КАУФЛАНД - тема 83 ЕСЕННА 2026

• 9 139
  • 178
  •   5
Отговори
# 165
  • In transit
Долче, къде го този купон за риба тон?

# 166
Къде са тия купони?
Аз нямам Фейсбук....

# 167
Те са от купоните с точки за 1 цент (срещу 120 и 180 точки активирах аз, има и още няколко варианта консерви). Но са до днес, от утре ще са нови продуктите.🙂

# 168
И аз намерих - за пръв път откривам в местния филиал яйца, за които има купон. От всичките 6 броя се възползвах, че изглеждаха прилично големи, а са ми основна храна.

Търся и 4.5% кисело мляко с купон за 50%, обаче явно ще трябва да ида сутрин, че сега вечерта имаше останала точно една продупчена кофичка.

# 169
Аз си деактивирах купоните за риба тон за 1 цент, защото се оказа, че точно от тези два вида и грамаж НЯМА. Досега не ми се е случвало да няма единия вид, а камо ли и двата наведнъж. Отделно че всеки път консервите са разместени и до грешния етикет и абсолютно винаги проверявам дали си отговарят на цената.
Иначе купих някаква гауда слайс 1 кг набързо и без да чета състава (рядко се случва) - дано не се окаже някаква с растителни добавки и да е хубава и на вкус, разбира се.🤔

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 01:14 от dolce miele

# 170
Моля, кажете къде пишете, ако има облаквания от пазаруването в Кауфланд?

# 171
  • Буркина Фасо

# 172
Значи, влизам в приложението, отивам на моят профил, и после?

# 173
На имейла им пишете info@kaufland.bg . Или през сайта.Но не очаквайте бърз отговор. Преди беше по-малко от ден,а тази седмица им писах в понеделник преди обед(за купоните" избрани за мен" понеже е показано едно нещо,а пише друго и няма код...)и чак днес следобед получих отговор.

# 174
  • Gorni Bogrov
Здравейте, дали още някой предлага купони за кока кола?Мога да предложа в замяна куполите,който аз имам за бира,за шведски, за протеинови десерти и още доста от тази седмица.

# 175
  • София
Здравейте, дали още някой предлага купони за кока кола?Мога да предложа в замяна куполите,който аз имам за бира,за шведски, за протеинови десерти и още доста от тази седмица.

Ако те устройва, ще активирам.

# 176
Новата брошура 🍃

Нехранителна брошура

Последна редакция: пт, 02 окт 2026, 01:38 от lenak

# 177
  • София
Подарявам купон за бонбони за рожден ден.

# 178
Предлагам свободни купони
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт