Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка! (II част!)

• 11 567
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Добър ден от мен,

Честита рожба на кръстниците на Пастичка. Да е жива и здрава и да са много щастливи заедно.
Честит празник на всички рожденници. Да са здрави, щастливи и обичани.
По време на празниците ние бяхме в Трявна. Имаме къща там и бяхме цялата фамилия ние тримата + семейството на сестра ми с двете им дъщери. Веселба голяма. Марто обожава други дечица и само се смее, закача и зяпа. И понеже, нали знаете, като има много хора и "всички гледат бебето", та претърпяхме един инцидент с проходилката - падна по едни стълби, но без сериозни последствия, слава Богу. Тая проходилка не мога да я гледам вече, ама като все още не се пуска сам....
На мен пък вече до гуша ми дойде да събирам и разопаковам багажи и съм се заканила един месец никъде да не помръдна.
Уна, много хубави снимки. Почивката ви изглежда страхотна. Интересно как не си харесала нищо в Зара, аз оттам винаги купувам неща, особено пък от щанда им с детски дрехи. А Сфера и аз много ги уважавам. Незнам защо тия марки, тъй разпространени по Европа, още ги няма у нас... И Икеа много ми се иска да има тук.
Любааааа, ето отгавар на постинга ти от преди 5-6 страници, ама живи и здрави.... Относно клуба по интереси, ами ти си пропуснала нещо много основно! Бирата и Шампионска лига  Laughing Това е много дълбоко гравирано в профила на нашата фамилия, а забелязах, че и ти си следила финала...  Grinning Относно музикалните интереси, незнам дали са "тежки", по-скоро се описват като "всестранни", но мъжо има една вродена страст към Металика.. Колкото до дъщерята, тая нощ сънувах, че раждам момиче и бях много щастлива, което беше в абсолютен разрез с будното ми състояние, в което не ми се забременяваше скоро пак, та незнам.. Очакваме втората част на "Турнето на Кабрански", в което да включите и нашия град, та да се видим и да уточним подробности по гореописаните теми.  Wink Ако много се дърпате, ни очаквайте в Пловдив /почти роден град на мъжо, в смисъл майка му е от там и баба му и дядо му, и всяко лято при баба и дядо..., сещате се за тая детска тръпка, дето ти остава.../ Та все някъде ще трябва да се засечем.
Поздрави от мен и Мартон и до скоро!

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 16:25 от denz

# 241
  • София
meshko, такива баби много ги обичам Simple Smile  Naughty, ама да не ти пука, когато е готово детето, ще проходи. това важи и за всичко друго.

денз, аз по тази причина махнах проходилката преди месец, миа нито пълзеше , нищо....  а сега ела да видиш, като червейче е, направо не се спира, изправя се и сама си стига навсякъде, а иначе се обръщаше с проходилката. и аз за второ не мисля сега, но не на проходилката у дома.

тук заваля, а беше толково слънчево преид обеда... прибрах се да ни доставят минералната вод аи имало защо. сега чета една книга the no cry sleeping solution  - та да видим  Thinking

# 242
Аз не съм се разписвала отдавна тук, затова искам да честитя рождения ден на всички, които съм пропуснала, както и на тези, които празнуват днес.
Рагзлеждах много хубави снимки.
Уна, страхотно се е получило с вашето пътуване до Гърция. Всъщност те спонтанните неща винаги стават незабравими изживявания.
Момичета, аз да ви кажа, Калоян го чакам да прохожда, а той взе, че...пропълзя. Научи се човекът да пълзи и това е! Сега сигурно скоро няма да проходи, защото разбра, че има и по-приятен и лесен начин да достига до търсената дестинация Simple Smile

# 243
Ох, мен нещо ме  мързи да пиша напоследък и само попрочитам, ама като видях поста на Даниеле и не се стърпях  Mr. Green Май сме в един отбор-Антон и той от два дни драпа (пълзи тоест), та не знам кога ще проходи. На всичкото отгоре за РД баба му и дядо му подариха люлка (такава, за 'домашни' условия) и по цял ден кисне в нея  ooooh! То от една страна добре, защото той в люлката, аз на компа...направо докарах комунизма  Mr. Green. В другия случай сме сколичката навън...и  то не остава време за ходене  newsm78 Аз не, че съм се разбързала, ама наистина е много досадно, когато някой непрекъснато ти задава въпроси от сорта на 'ходи ли вече' #Cussing out
Едновременно с пълзенето пък, смяната на памперс вече е 'мисията невъзможна' #Crazy За секунда да го изтърва и човекът вече е отпрашил нанякъде...
И пак в тая връзка да кажа,че аз дори не съм се и опитвала да го слагам на гърне  Blush Има ли други такива?
И накрая -с удоволствие разгледах всички снимки, но повече 'морски' -отказвам!  Crossing Arms Съпружеството засега си прави оглушки, пък и сама не ме пуска, та и тая година морето ще го 'видя през крив макарон' Sad

# 244
Привет и от нас!

Дъждът набързо ни изгони от парка и ето че се озовах пред компютъра, пък Ники си играе наоколо.... Днес е спал само 30-40 минути и това му беше... цял селдобяд се опитвам да го приспя, ама не постигнах никакъв успех! Сега дойде да ме дърпа за ръката и да ме хапе... абе диване!
Никола също не ходи самостоятелно - все за нещо трябва да се държи иначе е на четири крака на земята и препуска смело  Mr. Green
Елфче, аз също не съм слагала Ники на гърне, дори нямаме купен този уред  hahaha И не си го представям как точно ще стане този номер, като той на едно място не застава, пък какво остава да СЕДИ?!?!?
Направо ви завиждам като разказвате за дечицата си, които си седят мирно и кротко и си играят - при нас такива понятия не съществуват!
Мамчета, идва първи юни - как смятате да изкарате детския празник и къде?!

Лека вечер  Peace

# 245
Честит рожден ден на патерица на Стоянчо. Честит рожден ден на Дарито! Нека са винаги усмихнати, послушни и малко палави, за да радва мама и татко!

Уна, в кой театър дават Вържалец?
Наумих си, че е време да започнем да излизаме само с мъжа ми. От много отдавна не сме излизали само двамата, а на театър не съм ходила от както забременях с Макси.

Чудесно сте си изкарали в Гърция. А и ти изглеждаш много добре. Аз ужасно се притеснявам как ще се съблека по бански. И уж почнах диета... Но още не са свършили сладките, които правихме с Макси и голяма диета карам.

# 246
Una,страхотен уикенд! Ей на това му викам аз почивка, а не като нас натагадък! А и апартамента ви е изключително евтин, не мога да повярвам чак! А в Гърция вече си е сезон!
Направо ви се радвам как ви се почива някъде без детето. Аз тука имам баби ентусиастки да го гледат, но все ми се иска да е навсякъде с нас. Дори и Румъния исках да си го вземем, но само защото бяхме за един ден и не го взехме, а сутринта като го заведохме на баба му чак си поплаках. Все си мисля че като се разделяме, ще изтърва нещо. И затова и на работа не ми се тръгва, а такъв работохолик бях. Сега вече и шефката ми се отказа да ме убеждава че трябва да се върна на работа.
Не знам дали ви писах, но Ивко има памперс дерматит. Първо му се бяха появили три пъпчици на едното топче и така си стояха доста време. Като ходихме на консултация , педиатърката изписа някакво мазило и от тогава като се разпространиха тези пъпки, ужасна работа. На някой случвало ли му се е нещо подобно? С какво мазахте? Вечер вече го държа без памперс , но и това не помага.  Sad

# 247
Здравейте...понеже цял ден се каних да уморя децата с разходки,да ги приспя и да  се опна пред ТВ-то,а като свърши"Мюзик айдъл-а"да ви понапиша едно-друго.....ама то като не ми е писано.......Сами вдигна над 39 градуса температура,която просто си нямам на идея от какво е/едното ми предположение е,че е от прегряване,че тук беше много топло днес и бяхме доста време навън,другото е за реакция от вчерашното ухапване от нещо си в парка-има леко зачервена подутина,която го сърби.....но нищо друго няма като симптом което поне малко да ме насочи  newsm78/...естествено Асен го няма....а през времето през което се опитвах да сваля температурата поне малко,Иво просто овърша къщата/катери се непрекъснато,отваря шкафове,дърпа покривки...и всичко с такава упоритост и последователност,че няма спиране...и издържане ooooh!/.....падна поне пет пъти,но слава богу на него нищо му няма....
Иначе набързо като прегледах и направо завидях на всички коите са имали възможност да разпуснат....особенно на тези дето имат на кой да оставят децата макар и за кратко/дано не прозвучи като оплакване,но аз май ще си приключа годинката с две 20-30 минутни оставяния на Иво,докато се подстрижа/заспал/....и с една или две разходки с татито в квартала.....иначе сме си вечно като сиамски близнаци/........
И понеже май не ставам за изтърпяване тая вечер-да не забравя защо влязох в темата:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИТО И НА СТОЯНЧО/със закъснение,но от сърце/-да са живи и здрави и много да радват родителите си!

# 248
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен!Тази нощ едва ли ще заспя от вълнение за разлика от чемшира,който спи 10-си сън Mr. GreenДесет пъти ходих да оглеждам стаята в ,която ще бъде РД на Божи Blush
Ето снимките от срещата ни с Люси,а преди тях са изгледи от терасата на най-новия хотел в Търново!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81564&view=1&photo=113

Пожелавам на Вели и Румчо бързо да се оправят и да не се мъчат по-вече малките душички!За измъчените им майки  Hug!

Верче,хубаво обикаляте насам-натам,ами при нас кога newsm78Ради голям сладур!

Ванилка,снимките ти както винаги са супер!Всички сте много хубави!А,лелите ви са истински красавици!Сестра ти май е с променен цвят newsm78И ние да се впишем към притежателките на лилаво боди Mr. Green

Tedi Ivanova,позволих си да ти разгледам албума и видях камъче,тя вече в София ли живее?Снимките от бала са много хубави,но теб май не те видях newsm78или нещо не съм довидяла

Уна,Ани благородно ви завиждам за тези мъже,където ви водят по такива хубави места!И на двете снимките са ви супер!

Ани,не съм се сблъсквала до сега с такъв дерматит-дано скоро да се оправи Ивко!

Люба,дано сутринта като стане Сами нищо да му няма!

Честита дъщеря на кумовета на пастичка!Пожелавам на малката сладурана с нежно име да расте здрава и щастлива!

За гърнето това чудо го купих на Коледа от тогава минаха 6 месеца,но Божидара продължава да не му обръща внимание!Така,че ученето на него го оставям за след двете години!

Иги,да го нацелуваш и намачкаш този Момчо от мен!Снимката с котката е чудесна!

Хайде спокойна нощ от мен! Hug

# 249
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГДАЛЕНА,ЯВОР,МАРИЯ И САМАНТА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

# 250
29.05.
Днес празнуват Божидара, Магдалена, Саманта и Мария
Нека в този ден открият
Приятелите верни и добри -
Приятели за цял живот от детските игри!

Честит рожден ден и на кавалера Явор
Единствения мъж във днешния отбор.
Пожелаваме му здраве и късмет да има,
Воля за успех непоклатима.

# 251
  • Велико Търново
Ани,тази вечер вече се разревах на стихчето Blush!Благодара ти ,мила! newsm51

# 252
  • София
Е, най-после се доредих да пиша, цял ден все не успявам  Confused То не, че посред нощ му е времето, ама сън не ме лови с тия резултати, дето ще излзат утре... такава съм паника, все по-лошото мисля  Sad

Много ми е мъчно за бебчовците, които са болнички, а за майките им - не по-малко! Стискам палци всички да се оправят бързо  Hug

Много ви благодаря за комплиментите за роклята. Заслугата е изцяло на дизайнерката, аз даже нямах намерение да си поръчвм рокля, ама успях да понеса само първите няколко продавачки, които ми заявяваха с лошо прикирта ирония /или поне на мен такак ми звучеше/ "Това във вашия размер го нямаме", "Големи размери не продаваме" и т.н. Та в комбинация с факта, че и моите близки като на Звездолина, не отчетоха факта, че имам някакаъв принос те да се радват на син/внук, стигнах до извода, че съм заслужила да си направя сама подарък  Crazy

Всички, които сте показали снимки, сте много готини  Hug

И последно - по случай 1 юни тази година ще има събитие на Движение на българските майки за онези 18 хил. дечица от детските домове http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193489.0
Ние сме там, живот и здраве, ако има други ентусиасти - да се уговорим да се видим.

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РОДЕНИТЕ ДНЕС! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! А НА МАМИТЕ - здравеи и усмивки!

# 253
Черпя ви с много,много любов и здраве за първата годинка на моят син.

Пожелавам на всички рожденици да станат умни деца и да са много,много щастливи и здрави.
А на техните родители да бъдат здрави и винаги усмихнати.

# 254
Хайде на закускатааа:

Общи условия

Активация на акаунт