Честита рожба на кръстниците на Пастичка. Да е жива и здрава и да са много щастливи заедно.
Честит празник на всички рожденници. Да са здрави, щастливи и обичани.
По време на празниците ние бяхме в Трявна. Имаме къща там и бяхме цялата фамилия ние тримата + семейството на сестра ми с двете им дъщери. Веселба голяма. Марто обожава други дечица и само се смее, закача и зяпа. И понеже, нали знаете, като има много хора и "всички гледат бебето", та претърпяхме един инцидент с проходилката - падна по едни стълби, но без сериозни последствия, слава Богу. Тая проходилка не мога да я гледам вече, ама като все още не се пуска сам....
На мен пък вече до гуша ми дойде да събирам и разопаковам багажи и съм се заканила един месец никъде да не помръдна.
Уна, много хубави снимки. Почивката ви изглежда страхотна. Интересно как не си харесала нищо в Зара, аз оттам винаги купувам неща, особено пък от щанда им с детски дрехи. А Сфера и аз много ги уважавам. Незнам защо тия марки, тъй разпространени по Европа, още ги няма у нас... И Икеа много ми се иска да има тук.
Любааааа, ето отгавар на постинга ти от преди 5-6 страници, ама живи и здрави.... Относно клуба по интереси, ами ти си пропуснала нещо много основно! Бирата и Шампионска лига
Относно музикалните интереси, незнам дали са "тежки", по-скоро се описват като "всестранни", но мъжо има една вродена страст към Металика.. Колкото до дъщерята, тая нощ сънувах, че раждам момиче и бях много щастлива, което беше в абсолютен разрез с будното ми състояние, в което не ми се забременяваше скоро пак, та незнам.. Очакваме втората част на "Турнето на Кабрански", в което да включите и нашия град, та да се видим и да уточним подробности по гореописаните теми.
Ако много се дърпате, ни очаквайте в Пловдив /почти роден град на мъжо, в смисъл майка му е от там и баба му и дядо му, и всяко лято при баба и дядо..., сещате се за тая детска тръпка, дето ти остава.../ Та все някъде ще трябва да се засечем. Поздрави от мен и Мартон и до скоро!
, ама да не ти пука, когато е готово детето, ще проходи. това важи и за всичко друго.
То от една страна добре, защото той в люлката, аз на компа...направо докарах комунизма
Аз не, че съм се разбързала, ама наистина е много досадно, когато някой непрекъснато ти задава въпроси от сорта на 'ходи ли вече' 
За секунда да го изтърва и човекът вече е отпрашил нанякъде...
Има ли други такива?
Съпружеството засега си прави оглушки, пък и сама не ме пуска, та и тая година морето ще го 'видя през крив макарон'
И не си го представям как точно ще стане този номер, като той на едно място не застава, пък какво остава да СЕДИ?!?!?
!