беше 2-3-4-та вагонетката щеше да е още по-тежка.

# 622
Много ми е трудно да посоча любимци. Но неприятници имам доста. По-скоро досадници. На първо място ми е досаден Боян. Неприятните чувства се засилват и от безкрайните синхрони, които му дават. Такава е лигня, че не мога да го възприема като мъж, атлет и т.н.
Яд ме е за Тончо, че не можа да влезне в играта. Той ми е симпатичен.

# 623
Върнах си да видя точно какво Ивет казва на Боби ,когато си отвори "късметлийското "съндъче.
Боби: Добре,аз съм най-дебел,ще гладувам. Това означава ли ,че няма да ходя на битка?
Ивет:Не само че ще ходиш на битка ,а ако се върнеш ще гладуваш.
После Боби разказва пред племето,че ще трябва да гладува СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА.  Та ,ако не направят пак някоя гавра, Боби би трябвало вече да е минал наказанието си.👍

Играта през очите на специалистите

Понтони: Само в него виждам конкуренция

Дали тази година някой ще отскочи на пазар?

# 624
Близнаците не са ли избрани и вкарани заедно в едно племе точно с идеята да бъдат разделени на някакъв етап от играта? Има ли сезон, в който участници с кръвна връзка не са били разделяни? По спомени от сезон 5, единствения, който съм следила редовно и в който имаше няколко двойки братя, сестри, родител и дете, всички двойки бяха разделени от самото начало и от всяка двойка един беше пратен на най-лошата територия. И пак имаше успели и стигнали много напред в играта. Та нека не ожалваме близнак, при това предварително, би трябвало да знае с какво се захваща, влизайки в Игрите. Двойния глас за тях на номинации също подсказва идеята на сценария за възможност да бъдат разделени в някакъв момент от играта.

Харесвам Стиван и макар победата му да го отведе в най-лошата територия, вярвам, че Сините са племето, което най-много ще го оцени.

Игри с контактни битки не харесвам особено, но пък снощи спасяванията на Антония бяха наистина впечатляващи.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 09:59 от Блу

# 625
На мен Антония ми е доста симпатична, дано и отредят повече време, но е твърде блага , за да пасне на сценария .
Като гледах Боян на вратат , се сетих за стария ревфрен : Този невероятен Боби (Михайлов) Joy
Жалко обаче , че хич го няма на вория етаж.

# 626
Когато влезат новите, най-огично е да изгонят мъж на съвета, да, но не Марио, а Тончо. Защото той е от по-голямата коалиция, от оригиналните жълти, които пък се наговарят да гонят новодошлите.

Но исках да кажа за Боян - освен, че е добър на терен, няма капчица злоба в него. Наивен, доверчив и честен. Не се сърди и цупи. Единственият, който няма нищо задкулисно в играта си. Винаги признава и поздравява тези, които са се справили добре, независимо дали те го харесват или не. Все повече ми харесва това момче. И противно на някои мнения, той не преиграва, а просто си е такъв /справка-фейсбук страницата му/. Цветен, енергичен и с добра душа.
Мен лично ме радва и забавлява. И не, не ми е роднина и не го познавам Smiley.

В подкаста на Чакалчето, Данчо от миналия сезон каза, че е учил със Симона 6 години в спортно училище на Левски и каза, че е спортист на много високо ниво. То не че ние не го виждаме... Страхотна е!

Допълвам - за съвета на блатните - ако имат акъл и няма желаещ да си ходи - то най-логично е да махнат някой от мъжете, логично да е последният дошъл - Марио. Обаче много зависи от две неща - кои ще дойдат от сини и зелени (те би трябвало да са с имунитет) и дали някой не е поискал да го номинират - подозирам, че има такава. Но, ще видим утре.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 11:01 от ddarri

# 627
Върнах си да видя точно какво Ивет казва на Боби ,когато си отвори "късметлийското "съндъче.
Боби: Добре,аз съм най-дебел,ще гладувам. Това означава ли ,че няма да ходя на битка?
Ивет:Не само че ще ходиш на битка ,а ако се върнеш ще гладуваш.
После Боби разказва пред племето,че ще трябва да гладува СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА.  Та ,ако не направят пак някоя гавра, Боби би трябвало вече да е минал наказанието си.👍

Нищо не е минал. Ще гладува през седмицата в която се окажат на локация с храна. Уточниха го повече от ясно. Takава гавра продукцията няма да пропусне

и без тази идея тази, която беше с него си беше спирачка. ни със синджира, ни с вагонетката можеше да се справи.тя не искаше да е първа, но ако беше 2-3-4-та вагонетката щеше да е още по-тежка.

Вагонетката нямаше как да стане по-тежка, защото си беше с постоянна тежест през цялото състезание. Не се добавяше допълнителна тежест на всеки етап.

# 628
Боян ми направи грозно впечатление, когато се върна след елиминационната битка и каза как е загубил Исус. Факт, че Боян си спечели  с разлика и с умения, но и пропусна факта, че Исус игра с тежка жилетка и изобщо не беше развностоен противник.

Марио пък толкова да е лишен от харизма, че чак ми е жал за него.

# 629
Ако Боговете са искали да отслабят зелените, щяха да вкарат Марио при тях и един по един силните мъже, щяха да си заминават. Сега очаквам избора на блатния да е Сензацията (Жани).

Общи условия

Активация на акаунт