Ако мъжът изкарва повече пари, има ли право да решава повече вкъщи?

• 17 184
  • 1 008
  •   5
Отговори
# 990
От кога за правенето на закуска е нужна вагина?
Мисля, става дума за пример за любов - влюбената, обичаща жена, която сутрин с песен и танц на балерина ще поднесе закуска на мъжа си в леглото, защото ѝ е много мил, защото го обича и ѝ идва отвътре да го поглези.

Но нищо не се казва за мъжа, а в любовта е или взаимност или нищо. Та, за да се сбъдне това видение трябва и мъжа да е готов на абсолютно същото, както и да го прави (без пируетите, да се не утрепе). Тогава да - всеки иска да се раздава, ако трябва да върви и срещу себе си (това даже е топ ключовото), но да зарадва другия. Идеалният случай е, но е описан половинчато, тоест никак.

И разбира се няма връзка с никакъв Изток, Запад, умиращи общества  и такива, дето искат да ги превземат на принципа "бебе-Калашников". Това е до пасващи си индивидуалности, а възпитанието в някакви порядки (религиозни, патриархални и т.н.) само обезличава индивидуалността. Тоест догмите само пречат.

Пък да си купиш правото на решение с пари...съвсем отива у ряката всякакъв зачатък на любов.

# 991
Само да вметна, че правенето на закуска, кафе, обяд, чай, вечеря и т.н. се заслужава, а не ти се полага защото си се родил с пенис между краката.

# 992
Преди закуската трябва да се изгладнее. Joy
На моя територия аз поднасям закуска, на негова той. Недоволни няма.

# 993
С тая закуска се сетих за онази тема, в която авторът рева, че само 3в1 му поднесли за закуска.

# 994
Аз се сетих за баницата на един господин.
Имаше някакви истории с жената точела баница за закуска, толкоз била доволна. И краката му миела.
Не се сещам потребителя, но също беше със звучене на шугър деди или направо деди.

Последна редакция: нд, 11 окт 2026, 17:18 от BasilA

# 995
  • София
Като стана дума, от много, много отдавна не съм правила баница.

# 996
  • Далечният изток
Мда, май наистина при възрастните (вече изчезващи) поколения е това разбиране жената да прави сутрин закуска на мъжа. Съвременната динамика не търпи подобни остарели виждания, защото за ужас на Хасан жените ходят на работа и първо нямат време да правят закуски (даже и на себе си) и второ, случва се даже да излизат по-рано от мъжете си за работа. А да не говорим, че както вече го писаха по-нагоре, това е доброволен акт, а не задължение.
Нищо чудно разбира се да има жени, които са готови да станат с час по-рано и да месят баници, Хасан да търси, все някъде има...

# 997
  • София
Аз да стана по-рано от мъжа ми? Невър.
Само ако съм му много ядосана, за да се заям повече.
😈

# 998
Мъже без "традиционни принципи" (разбирай пари) търсят "жени с традиционни ценности" (разбирай глупачки дето да ги въртят на малкият си пръст), които да не искат пари и да са щастливи, да живеят като слугини докато и работят понеже на "алфа мъжкарят" и заплатата не стига.

Последна редакция: нд, 11 окт 2026, 18:26 от Arielle

# 999
Като стана дума, от много, много отдавна не съм правила баница.
Ми ако няма повод...
Да си отвори там едно русенско варено.

# 1 000
Има много жени, които не искат да бъдат зависими и издържани от мъж/мъжа си, образовали са се, намерили са си попрището и искат да са равноправен партньор с човека до тях. Другото са подробности и всяка двойка си намества конфигурацията кой какво вътре в отношенията им.

Такива жени си дават също сметка, че едното ще е за сметка на другото и умно търсят, както и искат баланс по оста "работа - личен живот - свободно време", като за голяма част от тях ценното е присъствието на мъжа (както и за мъжа), когато всичко е споделено, защото реално връзка не ти трябва, ако и в нея ще си сам.

Може би проблемите идват от големите флуктуации на стандартите на живот, желанията, щенията, капризи, претенции, което в 20-те е едно, на 30-40+ съвсем различно, когато дори и без деца, предишни бракове вече си развит индивид, предполага се, че си самостоятелен, имаш нещо зад гърба си.

# 1 001
Аз почти не познавам мъж, който закусва , вкл и синът ми. Само ако сме на почивка, а мъжът ми и тогава не закусва. Баща ми също не помня да е закусвал, само кафе, а единият ми дядо сам си печеше яйца върху печката, докато баба правеше мекици, баници и подобни, предимно за мен през ваканцията.
Не е много по темата, но има един "феномен", който ми е непонятен и той е... закуска в леглото. Това наистина ли се харесва на някого или е "филмова сцена". Лично аз свързвам закуска в леглото само с дните,  в които съм била болна и се налага насила да ям, заради лекарства. В нормално състояние не е ли да станеш, да се разсъниш, нещо не мога да си го представя.

Последна редакция: нд, 11 окт 2026, 20:38 от Светкавица

# 1 002
Не. Не е.
Много е лежерно и приятно, докато си лежиш в леглото и си цъкаш на лаптопа или си лежиш до любимия, да похапваш на поднос кроасан с ароматно кафе/чай и ягоди/малинки/боровинки. Може да е дори принцеса или палачинка със сирене и мед.
После да си легнеш и да подремнеш още час, ако си сама или да правите любов с милото, ако е до теб.

# 1 003
Да бе. Първото нещо, което ми се прави сутрин е да отида до тоалетната, да си измия лицето и зъбите. Без тези неща просто не виждам как ще се наслаждавам на закуска. Да не говорим, че нито е удобно, нито обичам после трохи в леглото.

# 1 004
  • Далечният изток
В спалните храна - НЕ! Твърдо НЕ. 
Моята закуска е в кантората на бюрото впрочем Grinning когато въобще закусвам...

Общи условия

Активация на акаунт