Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка! (II част!)

• 11 576
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честит рожден ден на БОЖА, ЯВОР, МАГИ, САМАНТА и МАРИЯ!
ДА СА МНОГО ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ  И ЛЪЧЕЗАРНИ ДЕЧИЦА! И МНОООГО ДА ГИ СЛУШКАТ МАМА И ТАТИ!
Laughing

На щастливите им майки:

# 256
  Честит рожден ден на Болярката Божа, Явор, Магдалена и Саманта! Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват! Весел празник и незбравими мигове през този така специален ден за тях!  bouquet  bouquet  bouquet

Сисе, с тези снимки от Търново много ме развълнува. Нямам търпение вече да си дойда, толкова ми е мъчно за града, приятелите......Живет и здраве на 08.06. пътуваме, на 9 ще празнуваме рожденният ден с родата и аз мисля да остана за около 2 седмици. Непременно ще се видим!

Весел и усмихнат ден на всички!

# 257
Tedi Ivanova,позволих си да ти разгледам албума и видях камъче,тя вече в София ли живее?Снимките от бала са много хубави,но теб май не те видях newsm78или нещо не съм довидяла

Сиска първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малката Божа.Да расте здрава , щастлива и обградена с много обич и внимание;-)
И на теб Честит празник:-)Много радост вкъщи от страна на малката принцеса:-)

А сега за питането ти - Камъче не се е преместила в София , а идва тук с мъж и който имал работа и тя искаше да се види с момичетата с които си пише в един друг форум и затова се събрахме:-)
А на снимките от бала наистина ме няма - не че не си довидяла Party

# 258
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на остналите рожденници днес - Явор, Магдалена и Саманта;-)
Здрави  и щастливи , и радващи се на едно прекрасно детство да са малките дечица:-)[/color]

Честит празник и на милите майчици:-)Да са ви живи и здрави малките разбойници:-)

Да ви питам , какво се намира в "дупката" която е няколко сантиметра под гърдите посредата на гръдния кош?
През нощта ми стана лошо , заболя ме там , все едно някой ме натиска с все сила и едвам дишам и кръвното ми падна и се изплаших.Незнам кога ще имам време за лекар ThinkingИ сега ми е едно гадно и пак ми е стегнато там  Tired

Весел ден на всички:-)

# 259
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА БОЖА, НА ЯВОР, МАГДАЛЕНА И САМАНТА!!!!
Много щастливо детство, с много игри и само усмихнати хора около тях!!!

Аз се бях позагубила  Embarassed , ама и ни се случиха разни работи...  Сега работя с малкия в офиса, да видим до кога ще имам сили за това, иначе ще зарежа май работата и ще си гледам детето... ще видим какво ще ми дойде на акъла ....

Каквото видях от тук, от там от снимките, само КРАСОТА видях  Peace
Хайде лек ден на всички и дано няма дъжд, а слънчеви разходки!!!

# 260
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖА, МАГИ, САМАНТА, МАРИЯ И ЯВОР! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА, МНОГО щАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ЗА МАЙЧЕТАТА!

Днес трябваше да водя Венци на ваксина, а той ми се събуди с 37 Т. Иначе е весел и играе, така че не се притеснявам, но мероприятието се отлага.
Ето за какво служи гърнето при нас: http://images14.snimka.bg/002395646-big.jpg
Иначе имахме няколко точни попадения, но още не съм започнала да го приучвам сериозно. Гледам, че много-много не му се седи там, все шава и си търси занимания.
Сега излизаме навън, че положението става нетърпимо вече.
Слънчев ден на всички!

# 261
Честит рожден ден на  божествената БОЖА, ЯВОР, МАГИ, САМАНТА и МАРИЯ!Да са живи,здрави и много жизнени и палави/в рамките на поносимото/.....и да радват мамите и татковците си !

Ние цяла нощ се борихме с температурата на Сами,та нямам много сили...а и ще ходим на лекар-да измислим някаква причина,че нищо друго му няма/освен обичайната за него лигавост/......а и вече ми трудно да пиша при буден Ивайло-че новата мода е да се катери по секцията/а тя е доста висока и накичена/...и да хвърля каквото докопа/книги,чаши и все неща дето си мислех,че няма да му представляват интерес,но уви/.......а от време на верме и той се приземява без предупреждение......... #Crazy ooooh! Mr. Green

# 262
Честит рожден ден на Божа, Маги, Мария, Саманта и Явор! Желая им много усмивки и добро настроение!!!   newsm59  ura newsm38  ura
Всички пътуват или плануват почивки, пък аз... newsm12 Говорехме си нещо за Турция, ама ще ни се размине. Пък и не виждам как ще си оставя детенцето за дни. Ако ще се ходи някъде ще е с нея.
Ема е станала една малка глезана, само тича след мен, хваща ме за крачола и се хушка, а като я вдигна полага главичка на рамото ми и мърка. Много любвеобвилна нещо. Чак се чудя дали всичко е наред, защото от безподобен бяс, се превърна в мило момиченце само за няколко дни.
С храненето обаче нещо много го окъсахме. Бях писала че всичко и се пасира, защото от парченца повръща, но вчера по никаъв начин не можех да и пъхна лъжичка в устата, едно въртене, пищене, от няколко дена отказва и мляко, сокове въобще не поглежда и след като нищо не беше яла цял ден, вечерта в 9 ч., протегна ръчичка, взе си една филия бял хляб и си я омете бързо, бързо. Реших да и подам парче ябълка, да си го държи и гризка, но нищо мокро не харесва да пипа, така че я хвърли с погнуса. Не ми побира главата с какво да я храня вече. Дайте някакви идеи. Месо не яде, явно вчера бойкотира пасираните храни, плод или зеленчук ще трябва да го подсушавам за да го държи в ръка, но отхапе ли си, ще става влажно и ще го хвърля. Не знам какво да я правя вече. Дайте някакво примерно меню за едногодишни дечица, моля ви.
За гърнето имаше разговор. Ние си го разнасяме из целия апартамент, даже правим опити да го гушкаме  newsm62. Имаме няколко попадения в него, но са по скоро случайни от колкото съзнателни. След като стане от него и види какво е сътворила вътре и ревва  Mr. Green
Истинските играчки много бързо ни омръзват, затова си играем с такива неща, като например гърнето, няколко пъти се къпа с една закачалка, най-харесва кутиите на подаръците, а от няколко дена любимата играчка е една ролка лейкопласт, която хвърля, гони, вдиха си я, пак хвърля и така половин час  newsm10 голяма забава. Подариха и за рождения ден люлка със стойка и сенник, мисля че е за двор или градина, но в нашите условия е в апартамента, заема ужасно много място. Люля се на нея вечерта на рождения си ден и на следващия и толкова.
 Аз каквото се отпуснах да пиша.............  Mr. Green
За храненето споделете, че ми е важно.
Приятен ден на всички!
... Олче оздравяхте ли?  Rolling Eyes

# 263
            Честит празник на днешните рожденици! Да са живи и здрави и много да слушкат!

Какво става тука, не знам-човек ще си помисли, че някакъв вирус шета из форума Sad, та и ние сме в групата на болничките  Cry От снощи Антон е с температура и след малко ще ходим на лекар, то и без това отдавна се каня да го водя на консултация...Май нашият прословут 'заден ринит'  пак се обажда, ама да видим какво ще каже педката (то от миналото лято сме със запушен нос, ама вече почна и гърлото да се зачервява...).
Пастичка, ние пък отскоро имаме такъв проблем-да 'връща', ако не е пасирано добре. Досега само се мусеше, но успявах някак да го пробутам, а сега уж вече е 'голям'  Mr. Green, пък иска 'бебешки' манджи  newsm78
За люлката-бях писала в предния постинг, че и ние сме точно с такава и върши чудна работа, аз я държа в стаята, нищо,че вече не може да се обърне човек  Mr. Green
Ами, това е от нас за сега. После ще докладвам.
На празнуващите- весело изкарване и за снимките-знаете си! Wink

# 264
Честит празник на днешните сладури и техните близки!
Ето малко снимки от нашия рожден ден преди 2 седмици: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137491&view=1&photo=1
а тук можете да ни видите вече подстригани: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137498

# 265
Пастичка по въпроса за храненето, ние вече сме на детска кухня и когато има нещо, което не може да го хапва още й купувам пюрета. Някои парченца ги яде, но други ги намачквам. Иначе си хапва почти всичко, но пък не иска да си взима нещо с ръка или ако си вземе, си играе с него, а не го яде. Защо не пробваш да й предложиш от вашата храна, може Ема вече да иска такава, щом си хапва филия хляб.

# 266
  • Русе
  Честит рожден ден на Божа, Саманта, Маги, Мария и Явор!
  Да растат здрави, умнички, засмени, да слушат мама и тати!
  На мамите пожелавам весел празник! Grinning
  Нашият рожден ден вчера мина много добре, само дето толкова се притеснявах. Вечерта обаче всички бяхме ужасно изморени, а за капак дългочаканият ни 3-ти зъб реши да пробива в ранни зори TiredСега най-после успях да приспя Дарито и мисля да си легна и аз да понаваксам със съня.
   Ето един цветен поздрав от нас:
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=74

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 14:31 от Mimeto78

# 267
  • София
  bouquet честито на днешните празнуващи!!! незабравими детски игри и веселие им пожелавам!  bouquet

мимето, много хубава трапеза, дари голямо детенце вече с тази прическа!
играчката ви подарък каква е, дето е като кофичка на снимките? страхотна ми се вижда, сподели. някое филмче да предложиш, че арената ме чака отворена  hahaha perfect stranger точа да го видим... Thinking

мамита, миа много почна да плаче като не съм с нея в стаята. навън сме песен,  но у дома, бързо й писват играчките, дори новите.... и реееееееев, ни тати, ни леля признава.. задъхва се, чак до истерия реве... прибиват й зъбки кучешките са наред (гадните) и сякаш на това отдавам, но...... дали е фаза? преди , около 10я месец така пак за малко се приявяваше, но само викане след мен, а сега това е рееееееееев, все едно я колят #Crazy #Crazy #Crazy

# 268
  • София
... Олче оздравяхте ли?  Rolling Eyes

Да, сватя  Laughing, да не чуе  Twisted Evil, вече сме по - добре... Praynig Много благодаря за загрижеността!   bouquet
По въпроса с храненето, Велизар е същия калпазан, просто се дави ужасно като усети парченца храна, иначе сме на кухня, готвят страхотно и ми е голямо облекчение, хапва си всичко с апетит, но пасирано. Crazy Това ми е голям проблем, как ще го свикна занапред, като още по - голям става и гледа само да ме изработи това диване...  Laughing Уж почнах все по - малко и по - малко да пасирам, та постепенно да свикне с някакви частици, и пожънах, честно казано някакъв успех, и той взе че се разболя.  ooooh! Гадеше му се от всичко, еле пък да не е пасирано гледай какво става...  Sick И сега ще се борим наново...
А за липсата на апетит незнам какво да те посъветвам, пробваш ли да и готвиш ти (на някои бебоци са им много вкусни мамините манджи и са строили майчетата си до печките в ранни зори, с перспективата живи да ги опекат в задаващия се летен сезон...  Twisted Evil Laughing Whistling) Не се отказвай да й предлагаш храна, колкото по - разнообразна, толкова по - добре. Освен това скоро в едно списание четох, че малките деца се "хранят" с очите си, в този смисъл печелиш точка ако храната е ярка на цвят, ухае свежо и изглежда интересно. А ако я оставиш да се омаже самичка, дали няма да й е по - вкусно и да обърне внимание на съдържимото в купичката? newsm78 Цунки и гунки и не се ядосвай, може и да е период, че тук около мен всички момичешки майки (с които може да се говори нормално... #Cussing out) ми се оплакват от същото, някакви паузи от по 7 - 8 часа за храна им правят госпожиците и цупят устни...  Laughing Само не я насилвай да яде на всяка цена, че от това давенето и злоядството се затвърждават...  Naughty

Мами, аз и преди писах, но пак да се повторя...  Embarassed Има ли някое хлапе да ходи на пръсти? Много се притеснявам, че има изгледи да проходим така... В Доктор Нивеа Бейби четох за такива случаи, д - р Слънчева казва, че било ефект от проходилката, за което ми идва да се  #2gunfire, въпреки, че моят хубостник не си задържа вниманието върху нещо повече от 15 - 20 мин и в този смисъл почти не е седял вътре, а има бебоци, които по цял ден са киснели вътре, а сега си стъпват нормално...  Rolling Eyes  Дали ще поотмине като проходи действително и е по - стабилен? newsm78 Моля дайте някакъв коментар по въпроса. Praynig Да не ставам банална, ама тук в квартала ПАК не, ами ОТНОВО ставам обект на жлъчен коментар, че на Вели НЕЩО МУ ИМАЛО НА КРАКАТА  #Cussing out щом така стъпвал, днес съм ревала от градинката до кухнята и обратно. Просто не проумявам откъде в една майка може да се вземе такава злоба и цинизъм... #Cussing out
Вече станах банална с моите истории Embarassed, но знам, че ще ме разберете, затова го споделям с вас...

П.С. Миме 78 и Мешко, страшни красавици са ви дъщеричките! Онемях! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 15:11 от ol4eto

# 269
Нямам време за друго,но Олче не се притеснявай-аз пък знам,че някои деца просто прохождат на пръсти,други на пети,а трети по-най-добрия начин на цяло стъпало.Алекс в къщи също стъпва на пръсти,а на вън на цяло стъпало,а на една приятелка дъщеря й проходи обратно-вкъщи на цяло,а на вън ходеше на пръсти.Когато свикне да ходи ще си отпусне крачето и тежестта на тялото ще го научи да стъпва нормално.Алекс не хареса проходилката и така си остана не ползвана,а пак стъпва на пръсти-така,че на компетентните комшиики теорията не важи NaughtyНе знам колко съм компетентна аз,но дано съм те успокоила. Hug
А ако толкова се притесняваш-отидете на ортопед и той ще си каже мнението.

Общи условия

Активация на акаунт