Божури алени глави подават, а бебо ОКТОМВРИЙСКИ знаци дава

• 13 129
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро на всички!
Добре дошли на новите мами, ей сега ще ми изтипосам и вас на първа страничка.
pipi_bg дай повечко информация де! Едночко бебоче ли чакате или пък две, от къде си, на колко годинки, зодия. Всичко искаме да знаем.
Betty_V и за теб важи същото не се спотайвай, казвай си всички.

Ама то много хубави тези мами бе, явно сте си прекарали супер. Станахте ли атракция в пицарията, сигурно сервитьора като ви е видял е потривал ръце че голямо папане ще пада.  smile3508.
mamma_mia честито девойче, много да ви радва с таткото. Вече те оцветих, то е нормално да си мислиш, че меги е пуснала темата, тя в това отношение е удърник, а аз ся като виждам как се поддържа тема още повече я величая.

silverarrow да се оправяш ей. Няма да се оставяш на някаква настинка. Направи си едно хубаво чайче и до два часа нищо няма ди ти има.
А тези девойки с "целулита" и "килограмите" предлагам да си стоят тихо в ъгъла и дума да не обелват за това, а да оставят оплакването за тези който наистина имат нужда от него. Т.е тези като мен дебеличките. ааа да не идвам да ви напляскам по дупетата.

Целувки от мен.

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 11:21 от mimi_mimi

# 181
Добро утро и от мен Simple Smile

Какво са тези потопи последните дни , направо невероятно, няма ли да спира вече  Crossing Arms

Разгледах снимките от срещата и всички изглеждате много готини  Sunglasses Не се и съмнявам, че сте си изкарали добре Simple Smile

# 182
Ха, здравейте и от мен......
абе какъв е тоя дъжд бе, не спря да вали вече 4и ден... smile3515, депресирам се, не мога да се разхождам.....тъпоооо  smile3512
Иначе на срещичката беше мноооого готино, мамите са страхотни и на мен не ми се тръгваше и сега като гледам , че никой не е щял да си одим, ми що го напрайхме? newsm12 Снощи мъжо цяла вечер ме разпитва как сме прекарали, ще има ли втора срещичка , няма ли и тях да ги вземем следващия път? Нахалник smile3513, ама иначе и той много ни се радва на снимките и много се учуди като разбра за охраната (вика : " Лелееее, кой е тоя куражлия, дето е тругнал да се разправя с една тумба бременни, отде толкова смелост, толкова кураж? Чудя се какво щеше да прави ако му бяхте ревнали, в чудо щеше да се види, ама пак е бил късметлия, че сте били весели след срещата..." )
Честито на мамите с момиченца, искрено и благородно ви завиждам!
Добре дошли и на новите мамета, веше минахме 100 а? newsm08
Айде мили сладурки отивам да гладя, че вече без дрехи останахме 1ironing

# 183
Започвам веднага да давам по-подробна информация  Hug
Аз съм зодия Скорпион, но от добрите  Grinning, бебо може да се роди везнички или скорпионче и то  smile3503
Чакам днешния преглед с нетъпение, за да питам и кога ще ми правят ФМ. Следя бременността си в болница Лозенец при д-р Асенова.
За сега всичко е наред и с мен и с бебо, ходя на работа и почти през целия ден надничам във форума, до сега само четях - но вече се включвам и аз активно  newsm10

# 184
Simple Smile Добро утро и от мен  Hug

Поздрави на всички тумбачета и  лека седмица Ви пожелавам  Grinning

На Софийските мами - много се радвам, че сте се събрали, много сте сладки, дано скоро и ние в Бургас се нагласим да се видим, още повече че инициаторката на тази сладурска тема е от тук Wink

Цунки на всички  Two Hearts

# 185
Привет. Май отдавна не съм се разписвала.
Ние с още две семейства, ходихме близо до Разград на нощен риболов и след като цяла нощ валя, се върнахме безславно с празни ръце  Sad. Ноооо, мисля, че на бебето му дотегна дългият път и ме срита 3-4 пъти /дано не бъркам/, голям кеф.
От 16ч. съм на ФМ, пък не ми минава времето и това си е. Много съм нетърпелива вече.
П.С. Аз съм Козирог

# 186
BettyV, мога да се закълна, че те познавам от сватбения форум  Thinking

# 187
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте и от мен
много сте сладки и искрено ви завиждам за среЩи4ката
аз да ви се похваля бях при мъжо (той е в командировка) в холандия, направихме му изненада с шефовете му по слу4ай рождения му ден 19/5 той милия беше толкова ошашавен и доволен 4е ни вижда и първата му реакция беше ама ти си ве4е много бременна а не ме е виждал само 15 дни
прекарахме си страхотно и съм много доволна
пак си имам болките ве4е взех да свиквам с тях но ме и притесняват нямам търпение да дойде 24 за ФМ 4е ми се е свило сър4ицето дали с бебко вси4ко е наред
silverarrow за кошарките на грако видях друг техен модел и ми допадна но като 4ели ве4е съм се примирила 4е няма как да си я взема а относно коли4ките на бебеконфорт то4но този модел не го предлагат в испания ужас

# 188
Аз съм от Шумен чакаме едно бебче и първо, още не знаем какво ще е. Зодия Скорпион съм и съм на 28 години. Чета ви от самото начало и знам че е супер тук при вас, но все не се наемах да ви пиша Embarassed

# 189
Ха здравейте и от мен  smile3503

Да се изкажа и аз за срещичката - наистина беше супер  newsm44 и на мен не ми се тръгваше толкова рано, ама и аз не разбрах, защо изведнъж всички скочихме....нищо де, другия път на поправителния за софийските мами, които не дойдоха вчера  smile3534, няма да бързаме токова  smile3521

АМА МНОГО СМЕ ГОТИНИ - НАИСТИНА  smile3501

За съжаление ще ви оставям, защото шефа броди, ей така понеделнишки, като че ли всичко трябва да се свърши днес иначе -  smile3511

# 190
  • някъде там
Здравейте и от мен!!!
pipi_bg, добре дошла. Най-после още една мама от Шумен. Много се радвам,че няма да съм саминка Hug
Успешен ден на всички. Майка ми днес иска да се разходим,че ще ходи на абитурантска,та да купим някакви подаръци. Смятам да си купя нещо бебешко,розовко Crazy Heart Eyes

# 191
Мммм благородно завиждам за срещичката!  Много сте хубави всичките smile3521 newsm10.

МАММА МИА честито момиченце !!!  newsm51 наесен с песен да те зарадва хубавата бебка   ylinfant

Добре дошли и на новите мами, леле колко много станахме  newsm57newsm74

Честити покупки, много са ви хубави  Flowers Sunflower

ЛИГЛА аз предлагам нашата датичка да стане момичешка smile3522, м? Ти какво мислиш?  Ще стискам палци и на последната мама за сега pasta_mariana да и кажат момиченце  newsm68

Честит имен ден на всички с прекрасните имена ЕЛЕНА и КОНСТАНТИН   хубав празник желая! Tada newsm35 Kissing Heart

# 192
Здрасти, момичета Simple Smile Хубава среща е била май в пицария Виктория Sunglasses
Добре дошли на престрашилите се нови мами в групата   bouquet
Гледам и покупки вече има... Така, както не исках да знам пола на бебчо, май вече ме гризе любопитството. Такива хубави нещица има за купуване, а нямам идея в какъв цвят да ги взимам. Ще го ударя на оранж, зелено, жълто и бяло накрая Peace

# 193
Ама наистина застреляно същество съм ей  newsm78silverarrow
Честит Имен Ден!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 Много щастие любов радости ти желая от сърце! Честит имен ден и на всички други които носят тези красиви имена!!!  bigdance2 baloni

# 194
  • La casa de Mickey Mouse
4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИ4КИ ИМЕННИЦИ
МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И УСМИВКИ И НА ЕСЕН ДА ИМАТЕ НАЙ ХУБАВИТЕ БЕБ4ЕТА
[/b][/i][/color][/size]

Общи условия

Активация на акаунт