🍁 Есента идва с игри, усмивки и много калпазански приключения

• 2 628
  • 167
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Да, бих ги завела. Искам да се върнат ръбчета, скачане на ластик и на въже.

# 76
  • София
Да, бих завела децата си. Относно игрите - телефон, криеница, ластици, ръбче.

# 77
В детството на децата си искам да върна всички игри, който аз и моите приятели като деца играехме навън. Децата трябва да играят навън, да се движат, да тичат, да скачат, а не стоят затворени в стаите пред телефоните и компютрите. 
Да, би било интересно да посетим това мероприятие.

# 78
Любими игри от детството: Спукано гърне, Клальо-портальо, Народна топка, Ръбче... Прекрасна идея за мероприятие - бихме посетили с удоволствие.

# 79
Кои игри от вашето детство бихте искали да върнете в детството на децата си? Бихте ли завели детето си на „Калпазанска есен“ на 26 септември, за да се позабавлявате заедно?
Дама, криеница, гоненица, игра на ластик, народна топка.
Бих го завела, но ни е далеч и ще използваме идеята у дома на двора 🥰

# 80
  • Велико Търново
Сляпа баба Simple Smile любима и незабравима Simple Smile
Бих завела калпазаните, но сме от дълбоката провинция и нямаме възможност да пътуваме.

# 81
Всичко от моето детство бих искала да се върне, защото то беше истинско!
Да бихме посетили с удоволствие събитието.

# 82
Бих искала детето ми да играе на народна топка, както аз някога съм играла в моето детство, имам много топли спомени ♥ Бих завела детето си такова мероприятие.

# 83
Кои игри от вашето детство бихте искали да върнете в детството на децата си?
Ластик, криеница, ръбче...

Бихте ли завели детето си на „Калпазанска есен“ на 26 септември, за да се позабавлявате заедно?
Да Simple Smile

# 84
Първо бих се радвала да има повече деца, с които моята дъщеря да играе, защото в блока няма нито едно...
По-*големите са вкъщи пред телефоните.
Аз обичах да се крия, уших си черно наметало и бях Батман Grinning
И много обичахме да си седим в къщата на дървото.
Ако мероприятието беше в моя град, да бих завела дъщеря си.

# 85
Да бих завела децата си на такова мероприятие. Игрите, които искам да се върнат са народна топка, криеница, стражари и апаши, обущар,скачане на ластик.

# 86
Да. Бих завела детето си, ако се организира в нашият град. Много от игрите съм ги запознала. Дама, ръбче, криеница, народна топка и пиян морков играят в училище. Но в къщи играем още на държави, градове села, въшка, както и нови настолни игри.

# 87
Дама и да, бих завела детето си.

# 88
  • някъде другаде
Бих завела внуците си на такова мероприятие. Искам да се върне играта на ластик и народна топка.

# 89
Бих върнала игрите на ластик, народна топка, стражари и апаши, дама, жмичка, сляпа баба и други.

Да, бих завела детето на ,,Калпазанска есен,,.

Общи условия

Активация на акаунт