Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка! (II част!)

• 11 574
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета!!!!
Ох от къде да започна...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАМИТЕ - МИА,МИЛЕНА, И АЛЕКСАНДРА И КАВАЛЕРА КИЛИАН!
 ДА СА ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ ОТ ВСИЧКИ И ДА ПРАВЯТ ПОВЕЧЕ БЕЛИЧКИ!!!
/от вътре ми дойде римата - в никакъв случай не мога да бъда конкуренция на Ани  Wink/

Честит рожден ден и на Стоян!!!  Hug
За малко да забравя да честитя на Елла и дружина на патерица!!!!!!! На мама Ирка специално   bouquet  Heart Eyes и от Марти  Heart Eyes

На полкова страхотни снимки се нагледах, че сега ако започна да изброявам ме е страх да не пропусна някой.... Аз имам проблем със снимка бг и още не съм качила снимки отРД. А и компа ми е толкова стар, чееее нерви нямам вече - плача за нов...

Румя, честито ти гладно християнче!!! Много се смях, за малко да събудя мъжете...  hahaha
Честито християнче и на Надежда!

Днес имаме първото обелено коляно  Confused!!!! Марти, не иска никой да го държи като ходи - по-точно той тича като ходи и така се случва... Юнак без рани няма  Wink Голяма ми е панта - не знам как ще се справям... Трябва най-накрая да направя прощъпулник - каня се от 2 месеца...  Embarassed

Лека вечер на всички и приятни сънища!!!!

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 01:05 от 6u6i

# 211

а ето и тортата,която направих:

Тук има о6те снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125976&view=1&photo=1

# 212
Честити ходещи крачета на Дани и честито християнче!

Руми, с тази прическа си много хубава. А и роклята, все ги измисляш едни оригинални. заслужавало си е Косьо да се нахрани с питка!  Laughing А пък той какъв е сладур, много ми е миличък!

На Велизар едната торта е точно в стил Мама  Mr. Green с Таз!

Мимоз, много си свежа на снимките! А Жулито определено вече позира за снимка!

Муцунка , поздравления за уменията ти! Тортата е направо като купена! Много си сръчна!

Шуши, давай по смело с римите, много е лесно!

Ето  и малко снимки от Констанца, но понеже там няма кой знае какви забележителности, или поне аз не видях,затова ви предоставям себе си на фона на морето! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56352&view=1&photo=25

# 213
  • София
иде ми да  #Cussing out #2gunfire, изгубих си поста.
И ние сме вече на антибиотик Сумамед, сироп за кашлица Флудитек, Виброцил, вит. С и вече не помня още какво трябваше да давам. Но Румчо снощи за четвърта вечер вдигна 39.9 градуса и нурофена и панадола вече не вършат работа. Сваляхме я с течен аналгин. Тия лекари от бърза помощ ми иде да ги  #2gunfire Заради тях добре спонсорирахме аптеката и то в някои случаи излишно. Днес за трети път ходихме до бърза помощ и започнахме АБ, но няма как, тъй като на Румчо му е силно зачервено гърлото, вдига висока Т и имал начален бронхит.
Сега ги приспах мъжете след нощната фиеста, а аз пих кафе и затова сега се отчитам Simple Smile, а не дремвам.
Дано вече да не вдига Т Румчо, че направо не мога да гледам как се мъчи, грам сила няма и имам чувството, че го боли всичко.
Браво за тортата на Муцунка, наистина прилича на купена, даже не предположих, че може да е домашна.
Ани, като видях морето на снимките ти и така ми се доходи, а сме го планирали чак за август Whistling

Честито на днешните и вчерашните рожденници! Да са живи, здрави и добрички!
Руми, много ми беше забавен разказа за кръщенето на Косьо, важното е, че основната задача е изпълнена Peace
Гледам на аватара Икати с някакво голямо детенце, а то Велизарчо било Laughing Много са ви хубави тортите.
На въпроса на Ани, Румчо и той не може да ходи - обикаля мебелите като се държи, но не се е пускал още да прави сам крачки, хич не ще, нали си лази навсякъде... newsm78
Чао засега

# 214
Честит рожден ден на Килиан,Миа,Александра,Милена и Стоян!!  bouquet
Муцунка-много сте хубави и много красива торта си направила..
Дано Руме да оздравее бързо  Praynig
И на Велизар тортата е много хубава и много хубави деца имаше на снимките.
Ани-какво ще пиеш?Въобще не съм свежа ами толкова злееее/е подбрах 2-3  по-свестни снимки/,а на тая от фотото и викам-Фотошоп нямат ли малко да ме подмладят  Rolling Eyes ,пък тя ми се смее..

# 215
Благодаря ви момичета.С помоща на една от юнските мами се справих ,то не било толкова трудно.
Да честитя рожденните дни на всички днес и много здраве да им пожелая,както и на мамите,пожелавам ви мъже те ви да ви уважават и да ви донесат поне едно цвете,защото го заслужавате(то и моя не се сети и ми стана малко обидно,че толкова се страх за РД на малката ,мам карай,те са забравили що е РОМАНТИКА ,а и било РД на малката не на мен).
Целувки от нас.

# 216
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте пак от нас!

Честит рожден ден на днешните рождници! Да са живи и здрави и засмени!

Икати,
много сте сладки с Велизар, разгледах ви всичките снимки.

Бабъл, дано Румчо скоро се оправи, че наистина е ужасно да гледаш детенцето си, че страда и да не можеш да му помогнеш. Целувки и  Hug от нас!

Ние днес бяхме цял ден навън - нали съм се запалила с тази морава в къщи и вече играем на нея. Ето ви снимки:

В Кривина днес имаше сбор и ние се бяхме засили да возим Момчо на въртележката - да ама не, той умря от страх горкия и орева мегдана. Тук все пак се нави да се вози, но с тати до него:

Лека нощ!

# 217
Здравейте и от нас Simple Smile
Честито на празнуващите тези дни и днес-да са здравички и щастливи!
Тъкмо днес щях да пиша на Ани ,че и ние сме още не ходещи и моето зверче  реши да се пусне самичък.Голямо ходене му удари сутринта,а след обяд вече не му стигаха силичките и прави няколко крачки  и сяда да почине JoyТази вечер му месих питка(за първи път в живота ми) по случая,но прощъпулник ще правим като си усъвършенства самостоятелните крачета Simple Smile
Целувки на всички бебета и спокойна нощ на майките! Heart Eyes

# 218
Честити ходещи крачета на Алекс! Вече съм по спокойна , че не сме единствени,ама като гледам как няма никакво намерение , може и да оглавим класацията за най-късно проходило дете!
Иги, а бе много са ти слънчеви снимките! Момчо , много си се забавлява на тази полянка в двора!

# 219
28.05.
Ето днеска на година
Става малката Дарина.
Пожелаваме и детство най-щастливо,
Всичко покрай нея да е звучно и красиво.

# 220
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЯН/НА ПАТЕРИЦА/ И ДАРИНА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Само да кажа набързо,че снимките,които разгледах са много хубави и  на тях няма бебета,а деца Grinning
Утре ще пиша по-вече и снимки ще пусна от срещата ни с Люси и семейство!
Спокойна нощ!

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИ!!!!!! ДА Е ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

Мале, Ани ами ти си като фотомодел... Изглеждаш страхотно, а и моренцетооо... и на мен ми се ходи... Ние избрахме началото на септември, че ще е по-спокойно - заради Марти, но вече съжалявам - незнам как ще издържа до тогава.... А за римите-не съм стихоплетствала от 9 клас - тогава ме тресяха любовни тръпки...  Crazy

Муцунка - браво на теб! Майстоа си е майстор! Много сте хубави!И аз някой ден ще кача снимки от нашия РД.

Забравих да кажа, че Велизар на Икати много е пораснал, а майка му много отслабнала... от работата ли?

Иги, тези снимки като картички - любима ми е с двете котенца...  Wink 

Бабълче, дано Румчо да оздравее бързо и да не се мъчи повече милото - знам какво е - направо не знаех къде се намирам... Ние викахме бърза помощ вкъщи, защото не можехме да свалим Т и познайте 40 минути ги чакахме - Марти оздравя докато дойдат  Mr. Green

# 222

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЯНЧО (с малко закъснение) И ДАРИНКА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ, ВЕСЕЛИ И ОБИЧЛИВИ ДЕЦА. ЗА ДНЕШНИЯ ПРАЗНИК НА ДАРИТО ПОЖЕЛАВАМ МНОГО СЛЪНЦЕ И УСМИВКИ, И РАЗБИРА СЕ МНОГО ПОДАРЪЦИ.
Добре, че времето се пооправи тия дни, че ние издивяваме вкъщи. И Венци още не ходи самичък. Напредъкът ни е, че поне се държи само за една ръчичка вече. Страх го е още, но и аз не бързам, когато е готов тогава. Иначе вече слиза и се качва сам на спалнята и пълзи като буболече.
Mucunka, много са ви хубави снимките, много симпатично семейство сте.
Момчо е много сладък в тревата. С тия негови бузки е само са гушкане и мачкане.
За моренцето и аз нямам търпение, но и ние решихме да е в края на август като се поразреди навалицата. Отсега се заглеждам по надуваемите басейни и играчки и си мечтая, а има толкова много време...
Тази Констанца хич не ми се видя интересна, добре че е Ани на снимките, че да има какво да се види  Wink . Ани, изглеждаш чудесно.
Пожелавам на Румчо скорошно оздравяване. Тези бронхити са много коварни, дано не стигне детенцето дотам, че достатъчно се е измъчило с пустата температура. Всички болнички бързо да оздравяват  Praynig .

# 223
  • Русе
   Мила Ани, благодаря ти за стихчето, прекрасно е!   
   Мами, благодаря ви за милите пожелания!
   Днес денят е слънчев от сутринта-точно както беше и преди 1 година Grinning Тогава, в 8.00 часа, ме заведоха в предродилна зала, включиха ме на системи и започна голямото очакване. Дари се роди в 16.10 ч.
   Рожденничката и тати още спят, а аз съм станала още от 7 часа, обикалям напред-назад и ми е едно радостно и притеснено. Надявам се, че празника ще мине, както сме го замислили.
   И тревоги не липсват, разбира се. Снощи, в 23 часа, Дарито падна и си разби горната устна Cry Толкова се изплашихме, като текна една кръв, тя я плюе и плаче. Сега усничката й е ужасно подута, хич не сме за снимки, но няма как-днес е Денят.
   Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден!

# 224
Честит рожден ден на Дарина   bouquet  bouquet  Много здраве и късмет и много усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт