Music Idol-11

• 12 269
  • 342
  •   1
Отговори
# 210
Невена и тази вечер показа, че е най- добрата певица. Според мен и според журито.
И според мен!   Peace  Hug
Беше страхотна!И двете песни ги изпя супер,особено народната ми хареса много!!!

Вие явно сте глухи, щом не сте чули как точно изпълни песента на Шакира.

Имам завършена школа по пиано и солфеж. Мнението ми за Невена съвпада с това на журито. Изводите са за теб.

# 211
 Embarassed не харесах никой тая вечер. невена беше ужасна, не пя добре и не танцува, момчетата ужасно кошмарно сковани, стефан като глътнал бастун беше. тео като дърво.

преслава долу-горе май ми хареса, ама не много.  Embarassed

# 212
  • Сливен
 Thinking
Гледах, слушах, гледах, слушах .... ами липсва ми Кремена.
Никой не ми хареса тази вечер напълно

Стефан - хубав тембър, пее вярно ... ама като мумия седи на сцената ... Китюк викаше навремето баба ми ... Народната песен я изпя без капка хъс .. тц!
Теодор - не знам дали е бил болен или не, но определено в последните три седмици не се предствя на ниво. Може би му се падат кофти песни, обаче тц! Надявам се да не отпадне тази седмица, защото ще ми е интересно да го чуя с класика и с хор.
За Невена какво да кажа  Mr. Green момичето е родено за поп-фолк - това е Wink Някъде в предишните теми бях писала, че единствено тя притежава онази печеливша комбинация от сексапил и глас за чалга - тази вечер просто го доказа. Отвратителна Шакира и доста добра Невена мома. Ако не беше пъшкането щеше да е много добре /хехе в началото на своята кариера Галя от Две могили как пъшкаше и тя  ooooh!/
Може би най-добре се справи Преслава, но и при нея нещо липсва ... малко повече страст, твърде стегната е .. и как изфалшиви на Катерино моме в началото ...  ooooh!
За квартета - неам думи и нещЪ да коментирам  #Crazy

Надявам се да отпадне Невена  Mr. Green, в краен случай Стефан

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 23:51 от Ян Бибиян

# 213
  • София
Изключително много искам в четвъртък да се разкара най-накрая Стефан!  Sick
и аз така не ми е симпатичен този човек #2gunfire

# 214
 На мен ми хареса изпълнението на Теодор с народната песен, аранжимента копираше Горан Брегович, та е разбираемо  Grinning
 Иначе продължавам да нямам фаворит, харесва ми тембъра на Стефан, но пък сценично е доста дървен. Теодор не ми е симпатичен по принцип, така че не бих го коментирала, антипатията не подлежи на обяснение, нищо че по-горе признавам, че второто му изпълнение ми хареса. Обичам емоцията и чувството в музиката и не мога да си изкривя душата и да не кажа, че вярно си я изживя човекът.
  Невена беше много зле на Шакира, самият темперамент на песента и е непонятен, за това не успя да влезе в нея, с народната се справи...
  Преслава както преди писах има една подправка, която й липсва или една подправка в повече, не знам...

На мен ще ми е интересно, да ги видя в сериозни изпълнения, без да са подпряни от Ку-ку Бенд или от голям Бенд пред публика в зала, това го гледах ме в началото на кастинга, само пред журито. Вероятно това ще е някоя от последните задачи.

# 215
Този Жулиен е страхотен, какъв глас само....изглежда страхотно...
наистина няма сравнение с мъжките гласове в нашия айдъл Confused

Абе, я стига сте подценявали нашите мъже!
Сигурна съм, че много французойки ще се влюбят в Теодор и ще си кажат: "Ееех, де да имаше и при нас такива..."
Оценявайте това което имаме, защото то е уникално!!!!!!

# 216

Имам завършена школа по пиано и солфеж. Мнението ми за Невена съвпада с това на журито. Изводите са за теб.

кво да ти кажа за журито
не една песен се изпя фалшиво, обаче те все бяха възхитени  Joy

# 217

Много мерси за този линк!  Напълних си душата посред нощ!!!  Hug

А Жулиен (французинът) много ми допадна-срташно специфичен и чаровен, сексапилен и богато зареден с чувства глас.  Heart Eyes

Какво толкова викате вси4ки   - Преслава е добра та е добра.В нашта квартална кръ4ма много по- хубаво пеят Катерино моме от нея .Глухи ли сте вси4ки, или много присртастени.Не имли 4ухте накрая окъсите,не можете ли да сравните реално кой как пее. Thinking newsm78

Аха, подкрепям те в мнението ти за Преславка. Не мога да повярвам, че никой (от журито) нищо не й казва за безличното и нетехнично пеене. Толкова са й зле някой елементарни орнаментики и фразиране, че направо се чудя как е минала 1-вите кастинги!
Много се надявам да отпадне най-сетне!

# 218

кво да ти кажа за журито
не една песен се изпя фалшиво, обаче те все бяха възхитени  Joy

Браво на айдълите. Въобще къде са тръгнали тези хора, незнам. С това фалшиво пеене  Joy

# 219
Ето и мен за коментар  Laughing
Ян Бибиян, според мен Невена е родена за народна певица, а не за поп фолк  Peace
Стефан, ужасена съм от това, че въобще на някой му е хрумнало, че той може да пее Джордж Майкъл  Sick Още повече облечен по този начин  ooooh! Това, че пя вярно не му попречи да седи като дърво на сцената и да провали хубавата песен  Tired
Втората песен я изпя добре, но и аз мисля, че му липсва чувство.Глото този път беше абсолютно права  Peace
Теодор, наистина нещо става с гласа му  Thinking Народната песен ми хареса много обаче.
А режисьора на предаването ми идеше да го удуша с голи ръце  #Cussing out Вместо да дава как танцуват  ми дава, кво ли не - как свирят от Куку бенд  Shocked, журито.Простотия, нали този тур беше за това, да оценим как се справят с хореография  Tired
Невена, с Шакира се справи, но не перефктно, повече ми хареса втората част. А народната песен я изпя много добре
Преслава имаше голям късмет с песните тази вечер. Изпя ги много добре, но според мен и тя е дървена на сцената  Thinking
Надин мерси за линка, ще ги погледам като ми остане време  Hug
Доня Коприва, ще ходиш ли на концерта в понеделник, аз съм там  Heart Eyes

# 220
Моето мнение за тази вечер:
Стефан - готино си изпя нещата, но явно си е такъв тип изпълнител - внушава нещата по свой си начин, по-скоро с глас и поглед, отколкото с мимики, жестове и танци. Дървен е , но какво от това. Конкурсът не е за танцьоти, това беше просто една задача.
Невена - хареса ми как танцува на Шакира, но не ми хареса как я изпя. Народната песен също не беше много добре изпята.  Обаче много секс има в тая девойка!!!
Теодор - разкошно изпълни "Ла Вида Лока" на Рики Мартин. И като пеене се справи и като танц.
Йорданка бута масло! Как смее да сравнява млад айдъл с Р. Мартин?!? Тя какво, иска айдълите да копират ли??? Много си противоречи. Тео вкара собствен стил в парчето, затова и стана готино. Хареса ми Ася как отговори на баба Данче.  Peace
На Теодор народното също ми хареса, но изборът на песен не беше най-удачен за него. Така мисля.

Преслава - Ооооооооохххххх! Аман вече! Надявам се четвъртъкът да е нейн!
"Черната котка" - отново транспонирана с амнайсе тона надолу, изпълнена ужасно безлично и вяло.  Народната по-се ядваше, но пак не става. Някой беше споменал, че й липсвала 1 подправка. Аз мисля, че няма почти нищо в манджата. Може би 1, 2 картофа, половин морков и малко олио. Туй то.

# 221
  • Сливен
Ян Бибиян, според мен Невена е родена за народна певица, а не за поп фолк  Peace
Може, но когато става въпрос за народно пеене се сещам автоматично за Надя Казакова от 5 старс .. за мен тя е родена за народно пеене ..
Невена има добра закваска, но това не я прави добра за народно пеене, докато песни
тип Славка Калчева /лек поп-фолклор да го нарека/ ще и се отдават перфектно и ще има успех.

infinity радвам се, че ти се е напълнила душата  Peace
И на мен ми действа така - все едно съм някъде в безкрайните руски степи ...

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 00:53 от Ян Бибиян

# 222
  • Габрово
Преслава е най-добрата според мен.И най-много израстна в музикално отношение.Има и визия,и талант,и сценично поведение.
А пък Теодор така и не можах да го харесам.С нито едно изпълнение не ме впечатли.Да не говорим,че се държи нафукано.

И аз не можах да го харесам това момче... не знам защо, но като гледам доста подръжници си има и като нищо може да е победител. Нямам изявен фаворит, но за разлика от ББ тук, който и да спечели ще е заслужено, защото всички са талантливи.

# 223
  • Canada
Днес момчетата не бяха на висотата на момичетата...Не знам какво става с гласа на Теодор, но и аз (както беше писал някой ве4е) чувам повече гласа на Борис...

Преслава ми хареса най-много тази вечер, но Невена ми е все още фаворит...

Фолклорните песни бяха подбрани много добре, до една бяха въздействащи...

# 224
.....Доня Коприва, ще ходиш ли на концерта в понеделник, аз съм там  Heart Eyes

Ако за концерта на Джордж Майкъл иде реч, там съм. От сега се оглеждам дъждобран да си купя защото вероятно ще ни трябва. Времето го дават такова противно до края на месеца.

Даже мислех да пусна една темичка за форумска организация за концерта...аз например още не съм решила с кого да ходя, много приятели  и познати ще са там, но не съм се уговорила с никой още...

Общи условия

Активация на акаунт