КАУФЛАНД - тема 83 ЕСЕННА 2026

• 14 156
  • 238
  •   1
Отговори
# 225
Има ли намалени млечни шоколади тази седмица и какви?
П. П. Намерих в Лидъл.

Последна редакция: пт, 09 окт 2026, 20:35 от dolce miele

# 226
Някой има ли вакуумиращата машинка и доволен ли е?

# 227

Търся отзиви за този фритюрник. Как е съотношението цена- качество?

# 228
Някъде зареждат ли от промоционалния карфиол
При нас е имало само в понеделник и след това не.
Имаше табела, че не могат да го предложат поради някаква причина.
Днес сутринта обаче аз успях да взема последните няколко глави и то в 7:45.
При тази цена явно си иска дебнене рано.

# 229
Аз видях няколко пъти тази седмица карфиол, но не взех. Имаше обаче зелени домати💚 по 60 и по 30 цента (в различни дни) и взех от тях. Аз ги оставям леко да узреят и после ги хапвам на салата шарени с червен лук, сирене, маслини.🙂

# 230
Някой има ли вакуумиращата машинка и доволен ли е?
Това лято се заприказвахме с позната, защото обмислям да си взема и каза, че два пъти е купувала от КФ и много бързо се е развалила. И двата пъти са ѝ върнали парите. След това е поръчала от друго място и каза, че е доволна.
И аз бих искала да чуя още отзиви , защото от КФ ми е по-лесно да взема 😎 и ми се иска някой да я опровергае.

# 231
За коя вакуумираща машинка става въпрос?
Някой куоувал ли е от сладоледа К класик шоко крисп (на клечка уж)? Има етикет за такъв сладолед при нас, но самият сладолед липсва.😆 Освен ако не нарича "крисп" обикновения сладолед с шоколадова глазура, най-обикновения. Но не би трябвало - досега не са го водили крисп по етикет...

# 232
Аз не мога да кажа, говорихме като цяло за "вакуумираща машинка от КФ" за марки не сме коментирали.

# 233
Понеже има големи и по-малка, "ръчна", която е кято малка помпичка. И в цените има разлика.

# 234
за тази питах аз. някъде по коментари четох,че трябва да е поне 130w,но не съм ползвала и не разбирам.иначе видях похвали за някаква от лидл,ама в момента няма.

# 235
Лена да не е болна? Thinking
Няма брошура?

# 236
Дева, lenak ги качи вече - на предишната страница в публикация 222 са брошурите.🙂
Блосъм, по-добре изчакай да пуснат от големите машини на Силвъркрест или Switch on.🙂

# 237
О, благодаря ти, Долче, проспала съм ги. Blush

# 238
Отзиви за машината за пуканки?

Общи условия

Активация на акаунт