Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка! (II част!)

• 11 564
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
30.05.
Честит рожден ден на Лаура, Мая и Анна
Днес рожденици са и Ванеса и Деяна
Пожелаваме на всяка дама
Да е послушна и да отменя скоро мама!

Честито на Антон, на Васко, Виктор и Иван
Лъч на щастие в живота им засмян
Да огрява небосвода
И да ги води звезда пътеводна.

# 286
Честита първа годишнина на дон Тони,Лаура, Мая,Ванеса,Деяна,Анна,Васил,Виктор и Иван-нека всички те/малей,то било много продуктивна дата ,бе Thinking/да са живи ,здрави и много щастливи и късметлии PraynigНа мамите им затова,че са им дали живот и вече цяла година са неотлъчно до тях....

Аз,за да не кажете,че само омрънквам темата/при това редовно/,тоя път влизам да се похваля,че:
1/Сами определено вече живна/незнам кое от хомеопатичните подейства newsm78,факт е че нещо свърши работа Laughing/.....
и 2/Тази вечер бях направо смаяна от изненада-получих си подаръка послучай рожденния ден на Ивчо/понеже оня ден цитирах на висок глас и поучителен тон постинга на Муцунка,как не се сетил мъжа и за цвете....и явно съм предизвикала необходимото замисляне Thinking/.... та си имам ново телефонче...сега остава и цветя да ми купят в събота Thinking,ама да не ставам нахална Mr. Green.....
и 3/Децата заспаха сами-и двамата...просто ги оставих в спалнята,включих бебефона,изключих осветлението и ТВ-то...пожелах "Лека нощ" и излязох...и о,чудо.....ни звук не се чу Shocked/даже изчаках малко и ги проверих/все пак си знам стоката/-просто сде бяха надупили и заспали....Та ,да кажа на всички отчаяни и преуморени мами-има и такива моменти....ей,допреди малко само дето не запях докато простирах...сега остава и да се наспя................ама май пак почнах да нахалствам Embarassed
А,забравих и още нещо/4/-да се похваля,че оня ден си запознах сватите-и на двамата синове да ми видите тъщите какви са ми хубавки/то за Ирка няма спор,де.....само ,ако някой види къде и е дебелото да ми каже,че аз не го виждам Thinking/:

Хайде,лека и спокойна нощ на всички ви! Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 00:55 от Анонимен

# 287
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРКОВЦИ("барабар" с моя)! bdbaloni
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ПОСЛУШНИ,ПОНЯКОГА И ПАЛАВИ!
ДА РАДВАТ МНОГО СВОИТЕ МАМИ И ТАТКОВЦИ!

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ОТ ВАСКО ЗА НАЙ-ДОБРИЯ МУ ПРИЯТЕЛ ВИКИ:

ВИКИ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО,ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ! БЪДИ ВСЕ ТАКА ДОБЪР ПРИЯТЕЛ! ДАНО СКОРО ДА ПРОХОДИМ И ДВАМАТА-ГОЛЯМО ТИЧАНЕ ЩЕ ПАДА! ЩЕ ИЗПРАВЯМЕ НА МАМИТЕ КОСИТЕ...  smile3508
ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ ДОВЕЧЕРА И СКОРО ЩЕ СЕ ВИДИМ  smile3510

# 288
Честито на всички малки рожденници! Да са живи и здрави и много игриви!
 И ние си направихме една почивка, с Йони разбира се, баби нямаме тук, но детето слушка и си изкарахме страхотно. Да я похваля душичката, нали свикна сутрин да си а*а в гърнето, а него не го взехме, та на голямата тоялетна таткото я държа и тя веднъга си свърши работата Heart Eyes Хич не съм очаквала така да и се понрави, но тя пък взе че започна да си ползва пеещото гърне по предначначение. Понякога и следобяд я слагам на неги пак си а*а Hug 
 Ние бяхме за 2 дни в подножието на Големия известен Каньон, преспахме там една вечер. Скъсахме се от разходки, та чак имам мускулна треска на краката Crazy, то като не ходя никъде тук и съм само в колата, така става. Mr. Green Виждам, че и Уна са си изкарали чудесно в Гърция, на всеки пожелавам една почивчици, така разтоварва Hug
 На Кабранска и двете свати едни хубавелки, да не ги изпуска  Wink
 Вече има качени снимки от рожденния ден на Йони, ето тук:
http://deyanivanov.net:8000/gallery2/main.php?g2_itemId=25

Общи условия

Активация на акаунт