От какво ви е гнус?

• 6 348
  • 107
  •   1
Отговори
# 30
изпитвам истински ужас от хлебарки (ако знаете каква беше нахлула сутринта в нас.. огроооомна черна... майката на хлебарките Sick) и почти всички насекоми. на тва май му се вика фобия.

гнус ме е от повръщано... ама много. просто повръщам и аз ако го видя...

Блонди.. повдигна ми се, честно Sick

# 31
А и същите Блондиеви пъпки имаше и все си представях как ще изцвъркат...

А, моля, моля  Naughty Stop Пъпките не бяха мои, ще объркаш някого така  Crossing Arms

# 32
Мен пък вече ме е гнус и от темата Sick Mr. Green
 Joy

# 33
Тази тема няма да я чета  Sick  #Puppy dog

# 34
Много ме е гнус от фас в китайска манджа. Един такъв кисел, гаден и кой знае от кой китаец смукан. Няма да стъпя повече в китайски ресторант. Нека друг да им яде фасовете !

# 35
Беше ме гнус досега от хлебарки само....но след тая тема вече светът не е същия!  Sick

# 36
  • София

А, моля, моля  Naughty Stop Пъпките не бяха мои, ще объркаш някого така  Crossing Arms

Сори, просто ги кръстих на теб, а не ти ги прикачих. Как му беше на человека името?                     

За всички - Същите ................................/ тук се попълва съответното име/ пъпки имаше и тн.

# 37
Сори, просто ги кръстих на теб, а не ти ги прикачих. Как му беше на человека името?                     

Занм, шегувам се. А, не казвам, че...  Whistling

# 38
Като се замисля от доста неща.
Гледам да не се вманиачавам.

Но вероятно от всичко, което ще се изброи сега, ще се окаже че ми е гадно.

# 39
  • София
Блонди каза това, от което винаги ме е било страх да не ми се случи, и даже избягвам да говоря с такива хора, отгледали "беличко", явно няма да си доям бисквитките днес, поне колегата намаза:)

# 40
 Аз съм много гнуслива към миризми и други гнусни работи. Няма да навлизам в подробности как реагирам Sick

# 41
Гнус ме е от стари прибори (вилици) със засъхнали вековни неща по вътрешността на зъбцитте. Най-вече ме е гнус от мръсотия, пропиващи се миризми, хлебарки и ПУШЕЩИ В АСАНСЬОРИ!!!

# 42
Откакто родих дете, вече НЕ ме е гнус да ям и някой да преобува наакан памперс наблизо.
Откакто имам куче, вече НЕ ме е гнус да вечерям, докато песът си облизва задника наблизо.

Обаче откакто Блонди пусна постове по тая тема, подминах закуската. Блонди,  Mr. Green благодарско, ще намина и като стане време за вечеря, тъкмо почнах една диетка  Mr. Green Mr. Green

Иначе по темата - косми на всякакви места, различни от главата, са способни да ми докарат ускорена перисталтика.

И от онази тоалетна от Трейнспотинг, ако си я спомняте...

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 11:45 от Mi6ka

# 43
  • София
Кърлежи и нощни пеперуди smile3514 smile3514 smile3514 newsm64 newsm64 - косъм в манджата си е класика Sick

# 44
  • Be realistic - plan for a miracle.
От хлебарки и топки косми в сифона в банята... (извинения на тези, които сега хапват)... Sick

Общи условия

Активация на акаунт