Божури алени глави подават, а бебо ОКТОМВРИЙСКИ знаци дава

• 13 088
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Верно, че сме си имали мама именичка  ooooh! /поне само тя се е издала  Thinking/.
silverarrow, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
 newsm51 Пожелавам ти двамата ти мъже да те направят най-щастливата жена на света!  Hug
Честито и на всички останали именици и техните близки!

# 196
Наде, Анет, Мамма Мия мерси!   bouquet

А сега малко да почерпя с пастички, нали сте обядвали всички  Mr. Green

Ох, и на мене ми се прияде, отивам сега до 100 гр сладки да купя торта за довечера (ммм шоколадова перла... любимата ми  eat

# 197
Верно бееее.....днес било Св. св. Константин и Елена  smile3538

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА    silverarrow

ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА ДА БЪДЕШ НА НАЙ-ЗДРАВИЧКОТО И ПОСЛУШНО БЕБЕ НАЕСЕН

НАЗДРАВЕ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЧКИ И ИМЕННИЦИ  newsm24

# 198
silverarrow - 4estit imen den i ot men, pojelavam ti da budesh nai-shtastlivata mama na sveta.  bouquet

# 199
Честит имен ден!   bouquet Много здраве и късмет!

Мерси за снимките; добра среща сте направили! И лека седмица!

Сърбят ме ръцете да си купя нещо за момченце  Crazy зарита съм с розови феерии (които сега ще трябва да пакетирам и прибера в очакване да ми се роди племенница...)

Ама ще изчакам още малко; след седмица сме на ФМ, искам пак да видя атрибута, да не стават грешки  Mr. Green

# 200
silverarrow, честито! Честито и на всички останали именници

# 201
silverarrow, Честит имен ден
Да си жива и здрава и лека бременност
 pregnant

# 202
  • варна
silverarrow, Честит имен ден !  smile3525
Желая ти много здраве и леко бременеене  smile3503

# 203
Здравейте и от мен Grinning! За протокола, зодия Телец съм .

Иначе, замислила съм се за провеждането на  ЖК , понеже сега ми предсти да ходя на Доплеров апарт. Аз ходя на ЖК в Шейново ( ще е полезно ако и други мами, които ходят там споделят) и честно казано не съм много очарована. До сега са ми пуснали само едни изследвания на кръв и урина, не ми е изяснена кръвната група. Предния път не ми измериха кръвното - по няколко човека влизат в кабинета ... Притеснявам се понеже ми се проявява анемия понякога ( а сега ъсм бременна...), чета, че може да се появи гестационен диабет, имам камъни в бъбреците - да не би да не се хване нещо на време. На вас колко често ви правят кръвни изследвания и на урина?

# 204
Момичета бързам да се похваля  newsm44- мъж ми е взел резултата от БХС и е 1:10 000  newsm10

Сега пак съм по-спокойна и продължавам смело напред както му се вика  smile3521

В събота бях на контролен преглед и доктора е доволен от развитието, мърда малкия разбойник, ужким ми растат и килцата и обиколката на корема, пък нещо не се забелязва хич. Аз като ви гледам снимките немога въобще да се класирам за бременна в 5-ти месец.

Междудругото - честит имен ден на всички - желая ви лека бременност и здрави и послушни деца  Peace

# 205
Имам предложение, защо всеки не каже къде мисли да ражда и кой лекар след бременността ни. Така може да съберем повече информация за болниците и лекарите, които избираме  Hug

# 206
Честито на всички именници! Само прекрасни моменти в живота ви желая!
Dalia-Frina и на мен само веднъж са ми пускали изследвания за кръв и урина, ама нямам проблемите който ти описваш, така че мисля, че трябва да споделиш с лекаря притесненията си.
Зайче Мече Браво бе! Страхотни резултати.  Peace

ВеttyV готова съм да ви попълня на първа страницата с тази информация, само незнам колко от нас са наясно къде ще раждат, аз лично не съм.

# 207
Здравейте на всички!!!Съжалявам че успях да пиша само веднъж,но доскоро ходех на работа(преди да ме изгонят)...Е сега поне ще имам време да си пиша с всички вас и много се радвам...Бих искала да питам как можем да си изпращаме снимки за да можем да се опознаем и визуално....Ще 4акам отговорите ви!!!И по точно да ми обясните как да ви видя снимките ако имате такива Embarassed

# 208
BettyV - аз още не съм решила на 100% но или ще е в клиниката на Мазнейкова, където работи и моя лекар, или в св. Лазар или Правителствена болница....имам възможност и искам да се почувствам добре  Peace

mimi_mimi - а мерси, ама имай предвид че съм на 21 и май е нормално да е така...... тъкмо си записах и час за феталната ехокардиография, чаак за 12.06, пък малко по нататък идва и още една ФМ.

icanfly

# 209
Аз съм съгласна с предложението на BettyV  за обмен на информация.
Аз също си мисля по тези въпроси. Иначе, аз ходя на ЖК в Шейново, отделно ме преглежда и д-р Стаменов, при когото си правих инсеминацията и бих искала при него да раждам, ако трябва секцио ( защото той е много зает и доколкото знам не поема нормално раждане. ) Затова и в шейново не съм се ориентирала към никой д-р конкретно. Може би и затова ми притупват ЖК, защото не съм се уговорила с никого. Една позната още от първата ЖК в Шейново я е поел един д-р и я вика винаги когато той е на смяна, пуска и редовно изследвания .... Незнам. Ако раждам нормално ми се иска да се ориентирам към някого, с когото евнтуално да се уговоря...  Това, действително са много важни неща, при кого ще раждам, как ще раждам, колко ще струва... Все още, разбира се  е рано, но все пак...

Честит Имен Ден на пеазнуващите! newsm68

Общи условия

Активация на акаунт