Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 52

• 6 010
  • 141
  •   5
Отговори
# 135
Някак си съм успяла да си пльокна коментара в старата тема, затова го копирам и тук:

Widow's Bay
Много муден за гледане. Едвам избутах серия 1 и щях да се отказвам, но от чист мързел, защото нямах друго подготвено, продължих до края. Интересен замисъл, но не особено добро изпълнение.
4/10

# 136
Старата тема май не е заключена и се получава малко шизофренно.

# 137
  • Sofia
Изгледах доста бързо (че съм болна и то кво друго човек да прави) "Тед Ласо" и "На изток от рая". И двата ми харесаха, но Стайнбек така добре пресъздаден - дойде ми направо като мед за душата, въпреки тежките теми в сериала.
Сега ще пробвам "Widow's Bay", защото аз си падам по по- мудни сериали, та дано ми хареса.

# 138
Да. Тези тежки теми се понасят най-добре и философски от млади хора, гимназия, уни ... възрастните с повече опит не ги виждат като нещо , което е предизвикателство за поправяне и за справедлива акция в живота. За възрастните е реализъм, факт, присъда. Те знаят вече, че не могат да се преборят с тези неща.

# 139
  • Варна
Така. След като изгледах новия сериал по ,,East of Eden" , леко си променям възприятието - дали можем, въпреки ДНК-то си да се променяме ...Тоест,  нямаме свободна воля, всичко е закодирано в нас?
 Или имаме и можем, ако се налага, ако пожелаем, ако трябва, ако ...

# 140
гледам Die rote Königin 2 . Руската мафия, убийства естествено. Обаче за сега ми е несравним с 1 . Първите 2 серийки не са ги успяли особено.
на мен ,,East of Eden"  ми е платен Sad

# 141
  • София
Скоро коментирахме за Нетфликс акаунтите и че се споделят акаунти с приятели, т.е. неживеещи на едно място. Който го прави това, пращат ли ви съобщение, че сте в друг хаусхолд и че може да гледате само временно? Мисълта ми е дали сега са започнали да следят стриктно или просто така си нагват профилактично за който им се върже.

Общи условия

Активация на акаунт