Божури алени глави подават, а бебо ОКТОМВРИЙСКИ знаци дава

• 13 131
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • София
 Irenn би трябвало да те сложат под карантина, ама не знам колко дни е, нещо ми се мотае в главата десет дни след поставяне на диагноза. За видеозона по-добре звънни на доктора да го питаш направо него, предполагам е имал в предвид, като ти завехнат всички пъпки там ще има и други бременни и като те видят с тез пъпки .......... Не се притеснявай за бебчо, опасният за него период е минал и той е голям, даже се чудя дали няма и бебо да има имунитет към варицелата  newsm78

Я и аз да питам, че днес забравих : Мазнейкова ми назначи още една ФМ в 28 седмица, защо и прави ли се втора ФМ по-принцип  newsm78, на вас казаха ли ви пак да ходите и в коя седмица?

# 166
  • някъде там
На мен на документа от Фм ,най-отдолу пише контрола  32 седмица. Така съм и чувала. Тогава са оформени всички органи..... newsm78
Абе знам,че пак се ходи ама.... не ми е компетентно мнението защо.

# 167
meggyv моята личн лекарка също ми каза 10 дена че ми е карантината ама те утре минават. А по думите на мои приятелки децата им ако са им излензали пъпчици в понеделник вече в четвъртък петък повечето са завехнали за една седмица всички завяхват, ама може би защото съм бременна на мен половината ми минаха другата половина още ги чакам да хванат корички  newsm78. А за лекаря естествено, че ще видя всички да са ми завехнали, и аз да съм и да видя някоя шаркава аз самата знам тази година как избягвах болните от шарка и как се дърпах така, че няма да обвиня никой ако се дръпне. Днес в църквата имаше една бременна аз от разстояние я заобиколих запалих си свещичките и си излезнах веднага. Знам аз какво изживях и не го пожелавам на никой а камоли да си позволя да се размотавам ей така. Затова питах ако някой знае. Аз днес като излизах за 10 мин не съм се доближила до човек на разстояние по близо от 5м. аз на единия тротоар той на другия.
Айде да свършвам с моето обяснение че наистина вече май досаждам с моята шарка SORRY  Hug

# 168
Писах писах и накрая тъпия форум заби  smile3511

Утре ще се включа с подробен разбор, само сега да кажа, че срещата беше СУПЕРРРР!!!! Всички мами са страхотни сладурани (както е видно от снимките  smile3521 ), и голеееми бърборани  lalalala
Бе писах много аз, ама направо побеснявам как отидоха ценните ми думи в каналааааааааааа  smile3515 

# 169
  • София
И на мен ми заби и аз пиша втори път  Sad

На мен д-р Димитрова от Фемина ми каза, че се ходи в 22-24 г.с. на фетална ехокардиография (гледа се сърчицето на бебчо)

# 170
 newsm44 newsm44 newsm44  ЩЕ СИ ИМАМ МОМИЧЕНЦЕ!
 newsm44 newsm44 newsm44
Нямах търпение да ви споделя, но нямахме нет и си умрях от яд, че не мога да се включа вчера, пък и днес целия ден.  smile3515 Вчера беше неописуема радост.  Разревах се от щастие, а на доктора без малко да му се хвърля на врата. Иначе бебка е добре. Всичко си й е наред и си отговаря на седмицата.
Сега отивам да си почивам, че днес с тези гости ми дойде в повечко, но утре на работа има да ви чета.  smile3508
Меги, вади четката и давай в розово и при мен! Много прегрcдки ви изпращам на всички и лека нощ!  smile3524 newsm46 

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 08:53 от mamma mia

# 171
  • някъде там
mamma mia, аз след като излязох от прегледа,момичето което е на първия етаж ми вика:"Днес само момиченца, до сега само едно момченце"Много се радвам за теб и напълно те разбирам,защото аз се чувствах по същия начин newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68
Чак още не мога да повярвам, истина ли е Crazy

# 172
Добро утро на всички мами, мога ли и аз да се впиша във вашата групичка. Терминът ми е на 30.09.

# 173
Добро утро момичета!илонита  mamma mia честити ви момиченца!!!Много радост да ви донесат на есен!пускайте снимчици да видим дребчовците!
Irenn
на края на войната си и ти.При дечицата минава много лесно и бързо от опит знам но при дъртите е ужас меко казано!Заразното е минало вече ама понеже имаш още корички от пъпките и за непросветените ще е повод за приказка как разнасяш болести!
pipi_bg добре дошла при нас! Много сме готини! Слагай лентичка че да те наблюдаваме и имаме албумче на първата страничка можеш да си сложиш снимчица!

# 174
илонита и mamma mia - Честити девойки - да ви подритват много в коремчето и да ви слушат много   bouquet

meggyv - и на мен като на tanini - Д-р Димитрова от фемина ми каза да ида и на фетална ехокардиография между 22 - 24 г.с.  Освен това ми каза и че след 28 г.с. се ходи още веднъж на ФМ за да се види крайното развитие на бебока  Peace

pipi_bg - добре дошла  Hug

Иначе много сте готини на снимките от бремелинската среща  Grinning - нямаше как да дойда, че си купувахме обзавеждане за къщата и направо съм се запалила от всякъде, защото всичко трябва да е готово до 1 месец.

Желая ви лек и успешен ден   bouquet

# 175
Добро утро мили момичета
много се радвам за Илонита и Мама мия, браво и на Маграт - само хубави новинки като вашите да се чуват. съжалявам ако пропускам някой  Hug
Иренка аз знам от мамите колежки че шарката заразява докато избие, когато избият пъпките вече не е заразява чокек, и въпреки че не е лекарско мнение сигурно е вярно защото и майките доста се интересуват от тези неща. Ако е така няма от какво да се притесняваш въпреки че инстиктивно ако някой види човек с пъпки се пази  Hug
Аз в сряда мисля да ходя на преглед и се надявам да успея да се измъкна на време от работа.
Хайде хубава и кратка работна седмица на всички  Hug

# 176
Добро утро!  Hug
Момичета, много ви благодаря за пожеланията и да ви се връщат естествено!  Hug Аз още не мога да сляза на Земята от щастие и как ще работя тези дни незнам, като само бебка ми е в главата. Добре, че поне седмицата е кратка и така хубаво ще си почина после. Пък и с мъжо сме решили да си направим тур по бебешките магазини.
Много ми беше смешен милия, като каза пред баща ми, че по-хубаво и лесно било да си имаш момиченце, а насреща татито с опит му отвръща, че щом тази мисъл го крепи да си се настройва така... С две жени вкъщи да му е яко дупето на моето зайче...  smile3532 
Иначе не пропуснах да разгледам снимките от срещата ви и да ви похваля, че всичките сте много лъчезарни и сладки. Ето това и трябва на една жена, за да изглежда неповторимо - да си чака бебче.  Peace Да не говорим пък за покупките ви. Първо, че са страхотни и много нежни и второ човек като ги види и вече не може да се сдръжи да не тръгне към магазина с голямата чанта.
Мими_мими, извини ме  Confused че съм се обърнала към Меги вчера за оцветяването в списъка, но така бях нетърпелива да ви пиша, че чак съм се отнесла и забравих, че новата ни тема е твое дело.  Ще извадиш ли ти сега четката, за да ме мацнеш и мен в розово?  Hug
Иначе, както илонита - честита ти мома и на теб, мила много радост да ти носи от сега нанатък- е писала, при доц. Балев няма възможност за запис, както се бях настроила, но той е отличен специалист и си заслужава да се отиде именно заради това. Аз също съм в 32 г.с. на контрола. Имам две снимки, но на едната не мога да различа какво се вижда, а на другата според мен бебка се е надупила и й се отличава много хубаво гръбначето. Мога нея да ви пусна, за да се посмеете. 
И да не забравя - добре дошли на новите ни мами!  Hug
Хубаво настроение ви пожелавам в това гадно време и да не се преуморявате!  Hug Hug Hug

# 177
Ако може и аз да се разпиша като бъдеща октомврийска мама. Чакаме нашето съкровище на 22.10  smile3522
Днес сме на преглед и се надяваме да се потвърди пола на бебо, за сега са ни казали момче.
Желая на всички бъдещи мами, лека бременност и много красиви мигове през бременността.  smile3525

# 178
Честити момиченца кокиченца на Мама Мия и Илонита !!!!

Аз да се оплача, вчера някакво вирусче ме застигна и сега съм много нещастна - схваната, кихаща, кашляща, подсмърчаща и с температура  Ill, мноо гадно  smile3518

Много ми беше хубаво вчера на срещичката, оказа се, че нашите мами са много организирани и всички дето обещаха дойдоха  newsm47 . Имаше много бърборене  lalalala , правихме и снимчици, мерихме  preggo , както и кой колко целулит имал  smile3534 . Преслава (която по моя преценка тежи 50кг с мокри гащи  Mr. Green)  ни демонстрира нагледно как "имала целулит" по долната част на ръцете си blahblah  хмммм, никой от нас не го видя...  Joy

Всички мами бяха супер сладки и никоя нямаше дебела, дето някои (да не казвам имена....  smile3506 ) много се оплакват. Гледахме списанийца и каталози с бебешки нещтица, и се оплаквахме кой какви болежки имал. Мамите, чакащи второ (Надето, Рали и Светла) споделяха своя натрупан опит  newsm51.

А за снимките - хм... просто бях шокирана колко съм надебеляла самооооо - какви бузи, какво туловище божееееее  smile3535. И на кого казвах, че съм 6 кг отгоре... еми не... това беше преди 3 дни... сега са СЕДЕММММММ!!!

Айде отивам да си ближа раните  Ill

# 179
Добро Утро момичета  Hug
Аз реших и днес да си остана у нас. А и вън така гадно вали   Crossing Arms.
Мерси, че сте ми отговорили за моята прословута шарка, аз даже и сега да излезна никой не може да разбере, защото пъпките ми се намират по коремчето и циците и под коляното а като съм облечена не се виждат. НО се пак си е заразна болест шарката.
Да честитя на всички мами с момиченца да са ви живи и здравички и много панделки да вързвате после на мъничетата  newsm56
silverarrow да оздравяваш мила по бързо, знам колко е гадничко да си болна Hug
Айде после пак ще пиша и да се пазите  Hug  love001

Общи условия

Активация на акаунт