Music Idol-11

• 12 257
  • 342
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Thinking
Гледах, слушах, гледах, слушах .... ами липсва ми Кремена.
Никой не ми хареса тази вечер напълно

И аз това си мислех снощи - хич не ме впечатлиха.
 Стефан - абсолютно дърво на сцената, направо не ми се вярва, как може човек, който е толкова музикален да не може да направи две стъпки по-свободно.
 Теодор повече ми хареса на втората песен, но да му бяха избрали по-ниски танцьори, бе...ами той направо висеше между тях, какво ти хващане през рамо.
  Невена - тази вечер песните и облеклото и бяха избрани така, че никой да не я слуша как пее, а да гледа - колкото и да не ми харесва ще продължи.
 Преслава - не ми харесва от начало и това е. Не мога да разбера как така се напъва да изкара глас, та чак жилите на врата й се опъват, обаче журито я хвали ли , хвали.

АКо Теодор или Стефан не покажат нещо по-добро - Невена е сигурен победител.

# 226
И на мен тази вечер май никой не ми хареса  Thinking! Незнам за Стефан, но другите и те си бяха дървени! Нямаше един, който да ме впечатли с танц! Повече се разхождаха от колкото да танцуват, но причината може би е във времето за подготовка!Беше малко!
А относно пеенето - май пак ме ми харесаха!
Невена ми харесва с красивия си тембър и умението да се справя с различни стилове еднакво добре!
Стефан ми харесва с хубавия глас, изключително точното изпълнение и скромност!
А другите двама да си ходят   Mr. Green (според мен де)!  Peace

# 227
Нямам фаворит. Но ми направи впечатление, че Нели пееше почти през цялото време с Преслава и Невена на народните песни. Когато се чуваше само гласът на Невена - еми не ми хареса, Преслава беше по-добре според мен.

# 228
  • софия
Според мен Преслава се справи най-добре вчера. Като цяло момичетата бяха много ама наистина много по-добри от момчетата. Те направо бледнееха пред тях. Confused Peace

# 229
Първата част я изтървах, но от това което гледах (проЗта съм и се впечатлявам освен от звуци, и от поърхността на нещата), си мисля че в четвъртък трябва да изпратят радио-детето за Бургас.
Невена за първи път ми хареса със съимената й песен.

# 230
Стефан - аз ли бях сляпа или не видях нито ето движение, камо ли да говоря за танц...Внимаваше само в песента си, а задачата беше да има и танц. Пълно дърво!

Невена - Невероята и в двете си изпълнения, и като глас и като танци и сценично поведение!Не е лесно да танцуваш и да пееш без да се задъхваш, но тя доказа че е възможно!

Теодор - вярно, не е Рики Мартин, но се справи мн по-добре от Стефан, само малко 1-вата песен му издишаше....

Преслава - за разлика от всеобщото мнение във форума за невероятно изпълнение, не беше зле, но малко посредствена ми беше...И на нея танците бая и липсваха....

# 231
Този Жулиен е страхотен, какъв глас само....изглежда страхотно...
наистина няма сравнение с мъжките гласове в нашия айдъл Confused

Абе, я стига сте подценявали нашите мъже!
Сигурна съм, че много французойки ще се влюбят в Теодор и ще си кажат: "Ееех, де да имаше и при нас такива..."
Оценявайте това което имаме, защото то е уникално!!!!!!

Подкрепям с две ръце!
Относно снощния концерт-жените се справиха по-добре от мъжете.Стефан този път не беше на ниво,но и стайлингът му който го е измислил....Много ми е симпатичен,но ще е правилно ако той си иде този път.

# 232

Теодор повече ми хареса на втората песен, но да му бяха избрали по-ниски танцьори, бе...ами той направо висеше между тях, какво ти хващане през рамо.

hahaha hahaha hahaha

Точно!

# 233
Не знам какво става с гласа на Теодор, но и аз (както беше писал някой ве4е) чувам повече гласа на Борис...

Meжду другото, гласът на Борис се чуваше само на припевите, просто защото трябва да има бек вокал там - така е и в оригинала.
 Но Борис като бек, трябваше да е фон за Теодоровия глас, а той крещеше сякаш, за да го надвика и надпее като в резултат звучеше доста фалшиво(точно Борисовия глас).
Чуйте го пак на запис по внимателно и ще разберете.  Peace

# 234

Преслава - за разлика от всеобщото мнение във форума за невероятно изпълнение, не беше зле, но малко посредствена ми беше...И на нея танците бая и липсваха....

И аз това мисля - посредствена до немай къде!!! С нищо не блести, освен с изпъкнали жили.  ooooh!

# 235

С нищо не блести, освен с изпъкнали жилиooooh!

smile3532

# 236
Аз този път нещо нямам мнение. От вчерашния концерт ми е като бъркотия. Най- ми хареса Невена на нардоната песен. А в четвъртък викам да си ходи Стефан.

# 237
  • София
Не беше честно Йорданка Христова да сравнява Теодор с Рики Мартин, защото и останалите бяха много далеч от оригиналите. Освен това и изпълненията на концерт на Рики Мартин много се различават танцувално от клиповете му.

# 238
Е,Рики Мартин си е Рики Мартин.И аз мисля,че не трябваше да ги сравнява Данчето.Ама нека има малко критика де,то само хвалби не е интересно.

# 239
Всички са страхотни!
Чудесно шоу, имаме още да гледаме!

От Стефан и Теодор-симпатизирам повече на Стефан.
От Невена и Преслава-симпатизирам повече на Невена.

Стефан и Невена са ми някак си по детски мили и наивни. Много са сладки в притеснението и усърдието си! Имат чисти очи и крехки душици!

Песлава и Теодор са ми по-обиграни, владеещи се, борещи се със зъби и лакти. На тях им личи, че са видяли това-онова, преживели са повече. Нищо лошо няма в това, разбира се, но Стефан и Невена са ми по-сладки.

Общи условия

Активация на акаунт