Music Idol-11

• 12 250
  • 342
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Сливен
Ооо майн гот. Какви думи, какво нещо ...  Twisted Evil
Как да не ви се възхити човек  Grinning

... В кръчмите ще знаеш филмовата песен на Титаник се късат да я изпълняват- едно към едно  Joy

Бърни, да ти кажа, че тая песен най-много съм я слушала по кръчмите ша знаиш ...
Хеле пък като беше на мода филма ... всяка втора кръчмарка я имаше в репертоара си.
Като се замисля от тази песен нататък не слушам Селин Дион ...
И не мога да се съглася, че Невена я изпълни едно към едно .. беше фалшива и с тез кръшни извивки  Sick

# 257
Ооо майн гот. Какви думи, какво нещо ...  Twisted Evil
Как да не ви се възхити човек  Grinning

... В кръчмите ще знаеш филмовата песен на Титаник се късат да я изпълняват- едно към едно  Joy

Бърни, да ти кажа, че тая песен най-много съм я слушала по кръчмите ша знаиш ...
Хеле пък като беше на мода филма ... всяка втора кръчмарка я имаше в репертоара си.
Като се замисля от тази песен нататък не слушам Селин Дион ...
И не мога да се съглася, че Невена я изпълни едно към едно .. беше фалшива и с тез кръшни извивки  Sick

Не ходя всяка вечер на кръчма, ама щом казваш... Невена да ходи по кръчмите и да пее Титаник, че с това фалшиво пеене, току виж спечелила айдъла  Laughing

# 258
Цитат
Ами слушаме я де, Преславка. Когато пее главата й е винаги силно назад, да може гласа й да излиза по лесно май, друго обяснение нямам. За пилешката физиономия и конкретно нос, да не говорим. Вибратото й е равно на блеене.
Защо трябва да съм мъж, за да оценя гласа и сексапила на Невена. Просто не съм завистлива, а искрено ей и се радвам. В кръчмите ще знаеш филмовата песен на Титаник се късат да я изпълняват- едно към едно  Joy

Супер го каза!
 newsm10 smile3501 newsm10 newsm62

# 259
  • Сливен
Невена да ходи по кръчмите и да пее Титаник, че с това фалшиво пеене, току виж спечелила айдъла  Laughing

барус. страхотна идея
Тя и без това ще свърши по кръчмите, по-добре отрано да трупа опит  Twisted Evil

# 260
Невена да ходи по кръчмите и да пее Титаник, че с това фалшиво пеене, току виж спечелила айдъла  Laughing

барус. страхотна идея
Тя и без това ще свърши по кръчмите, по-добре отрано да трупа опит  Twisted Evil
Трябва да си много доволна,че си намери съмишленичка!

# 261

барус. страхотна идея

Моля, моля, с никой не съм съмишленичка.

Аз съм за Невена  Peace

# 262

барус. страхотна идея

Освен, че си Вулева си била и врачка.

# 263
Снощи Невена пя Шакира фалшиво - е, не мога да си изкривя душата. Преслава беше добре, но нещо ми липсва в това момиче. Стефан ми хареса в "Кой уши байряка", но по принцип не ми е любимец. Теодор беше невероятен с народната песен. Велико изпълнение направиха с танцьорите.
В четвъртък предполагам, че ще си замине Стефан. Мацките спокойно могат да си вървят, но имат поддръжници и предполагам, ще останат в съзтезението.
Аз съм за Теодор, то се знае.

# 264

барус. страхотна идея
Бърни,права си,извинявам се.Думите ти са извадени от контекста.Прочетох внимателно. Peace

# 265
  • Добрич
Що се дърлите не разбирам. newsm78
Фенките на Невена плюят Преслава и обратното. Защото е повече от ясно, че двете са най- големите претендентки за титлата. И затова хайде да плюем конкуренцията....

И двете са добри, щом са стигнали дотук.  Peace

Аз например очаквам от финалистите да се представят непрекъснато добре. От всички останали досега само Преслава отговаря на това ми изискване (лично мнение, нямам музикално образование ) Peace

Но ще се радвам за всеки от четворката, който спечели- заслужават го!

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 15:49 от anuschka

# 266
Аз вече нямам изявен фаворит.Всички са много добри.Който и да спечели,ще се радвам.Относно плюенето,някои са специалистки.Ще речеш,че те изглеждат като Анджелина Джоли и пеят като Бионсе.

# 267
  • Сливен

барус. страхотна идея

Освен, че си Вулева си била и врачка.

Joy
 Кажи ми някоя от българските "звезди", която не пее по кръчми и ще черпя
За Вулева и врачката няма да коментирам -  Mr. Green
бронирана съм за простотии

# 268
  Режисурата на шоуто снощи беше под всякаква критика!Така ли се дават танците? newsm11
  Беквокалите на Борката често никак не са бек!Защо го прави?Това  е нито професионално ,нито е колегиално! #Cussing out
  "Да свършиш по кръчмите" не е най-лошия вариант за Невенчето!Има кръчми и кръчми!Да ви кажа повечето БГ-звезди точно там си припечелват хляба:и Васко Петров,и Мария Илиева,и Лили Иванова,и Камелия Тодорова,и ......т.н. yes

# 269
Лично Инексес ще обучават финалистите
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1048534

Общи условия

Активация на акаунт