Божури алени глави подават, а бебо ОКТОМВРИЙСКИ знаци дава

• 12 923
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
mimi_mimi благодаря ти за бързия отговор  Hug
Ако решите да направим нещо подобно, аз да се разпиша - за сега, ако всичко е наред мисля да раждам в болница Лозенец(бившата Правителствена), лекарката която ми провежда ЖК е д-р Асенова, но незнам дали ще е тя на раждането или който лекар се падне на смяна.
Надявам се всичко да е наред и да мине бързо и леко   bouquet

# 211
Воrianka на първа страница има едно албумче слагат и тук линк за да ти е по-лесно
Нашето алб … 4;че!
Потребител:bebeoktomvri
Парола:sladkimami
попълваш тези потребителско име и пароли и хоп гледаш ни снимчиците. Ама не само гледай ми и качвай и твой щото всички тук сме мноооого любопитни.
За качването като кликнеш на някое албумче отстрани пише добавяне на снимки към този албум, кликаш там и качваш.
ако имаш други въпроси питай, тук всеки е готов да помогне

# 212
ама съм и аз блейка голяма,
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА SILVERARROW! СТРАХОТНА ПОЧЕРПКА  Hug
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ЗА ВАС, СЕМЕЙСТВАТА И ТАКА ОЧАКВАНИТЕ БЕБОЦИ!
Добре дошли на новите мами и  на завърналите се също  Hug
 Боринка на първа страница след списъчето има потребителско има и парола за албумчето с снимките. Можеш там да качиш твои снимки, както на тумбака и на бебока
 Hug Hug Hug

# 213
а адашчето ме изпреварила  Hug

# 214
# 215
Изобщо не ми зарежда страницата...ама нз защо...?Ще пробвам пак Sad

# 216
Ето ни и нас  Flutter
Първо искам да ЧЕСТИТЯ ИМЕННИЯ ДЕН на всички именници и най вече на  SILVERARROW. Мила бъди жива, здрава и много щастлива и най хубавото бебоче на есен да те радва и бързо да оздравяваш и тортичката е много хубавка   love001
Искам да кажа и добре дошли на всички нови мами и леко бременеене с нас  Hug
Вече не съм единственото телче в групата  newsm44 имам си дружинка Dalia-Frina кога ти е рождения ден
Айде това е ако се сетя пак нещо пак ще пиша. А утре мисля да отида на работа да видя дали още мога да лакирвам или вече съм забравила  newsm78 то с толкова седене у нас  Rolling Eyes

# 217
линка е много кратко употребяван пробвай пак http://www.snimka.bg/login.php. Ако не стане сега по-късно бъди сигурна, че е верен.

# 218
Здравейте мили мами.4естит имен ден silverarrow и на вси4ки останали които днес празнуват.

Нови мами ДОБРЕ ДОШЛИ  в отбора на най бъбривите бремнни мами.Тук е много забавно и времето минава неустено.
Моми4ета да ви кажа ,4е коремът ми е станал огромен.Направо не мога да повярвам ,изведнъж изхвръкна. Сега във вторник съм на лекар да видим какво  ще каже докторката,4е малко ме притеснява да не е някое огромно бебе,4е как  ще излиза. На 4Д още не съм ходила ,апаратът още им бил развален,ама са едни бързи смели сръ4ни тука в таз Венецуела ви казвам,такива са мързели ,като питам кога,винаги казват утре се обади да видим.Абе ве4е нерви нямам да ги търпя .

Аз сга съм много HAPPY,нашия татко се прибра в петък от Бг.Донесе ми един куфар с бебешки дрешки ,шишета на AVENT ,подаръци от роднини ,сестра ми ми изпратила един комплект за изписване,тук са едни смешни,плетени ,4удя им се на тая жега дето не пада под 32 градуса как си обли4ат бебетата с плетени дрехи дебели.И една книга ми изпратиха Моето бебе от първият ден до 3 год. Много е хубава поне до сега каквото про4етох.А и помпа на Chicco.
А да не ви казвам как нападам лютеницата която майка ми ми е пратила ,така беше ми  се прияло,нямате си идея.А мъж ми донесъл и две торби със сладки неща,можете да си предсатвите как ще мърда стрелката на кантара надясно като се ка4а утре.На моя в къщи не се тегля 4е показва разли4но от този в лек.кабинет.
Вие правите ли някакви упражнения ?Аз не,ходим за спорт,в4ера вървяхме 1 4ас.Накрая ве4е краката ми бяха подути ,но се 4увствах 4удесно,наистина движението помага много.
А витамин C  пиете ли ?Аз пия всеки ден по едно,така ми каза лекарката ,било много полезно за кожата,косата и т.н.
Ох,много важно нещо щях да забравя,да ви поздравя за срещата ви в4ера,много сте готини,продължавайте в същият дух,аз оттук само ще ви завиждам благородно.
Коли4ка и кушетка още не сме купили,засега само гледаме,и то пове4ето аз де и то по нета.Един наш приятел  ще ми носи от USA на Peg-Perego kaза подарък,някой има ли впе4атления от тази марка?
Айде от мен това за сега ,оставайте със здраве,болните да оздравяват скоро.
п.ц ВОДОЛЕЙ съм.мъж ми е близнаци(страхотна комбинация)

auuu,какво правите бе моми4ета ,докато ви пиша айде 10 отговора сте написали,мале мале,това време в бг май днес ви върза вси4ки на компютрите.Айде давайте 4е и аз не съм ве4е на работа да има какво да 4ета тука

# 219
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Честит Имен Ден на silverarrow и на всички други Елени, ако има и други   bouquet

Пак се залавям за работа, само да си кажа мойта зодия - Дева.

# 220
Ето ни и нас  Flutter
Първо искам да ЧЕСТИТЯ ИМЕННИЯ ДЕН на всички именници и най вече на  SILVERARROW. Мила бъди жива, здрава и много щастлива и най хубавото бебоче на есен да те радва и бързо да оздравяваш и тортичката е много хубавка   love001
Днес ходих на ЖК и вече съм +5кг..било нормално..на мен пък ми се струват много.Почти 15 см сме големи ама нещем да покажем какво си имаме между крачетата.Доки каза, че мернала нещо ама можело да бъде пъпна връв. newsm78 Вървим към 2 седмици напред...това дали е добре ама по добре напред си мисля аз отколкото да изостава newsm78.Ей как се ядосах днес ..акушерката ме преследва и ме кара да ходя н а БХС...ама аз нали съм си подготвена и отказах...чак на ДОКИ се оплакала и тя започна д аме агитира/акушерката и доки не са в 1 кабинет а 1 с/у друг/..че ми обяснява, че само 30 лв струвало..ейййййй Naughty ама аз НЕЕЕЕЕЕЕЕ неща бе! и накрая кат видя , че не ми увира главата каза, че то и нямало нужда, че съм била на 25 и дран -дран....е ми ко стигам до извода, че вземат  процент от тов а изследване ... newsm78 чак пък толкоз да са настоятелни..

# 221
Аз сам зодия Близнаци...И все още нз какво ще е бебчето...И в началото на месеца съм на лекар и се надявам тогава да ми каже Rolling Eyes

# 222
  • София
Честити имен ден на silverarrow - да си здрава, щастлива и все така усмихната   и бързо да се оправяш. Това с болежките може и да е от смяната на географската ширина, обикновенно става обратното - всички болежки изчезват, но нали  сега организма ни е объркан, пий лимони, мед и папай плодове и да се оправяш Hug

mamma mia честито момиченце и добре дошла в отбора на тъщитееее Mr. Green

Добре дошли на новите мами, pipi_bg , Betty_V,  -  да пишете, да разказвате и да сте бърборани като нас  Hug  Hug  Hug
Коки честити първи ритници, верно е кеф и верно аз още се чудя бебка ли рита или черва къркорят   bouquet Чакаме да разказваш след прегледа.

Преслава застреляй шефа, брей да ти пречи да си ровиш в форума, тоз човек срам няма  Mr. Green

Илонита щурмувай магазините и после да се похвалиш.

Dalia-Frina непременно говори за всички тези неща с доктора, ако не ти обърне достатъчно внимание търси второ мнение, анемията е гадна работа, сестра ми има склонност към анемия и зоби някакви лекарства. Успех.

Зайче Мече честити страхотни резултати от БХС, водиш класацията бравооооо  Hug

Borinka тук сме се събрали страшни бърборани, много красиви и безкрайно любопитни мами, пускай снимки  Hug Пробай пак понякога има проблем със страницата.

Irennизтече ли тъпият карантинен срок излизай смело, аз това имах в предвид като казах карантина, а щом не се виждат пъпките още по-добре. Заразна си била само в началото, от момента на излизането на последната пъпка вече не си заразна, но докторите се презастраховат и винаги дават по-дълга карантина. Щом завехнат и пъпките по корема отивай на доктор да се успокоиш.

mishonka95 каква ти гимнастика, аз съм страшно мързелива, мразя гимнастика и фитнес (това го казва бивш активен спортист Blush) Но обичам да игроя тенис, волейбол и по принуда да тичам за отслабване увита в найлони  Mr. Green - всичко което обичам и правя е забранено сега, та по тоз повод дебелея на воля.
Честити подаръци, то предполагам и колети може да ти пращат, само трябва да си харесаш нещата, те да ги купят и накрая да ги изпратят.

galentinass направо си смела, отказвайки БХС, не взимат процент, но аз се радвам, че го направих, въпреки шубето, просто мисля да се възползвам до край от съвременната медицина, не знам до колко е вярно самото изследване ,но го правят по цял свят в развитите страни, та даже има и по-разширен, но още не в Б-я. В МД срува25лв, а предполагам 5-те лв. отгоре са разходи за куриер.

То в крайна сметка ще се разбере кой къде ще ражда, та предлагам да запишем засега къде сме решили да раждаме, пък винаги може да го променим.
Мен ме следи др. НЕЦОВ - работи в клиниката на Мазнейкова, живот и здраве там ще раждам

# 223
  • София
Eй...момичет- кокичета прекрасни!  Mr. Green

Да знаете, че много съжалявам, че е можах да дойда....аз не съм се и съмнявала, че ще бъде чудесно и, че окомврийките са най-хубавите мами!  Hug

Сега чакам да кажете кога ще е поправителният за недошлите мами..... Embarassed Гледайте да е по-скоро:)))

Честит имен ден на всички, които празнуват и специално на стреличката!  Hug  bouquet

Хайде отивам да уча  за изпит, че е в сряда, а съм до никъде.  smile3529

# 224
http://pg.photos.yahoo.com/ph/galentinass/detail?.dir=855bre2&am … 2.jpg&.src=ph
отивам да прочета как се качват снимки и се връщам с резултата  ooooh! голям съм индианец newsm78

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 15:34 от galentinass

Общи условия

Активация на акаунт