Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка! (II част!)

• 11 571
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета! Извинявайте, че се намесвам в темичката ви.  Hug
Току що гледах по Нова ТВ за Светльо.  Аз отдавна знам за него и съм пускала СМС-и, но днес родителите му казаха, че до един месец трябва да му се направи процедурата, иначе шансовете му за живот ще бъдат нищожни. От СМС-и вече са събрали 100 хиляди лева, но са необходими още 200 хиляди.  Потресаващо е да има начин да се помогне на детето ти и да нямаш средствата за това.  Cry
Нека помогнем колкото можем! Пуснете СМС на 1365 за Светльо и нека се помолим за него и семейството му  Praynig ! Никой не е застрахован.

# 226
Гледах и аз..много тъжно,пуснах СМС.Дано пуснат много хора и да отиде наверме на лечение!  Peace

# 227
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (НА ПАТЕРИЦИ) НА Елла, Ния, Трифон, Кристиян, Валерия, Кристияна, Милена, Миа, Килиан, Александра и Стоян!

Ч.Р.Д. и на днешната сладка рожденичка - Дари! Heart Eyes

На всички вас, милички дечица, от сърце желая много здраве, усмивки, пакости и весели игри! Много да радвате мама и тати, да станете добри и успели хора!

Честити християнчета Косьо и Дани! Нека вярата озарява пътя им и ги води в трудните моменти! Praynig

Ние се изгубихме по обясними причини, Т я свалихме бързо, с това този път не сме имали проблеми, но кашля като магаре, то са едни храчки, со*оли, ужас...  Sick Довечера ще го водим на контрола, дано да се оправяме вече, че и на мен силици не ми останаха.  Cry
Бабълче, МНОГО  Hug на теб и сладурки Румко, да побеждавате гадната болест, че знам какво е...  ooooh! Ееей, само заради тези болести и боледувания ми призлява при мисълта за второ, наплашила съм се ужасно, явно не е нормално чака така да го преживявам, но ето - два пъти е боледувал Вели досега, ама "качествено". Много е тежко, най - вече за майката.  Sad
Целувки и на Калинка, и на Никола, да оздравяват бързо и НАПЪЛНО! Praynig

Снимките съм си свалила на линкове и ще ги гледам ако бубчо позволи  Mr. Green, не се съмнявам, че ще ми се напълнят очите...  Heart Eyes
То докато ви попрочитах отгоре отгоре с чаша  Coffee тази сутрин достатъчно се възхитих на снимчиците, публикувани директно в темата, Иги, Момчил е страхотен сладурко, направо като кукла бебе...  Laughing С тези бузки и перчеми, да го изпапкаш...  Heart Eyes
А моравата ви е един път! Peace И на мен това ми е мечта, Велизар да проходи на такава тревичка...  Crazy
Което ме подсеща, че и ние не сме проходили, а няма и мераци, само се държи с една или две ръце за нещо и е много горд с това си постижение.  Mr. Green Явно няма да е скоро, защото и като го водим не е стабилен още, стъпва на пръсти и се клати все едно е пил 2 ракии.  hahaha

P.S. Аз пуснах sms за Светльо още докато гледах сутрешния блок, много жал ми стана, да не дава Господ на никой да се случва това, през което преминава неговото семейство...  Praynig Praynig Praynig

# 228
  Привет и от нас!
  Честито на всички рожденници, които сме пропуснали! Да са живи и здрави и много усмихнати дечица!

Завърнахме се успешно и заредени с положителна енергия от почивните дни. Ходихме на Ямбол при свеки, после до Ахелой. Ей и аз видях моренцето. Времето беше слънчево и топло, минахме за разходка през Поморие и Несебър. Има курортисти, но не е претъпкано и е много спокойно. Супер, жалко, че нямаше как да останем повече. За море чак септември. Малкия се уплаши от морето и пясъка. Не ми се връщаше в София!

Дано болничките скоро да оздравеят Praynig
  Нагледах се на много хубави снимки и дечица и мами!
  Весел ден, ни е ревем и няма как да пиша още!

# 229
  • София
привет и от нас накратко!

не съм качила всички снимки още, понеже нашия празник беше на три пъти, с баба и дядо в къщи, после детско парти, и после пак в къщи с другата леля на миа. много хубаво беше всичко, въпреки перипетиите на отиване към партито, тортата без малко да се изхлузи, скъса се книжната дръжка и я хванах преди да се смаже тотално  #Crazy hahaha, сега ми е весело, но тогава  ooooh!.....

та ето ни и нас:

с децата:
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1060041.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1060036.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1060038.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1060028.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1060020.jpg

тук малко от вкъщи с двете ни лели  Flutter :
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1060047.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1060052.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/baby%20Mia%20fi … 0day/P1060054.jpg

лек ден от нас!

# 230
  • София
Честит рожден ден на Дарина, да расте умна и красива!
Ани и ние още не ходим, много я е страх да се пусне. Иначе ходи хваната за панталона ми, което си е почти само стоятелно ходене. Май така като гледам и ние ще сме в класацията на най- късно проходилите.

# 231
Здравейте на всички:-)Ето ме отново тук:-)Отпочинала и тъжна , че отново се върнахме в гадната София Crossing Arms

ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН на ДАРИ Party
Да расте здрава , щастлива , весела и засмяна за радост на мама и татко Flutter
Весело и безгрижно детство изпълнено с много игри Hug

Честит празник и на теб Миме:-)Много да ви радва малката сладурана:-) smile3525

Момичета ето ви малко снимки от бала   на скъпата ми сестричка (една от двете)Simple Smile Паролата на албума е: 0000
Беше толкова хубаво , че ми стана мъчно че аз не съм абитуриентка TiredНо пък си изкарахме много готино.Тези снимки са мое дело , а професионалните тези дни ще ги кача Crazy
на 24.05 заминахме за вилата и вчера се приземихме:-)Отпочинахме си , малката и тя.Добре че валежите бяха през нощта и през деня грееше слънце та да седим на двора:-)

Относно гърнето - аз от 1 седмица я слагам Иветка и почти винаги има попадения PartyАма те са неумишлени , така че докато я приуча ще бъде  smile3514

А сега да видя аз тази мойта сватя gwendoline как ме върза  Crossing ArmsДето каза , че щяла да пусне снимка на Ивет в програмата на "24 часа" и "Труд" в събота. WhistlingЦялата рода си купи и двата вестника , и що да видим - няма нищоооо Weary , сега у нас има повече вестници отколкото на будката  newsm09

Весел слънчев ден на всички пожелавам newsm03

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 11:31 от Tedi_Ivanova

# 232
Честит рожден ден на Дарина!  Честит рожден ден и на останалите рожденици който съм пропуснала. Да са здрави, щастливи и много палави.

Ние съвсем инцидентно за празниците заминахме за Гърция. В четвъртък ни се обадиха едни приятели и ни поканиха на другия ден да ги придружим до Солун. Тъкмо мъжът ми ходеше супер нещастен из къщи и мрънкаше как само ние си останахме в къщи. И така за нула време организирахме бабешката логистика, намерихме хотел и си запазихме стая, заредихме къщата с храна за Ралица и бабите и на следващия ден в 9 сутринта заминахме. Към обяд бяхме вече пред ИКЕЯ. Разгледахме я за около 2-3 часа, после минахме и през тамошния МОЛ, имаше огромен магазин на ZARA обаче аз не си харесах нищо, но пък ми хареса SFERA /от там си купих няколко дрешки/. Общо взето и в икея и в мола имаше повече българи отколкото гърци. Беше супер странно за мен, да чуеш гръцка реч си бе цяло чудо.  ooooh! Само българи. Май София се бе изнесла в Солун.

Към 6 и нещо 7 тръгнахме за хотела. Бяхме резервирали по един апартамент в едно село до морето по средата на първия ръкав на Халкидики. По описание апартамента беше супер имаше всички възможни екстра плюс оборудвана кухня, но цената бе повече от смешна и ние се притеснявахме, че ще е някаква интернет измама. За наш късмет хотела се оказа по-готин отколкото очаквахме.
Толкова ни хареса там, че останахме още една нощ и си позволихме един ден на плажа и къпане в морето.
Намерихме си и страхотен ресторант на плажа. Изобщо голям късмет извадихме с това пътуване до Гърция. 
Ето и снимки от так ако на някои му се гледат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137270
Тъкмо си влезнахме в България и ни се обадиха с покана за театър и така този иначе очертаващ се супер "скучен" уикенд завърши с театър и вечеря в Макси  Heart Eyes
Гледахме Вържалец с Димитър Рачков, Любо Нейков, Светлана Бонин, Асен Блатечки, Деси Бакърджиева. Постановката е страхотна, два часа само смях. Софиянки ако имате възможност непременно я гледайте.

лек ден от мен, че трябва да бягам за кухнята

# 233
Теди, върни ми поста и ще видиш, че съм ти написала, че СЛЕДВАЩИЯ брой, т. е. тази седмица и другата (значи става дума за 1 юни и 8 юни) че ще ви пусна снимчици... Просто може би не си обърнала внимание или може би аз не съм се изразила хубаво. Съжалявам, че така се е получило, но... не е моя грешката, може би просто съм сгрешила, че несъм ти пуснала точните дати,  за което се извинявам, но иначе определено имах предвид тези двете седмици Embarassed Sad

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 13:30 от gwendoline

# 234
  • София
Честит рожден ден на Дари! Много усмихнато детство й желая!

Миа е станала още по-красива, а полата й е супер Simple Smile

Уна, така както го описваш, звучи като уикенд и изкарване мечта. И ние преди месеци си мислехме да организираме ходене до Солун за изминалите празници, но после преценихме, че сигурно разходът ще е много голям... Rolling Eyes Кажи ако не е тайна колко ви беше нощувката Simple Smile

Абитуриентските снимки са страхотни, чакаме още. Колко много безгрижие и радост лъхат от тях, определено се разнообрази малко тематиката на темата ни Hug
Дано Велизарчо да пребори бързо гадната кашлица и хрема Praynig
Румчо още не се е излекувал, а и аз съм с хрема и ми е едно такова уморено. Снощи пак вдигна Т към 38 и нещо и то не беше рев и мрънкане от 1 до към 3 и половина #Crazy Crazy Кошмар направо, само с разнасяне малко се успокояваше, хремата много го мъчеше, въпреки че му сложихме капки и панадол му давахме. Днес е по-добре и дано се наспим тая вечер.
Поздрави на всички!

# 235
Хотела беше 40EUR  на вечер с включена закуска. Апартамента имаше климатик, телевизор, хладилник, кухня, голяма тераса с изглед към басейна. А самия хотел беше на 5мин. от плажа.

# 236
  ето ни и нас на морето.

Уха, добре, че има кой да ви гледа дъщеричката. Така имам нужда от почивка, да идем с мъжа ми само двамата и да се наспим и отпочинем. Но бабита само приказват, а като стане дума за гледане.....сега на морето с кумата искахме да идем на кафе, и от две баби, та накрая таткото остана да го гледа. Не че не помагат, тогава така се случи!
   Лек ден на всички!

# 237
Едно голямо ИЗВИНЯВАЙ на Гуен
Няма значение кой какво , явно не сме се разбрали както трябва:-)
Ние вчера бяхме цял ден в "Западния парк" , вие излизате ли там с малкият?

Снимките от Гърция са страхотни:-)И на мен ми се ходи страшно много някъде на почивка , на море , на планина - няма значение:-)

# 238
Момичета да се похваля - вчера се роди първото детенце на нашите кръстнициbaloni baloni baloni bdbaloni baloni baloni baloni  Малката Валерия тежи 3 600 гр. и е дълга 51 см. Много съм щастлива! Имаше доста тежка бременост, но всичко завърши добре!
Поздрави на всички!

# 239
Здравейте след дългата почивка. Моята сладка дъщеричка отпусна малко повече сън на мама и през всичките почивни дни ставаше към 10 без 15. Иначе обикновено става към 8, та сега се почувствах отпочинала поспивайки малко повече.
Уна, снимките са много хубави и явно сте си изкарали добре. И на мен много ми се иска да прекараме 2-3 дни само двамата с мъжа ми, ама на този етап не се очертава такъв вариант.
Ванила, Миа е много сладка както винаги. И ние имаме същото лилаво боди.
Ани, и при нас не се очертава скоро прохождане. Ние даже не сме стигнали до етапа да ходим с колани. Мия ходи като я придържаме под мишниците, иначе изправена на масата стои съвсем добре. Аз не бързам, искам тя да е готова и когато тогава. Пък и като гледам как другите момиченца са по 8 кг, а ние сме 10,300 -за какво да говорим Laughing Само дето малко се дразня като почнат да ме питат само дали ходи и т.н. Вчера като излизахме на разходка и тя не искаше да стои в количката и се тръшкаше и 1 баба вика - ми пуснете го да тича като не иска да седи...Само я изгледах накриво, че хич не ми се обясняваше, че всъщност още сме малки  ит.н. Тя Мия е и висока и изглежда по-голяма визуално от голяма част от ходещите деца в парка.

Общи условия

Активация на акаунт