Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка! (II част!)

• 11 577
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Честита Първа Годинка на малките рожденници Момчил, Димана и Румен(с малко закъснение),Стефан, Виктор, Калоян, Радослав, Йордан, Ани и Никол! Бъдете здрави малки слънчица и растете усмихнати!

# 31
  • София
Калия, мила моите съболезнования! Бъди силна заради Неличка!
Толкова ми е мъчно, това е сбъднал се кошмар!  Cry Cry Cry

# 32
  • София
Честит рожден ден на днешните малки палавници и на всички които съм пропуснала!Желая им много щастие и късмет и детство изпълнено със смях![/color]
 newsm59 newsm67  ura dazzler1  bigdance2  Party Time Tada

# 33
Добро утро и от нас:-)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички празнуващи днес дечица Grinning
Никол ,Ана
Стефан, Виктор, Радослав, Калоян и Йордан

Растете здрави , весели и засмяни:-)Весело и безгрижно детство от сърце ви пожелаваме:-)

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на вас мили майки Simple SmileЗдраве, щастие и късмет  bouquet

Аз да ви похваля - вчера Ивет имаше 3 попадения в гърнето , а за днес (засега де) само едно:-)Ама и аз съм една шматка - сложих я и не съм видяла че детето си е свършило работата , ами го натискам да седи , а то милото иска да стане... Whistling
Немога да схвана през какъв интервал да я слагам , да му се невиди Thinking
Вече имаме 3 зъбчета - две горни и едно долно:-)И май следващото ще е кучешко Rolling Eyes

Приятен ден на всички желая , въпреки гадното мрачно време навън Party

# 34
Честит рожден ден на Марк, Никола, Стела, Даниел, Момчи, Димана, Румен, Стефан, Ана, Калоян, Радослав, Виктор, Йордан и Никол!
Бъдете живи, здрави, много обичани и много щастливи!
Честит празник и на майките ви. Дано тези дни да са пълни само с приятни преживявания и много радост.

Аз съм с ангина и само ходя по разни задачи и ми е лошо. Големите жеги и студената вода си казаха думата.

Приятна събота и неделя на всички. С Макси се готвиме да правиме сладки за понеделник. Ако станат хубави ще ви черпя виртуално с тях Simple Smile

# 35
  • Пловдив
Честит рожден ден на нашия приятел Стефи, както и на останалите рожденици  Ана, Калоян, Радослав, Виктор, Йордан и Никол!

# 36
Присъединявам се и аз към поздравите към днешните рожденници-да са живи и здрави...и те  и всички около тях Praynig

# 37
  • София
Честито на днешните рожденници! Както е тръгнало времето, ще им върви по вода!

# 38
Ето ви малко снимки от последната ми фитнес тренировка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134215&view=1&photo=1

# 39
Честито на празнуващите майски принцеси и юначета! Да са здрави, палави и усмихнати!!!
 newsm59  ura newsm67 newsm51 smile3525

Днес и ние празнуваме и да почерпим!

# 40
Поздрави и от нас за Никола, Даниел, Момчил,Марк, Стела, Димана, Ана, Никол, Румен, Стефан, Калоян, Радослав, Виктор, Йордан! Да имат най-хубавото и безгрижно детство и да са заобградени винаги с много внимание.     newsm51

Момичета, вие чистите ли все още пъпчетата на децата? Аз днес видях, че има излязла малко мръсотийка и се опитах да почистя, но много ме е страх да бъркам вътре ... а гледам, че има доста насъбрала се. newsm78

# 41

nbirthday ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! Да са здрави, весели, игриви! newsm67
Момичета, вие чистите ли все още пъпчетата на децата? Аз днес видях, че има излязла малко мръсотийка и се опитах да почистя, но много ме е страх да бъркам вътре ... а гледам, че има доста насъбрала се. newsm78
Хич не се притеснявай да чистиш... С една клечка с ограничител, напоена в спирт и готово Simple Smile То това не е рана, че да се притесняваш... Мен повече ме е стах да му чистя ушите отколкото пъпа, защото се върти като бесен!

# 42
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ КУКЛИ АНА И НИКОЛ И НА КАВАЛЕРИТЕ СТЕФАН, РАДОСЛАВ, КАЛОЯН, ВИКТОР И ДАНИ! МИЛИ ДЕЧИЦА, РАСТЕТЕ ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИЧКИ И щАСТЛИВИ!

Дано наистина да върви по вода на всички рожденици тези дни и дано дъждът да не е развалил тържествата.

Ани, страхотни снимки. Ти си като реклама на фитнес-залата ви. Как имаш ентусиазъм за толкова упражнения. И аз винаги съм спортувала, ама сега нещо не ми достига желание.
Нашите епопеи с приспиването продължават. Сега съм измислила да гушкам плюшената играчка и да приспивам нея. Венци ме вижда, идва и започва да се гуши и той. Вече два дена номерът минава, засега на голямата спалня. Като посвикне ще преминем към приспиване на Плюшо в креватчето.
Малкото тигърче е много порастнало. И тортата е чудесна.
Браво на Ивет за точните попадения!

# 43
Честито християнче Дани!

Звездолина , мерси, но като правят реклами никога не снимат мен.  Sad Само мъже, с мускули! За заспиването аз го научих да си заспива сам като го сложа в креватчето. И понеже баба му го преспива с гушкане и разни там игри и затова вече и го пращам само след като си е спал и следобедния сън, за да не разваляме дисциплината, иначе в понеделник ми прави панаири и не иска да заспива сам. Страшна работа са навиците. Дано Венци да си привикне да заспива сам.

За пъпчето, незнаех че може да се бърка с клечка. И Ивко има една черна точица, но там си седи. И мен ме е страх да бъркам в пъп.  Crazy

# 44
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ ОТ ДНЕС!ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

От днес тръгнах на фитнес и се надявам най-накрая да се приведа във форма!Ани,снимките са ти хубави GrinningМимозке и тук да ти благодаря за украсите,които ми изпрати Hug

Да ви споделя една хубава новина Риен е бременна!Да  и е честито Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт