ДА СА МНОГО ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ И ЛЪЧЕЗАРНИ ДЕЧИЦА! И МНОООГО ДА ГИ СЛУШКАТ МАМА И ТАТИ!

На щастливите им майки:

или нещо не съм довидяла
И сега ми е едно гадно и пак ми е стегнато там 

Говорехме си нещо за Турция, ама ще ни се размине. Пък и не виждам как ще си оставя детенцето за дни. Ако ще се ходи някъде ще е с нея.
. Имаме няколко попадения в него, но са по скоро случайни от колкото съзнателни. След като стане от него и види какво е сътворила вътре и ревва
голяма забава. Подариха и за рождения ден люлка със стойка и сенник, мисля че е за двор или градина, но в нашите условия е в апартамента, заема ужасно много място. Люля се на нея вечерта на рождения си ден и на следващия и толкова.
, та и ние сме в групата на болничките
От снощи Антон е с температура и след малко ще ходим на лекар, то и без това отдавна се каня да го водя на консултация...Май нашият прословут 'заден ринит' пак се обажда, ама да видим какво ще каже педката (то от миналото лято сме със запушен нос, ама вече почна и гърлото да се зачервява...).

Сега най-после успях да приспя Дарито и мисля да си легна и аз да понаваксам със съня.
честито на днешните празнуващи!!! незабравими детски игри и веселие им пожелавам! 
perfect stranger точа да го видим... 
Много благодаря за загрижеността! 
Това ми е голям проблем, как ще го свикна занапред, като още по - голям става и гледа само да ме изработи това диване...
Гадеше му се от всичко, еле пък да не е пасирано гледай какво става...
И сега ще се борим наново...
) Не се отказвай да й предлагаш храна, колкото по - разнообразна, толкова по - добре. Освен това скоро в едно списание четох, че малките деца се "хранят" с очите си, в този смисъл печелиш точка ако храната е ярка на цвят, ухае свежо и изглежда интересно. А ако я оставиш да се омаже самичка, дали няма да й е по - вкусно и да обърне внимание на съдържимото в купичката?
Цунки и гунки и не се ядосвай, може и да е период, че тук около мен всички момичешки майки (с които може да се говори нормално...
) ми се оплакват от същото, някакви паузи от по 7 - 8 часа за храна им правят госпожиците и цупят устни... 
, въпреки, че моят хубостник не си задържа вниманието върху нещо повече от 15 - 20 мин и в този смисъл почти не е седял вътре, а има бебоци, които по цял ден са киснели вътре, а сега си стъпват нормално...
Моля дайте някакъв коментар по въпроса.
Да не ставам банална, ама тук в квартала ПАК не, ами ОТНОВО ставам обект на жлъчен коментар, че на Вели НЕЩО МУ ИМАЛО НА КРАКАТА
щом така стъпвал, днес съм ревала от градинката до кухнята и обратно. Просто не проумявам откъде в една майка може да се вземе такава злоба и цинизъм... 
Не знам колко съм компетентна аз,но дано съм те успокоила.