Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка! (II част!)

• 11 567
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Честит Рожден Ден на Божа, Сами, Маги, Мария и Явор!
Нека бъдат много здрави, усмихнати и обичани!

Честит празник и на родителите им.

Люба, дано Сами да оздравее бързо.
Хо-хо-хо. Ние май най-накрая ще отидем на море. Ако успеем и да купим някаква кола преди това със сигурност ще дойдем до Априлци.
В Плевен учтиво са ни отказали да ни дадат тяхната, за да дойдем на Априлци. Така че остава ние да се оправим.
Иначе след 10-ти юни трябва да сме в Плевен. А след 16-18 в Балчик.

# 271
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИЯ ДАР - БОЖИДАРА,МАРИЯ, ЯВОР, МАГИ И САМАНТА! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЕМ!

И по един букет за заслужилите мами:

# 272
  • В сърцето на любимите мъже!
Да не ставам банална, ама тук в квартала ПАК не, ами ОТНОВО ставам обект на жлъчен коментар, че на Вели НЕЩО МУ ИМАЛО НА КРАКАТА  #Cussing out щом така стъпвал, днес съм ревала от градинката до кухнята и обратно. Просто не проумявам откъде в една майка може да се вземе такава злоба и цинизъм... #Cussing out
Вече станах банална с моите истории Embarassed, но знам, че ще ме разберете, затова го споделям с вас...

Олче, мила!
Hug Да не ставам банална, ама ти на тия твоите съкварталки докога ще им слушаш глупостите?
То навсякъде има такива ОЛИГОФРЕНКИ, включително и тук по селските улички, ама аз хич не ги слушам к'во ми говорят. Ще се оправи с времето Вели, ти нали каза, че още не е проходил напълно. Не може да проходи на пръсти, нали ще пада... като проходи истински, няма да стъпва на пръсти, ще видиш. Момчо и той си стъпваше на пръсти, макар че в проходилка е стоял всичко на всичко 30 мин откакто се е родил. Сега си ходи на цяло краче... тъй че СПОКО и не ги слушай!

П.П. Така се развълнувах от това, че забравих...

ДА ЧЕСТИТЯ НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!

# 273
Олче за ходенето на пръсти не се притеснявай, почти всички деца на наши приятели проходиха на пръсти, никой не го е правел на проблем, половината вече поотраснаха и всичко си им е наред! Много зли майките около теб. Не се тревожи, детенцето знае какво да прави. Нашият педиатър, казва в къщи детето да ходи по чорапки или най-добре босичко, така крачето се оформя и само се наглася как трябва да стъпва. Не се тревожи. Радвам се, че сте по-добре вече!   bouquet
За храненето, аз сама готвя за Ема, или баба й дето през деня е с нея, тя готви. Много съм недоволна от детската кухня, но това е друга тема. Въпроса ми за менюто е, защото вече започнах да се изчерпвам. На Ема хич не и личи да не яде, все пак е 11 кг., но може да не яде цял ден, да заспи гладна и чак на другия ден сутринта да хапне попара и пак цял ден нищо повече. Знам, че не трябва, ама се гоним с лъжицата и злото вече е сторено.
Чакам да си споделите менюто.
А това е линка за нашия РД.  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137798&photo=1
Аз не съм разказвала, ама времето провали празнуването в Екопарка, та се наложи да е на два пъти. На обяд с приятели и дечица в детски център и вечерта с родата и децата на родата у нас;-)
Много на зле ни тръгна деня, първо заваля, после не можаха гостите по една бира да изпият в заведението,  нали беше ден на избори. Като се прибрахме късния следобед, се оказа че асансьора ни не работи и нямаме вода. После Ема заспа и в 19ч. когато гостите започнаха да пристигат още спеше, но пък бесня после до полунощ. Приех всичко доста леко, а като направих равносметката като си легнах, изпитанията не бяха малко.
Пак се олях с поста.  Mr. Green
Приятен ден!

# 274
 smile3510 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ! Да е все така чаровна и красива, да расте здраво и палаво дете!
На мама пожелавам весел и незабравим празник!   bouquet

Честит първи рожден ден  на Божа, Мария, Явор и Саманта!  nbirthday

В нашето шантаво семейство все големи веселби стават. Вчера мъжа ми гушнал Никола, а той постоянно рита с крака и го блъска здраво в слабините. По едно време мъжа ми не издържа на болката и каза: "Оооооо, топките ми! Нали и ти си мъж, ти топки имаш ли?!" В този момент детето се нахили хитро, слезна от него и запълзя с всичка сила към няколкото топки, които има за игра  Mr. Green и вика: "Ето!"

За ходенето на пръсти нашата педиатърка каза, че не е проблем. Мозъкът им все още не може да прецени как точно стават нещата и докато се пригоди може да ходят на пръсти, да замятат крака и какво ли още не...
...Да не ставам банална, ама тук в квартала ПАК не, ами ОТНОВО ставам обект на жлъчен коментар, че на Вели НЕЩО МУ ИМАЛО НА КРАКАТА  #Cussing out
Ами има му нещо на краката, естествено, ОБУВКИ! Няма бос да ходи  Mr. Green
Олче, май е време да обърнеш страницата и да станеш по-хаплива в общуването си с тях, щото то се видя, че по друг начин не може!

Любче, стискам палци вече да се нормализират нещата, да няма здравословни проблеми, та поне малко да си отпочинеш  Peace
Ох, ще приключвам, че ме е налазило едно малко човече и я ме хапе, я ме щипе, я пипа лаптопа...
Лек ден!

# 275
ОТНОВО ставам обект на жлъчен коментар, че на Вели НЕЩО МУ ИМАЛО НА КРАКАТА  #Cussing out щом така стъпвал, днес съм ревала от градинката до кухнята и обратно.
Абе,момиче, ти до кога ще им се връзваш на тъпите патици?! Другия път им кажи с усмивка, че го готвиш за балетист и ги прати да пасат! Twisted Evil Уф, чак аз се ядосах!!!
Антон като изобщо не е стоял в проходилка и той така си стъпва, спокойно  Hug
Пък да се оплача,че ние от днес сме на антибиотик (за първи път) Cry Много било зачервено гърлото, не знам си що си...Да видим. Аз нашата доки нещо не я долюбвам и ако се окаже накрая,че детето ми е пило АБ без да е необходимо, ще се сменяме юли месец! Crossing Arms
ЗА статистиката - 9 700 г и 76 см, което ще рече 200 г и 1 см прираст за 2 месеца  Thinking Не ми се вярва, ама то и меренето им е толкова  Stop
Ами...друго май няма  Wink

# 276
Честит Рожден Ден на Божа, Маги, Мария, Сами и Явор!
Нека бъдат много здрави и усмихнати!

Аз съм на работа и нямам никакво време обаче и аз се възмутих от съседките на Олчето.
Що да патки са тези. Ама и ти си за бой, че им се връзваш. Те те виждат, че и се връзваш и все повече те тормозят. Защо не им теглиш една дълга.........
Толкова ли няма начин да ги избягваш? Или поне не им се връзвай. Ти така от нерви няма да доживееш да видиш Велизар абитуриент.
Я по-спокойно го давай.
А за ходенето на пръсти преди мен ти казаха, че изобщо не е проблем. Споко

Вражалец го даваха в театър Сълза и смях.

А и аз исках да си взема Ралица с мен, но решихме да заминем много инцидентно и не и бях направила паспорт. Няма как да я изведа от страната без документ. А и в икеа с нея щях да лудна. Тя в количка вече не седи, щеше да падне едно тичане след нея и едно викане на "НЕ".

# 277
Ехо,тук съм и съм все още жива,въпреки,че цяла нощ се борихме с гадната температура/а откога не съм спала вече и аз не помня newsm78/......оказа се модната за сезона ангина,засега ще я третираме хомеопатично,ако до четвъртък не мине може и да дам нещо АБ/че ние още не сме го сефтосвали,ама ако стане сериозно..../...добре,че поне Иво е здрав,ама ако до довечера не се пребие някъде,направо ще черпя......
Олче,абе ти още ли не си им теглила майните на тия кукундрели/да знаеш тоя модел са ми слабост #Cussing out...../добре,че скоро не ми се е случвало да срещам такива/....и ще им ревеш-я ги пращай да пасат....и да си тънат в злобата и простотията.....пък и вие нали ще се местите-дано на новото място да случиш на свестни мами Hug.а,за ходенето на пръсти,хич не е причината в проходилката...просто му трябва време на Вели да хване чалъма....
Танче,успя да ме разсмееш/пак/....и у вас е весело явно......
Пастичка-не се гонете с лъжицата,че ще има да ви парви на маймуни....наистина гледайте да я излъжете с разнообразие...и със самостоятелно хранене/това много помага понякога/.....постели една мушамичка на пода,облечи я в по-домашни дрехи и дай да се маже-все нещо ще влезе и в устата....
Елфче,ако ще сменяте педито-не е през юли-през юни трябва да го направите...А за люлката-ние имаме такава вкъщи и върши страхотна работа/дори и за следобеден сън става,ако има и легнало положение/но,докато не се почне самостоятелното качване на нея/ние затова  временно сме я посгънали/
Снимките  на всички ви са разкошни.........направо се разтоварих с тях и поне за момент се откъснах от нервите и проблемите...Благодаря Ви! Hug Heart Eyes  bouquet

# 278
  • София
Честит Рожден Ден на Божа, Маги, Мария, Сами и Явор!
Да изкарат един много весел и специален празник!

Олче, и аз да се присъединя към другите мами, че Румчо и той съвсем малко е стоял в проходилка, а стъпва на пръсти в повечето случаи. Наистина въпросите дали ходи вече и забележките са много неприятни, а на твоите съседки можеш да им кажеш, че според ортопедите, колкото по-късно проходи, толкова по-здрави стави ще има. Просто детските мускули трябва напълно да са подготвени за  натоварването и детето да свикне да пази само равновесие, като си контролира движенията, а не мама като му пусне пръстчетата и то да се пльосва по лице с вдигнати нагоре ръце. Stop
Пастичка, и ние сме на кухня и Румен харесва много манджите, но за съжаление откакто е болен хапва по много малко и ме притеснява. Хапне няколко лъжички и стиска устата, отслабнал е и му се чудя как издържа почти без храна Sad
Днес го прегледа и лекарката, имал бронхит и до петък сме на антибиотик. Добре че вече не вдига висока температура.
Само да споделя и аз, че леля му (не моята сестра) като се обади да пита как е, не пропусна с назидателен тон да отбележи, че ние твърде много сме изчакали. Имаше предвид даването на АБ, тъй като не го почнахме веднага, а на четвъртия ден. Много се дразня значи на такива забележки на хора, дето все си мислят, че много знаят и отдалеч акъл дават, ама ние сме разнасяли Румен по нощите и сме се тормозили #Cussing out Знам, че е с добри намерения, но начинът, по който се прави много ме дразни. Сори, че ви се оплаквам, ама така ми олеква. Мерси  bouquet
Кабранска, дано болестта да не се задълбочава и да спите тази вечер Praynig

# 279
 Bubble-че ,мерси мила за пожеланията...да ти се връщат и на теб.....
А аз точно поради такива доброжелатели си воювам сама и със зъбите на Иво и с на Сами болестите....щото в момента както гледам на революция ми липсват само съветниците-баби/щото са много компетентни,ама не са в час...поне моите,де/...

# 280
  • Русе
   Ванилка, играчката е конструктор, от тази фирма, само че с по-малко части-50 http://www.nunon.de/abrick-eimer-mit-100-bausteinen-p-806.html
Дарито много й се радва, макар че не може още да строи фигурки с нея с удоволствие пилее всички части из стаята, аз ги събирам и пак отначало Crazy  Опаковката също й харесва за игра Grinning
   За филм-скоро не съм гледала, но мъжът ми тези дни много ми хвали "Hogfather", по романите на Тери Пратчет. Аз последно гледах "Music and lyrics" с Хю Грант и Дрю Баримор, много ми хареса.

# 281
  Привет!
  Олче и аз се присъединявам към мненията изказани до тук. Аз също съм ходела на пръсти, а проходилки тогава е нямало(поне при нас). Споко, ще се науче детето. Ради и той вначалото така я подкара, ама сега стъпва нормално. И да вземеш да ги игнорираш тези твои съквартални мами, по-добре без тях. Дано скоро се принесете в новота жилище и да случиш на нормални мами.

Танче, смяла съм се с глас на вашата история! Hug

Дано, скоро и безпроблемно да оздравеят всички болни дечица Praynig

# 282
  • Varna
Честит рожден ден на БОЖА, ЯВОР, МАГИ, САМАНТА и МАРИЯ!

# 283
Пастичка, се сега ще ти напиша едно примерно меню на Ивко. Сутрин редувам: попара, юфка, макарони, сандвич със кашкавал или сирене, кускус, купена закуска; на обяд взимам от кухнята през ден  - обикновено е телешки или пилешко с някакви зеленчуци и супите пак такива или леща; а му правя риба. Много обича и да яде каквото готвя за нас - картофки на фурна, пиленце, ориз, салата, гювечета, а последно време и бира Mr. Green ; за десерт плодове - най често ябълка и банан ; следобед редувам - крем , кисел, каша, грис
Олче, тези твоите съкварталки и мен ме ядосват вече. А бе толкова ли много мами има при вас че чак и да злобеят си позволяват. Пред нашия блок са много малко и и всички са много задружни. Дано на новото место да си намериш верни приятелки!

# 284
Честит рожден ден на Божа!Да е най-щастливото дете ,с най-щастливи родители!! newsm59 newsm59  Gift newsm67
Честит рожден ден и на останалите рожденници   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт