Божури алени глави подават, а бебо ОКТОМВРИЙСКИ знаци дава

• 13 108
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Сложих едно линкче на първа страничка да видите как се движите в теглото, ама не му се предоверявайте много много. Слагам го и тук да ви е по-удобно
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

Браво Ивон честита книжка и без аварийно каране.

По таблицата аз съм малко под минимума.

# 76
Сложих едно линкче на първа страничка да видите как се движите в теглото, ама не му се предоверявайте много много. Слагам го и тук да ви е по-удобно
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

Браво Ивон честита книжка и без аварийно каране.

По таблицата аз съм малко под минимума.

Аз пък съм 3,5 кг под минимума  newsm78

meggyv, ами и мен ме е шубе малко, ама карай, да е живо и здраво, пък ако е с пишче, ще ги подаря на някоя мама с девойка  smile3521

# 77
# 78
Анет, трябва да намериш страница, която има международен shipping, но си нямам идея колко би струвала. Аз проверих няколко за които се сещах, но не правят международна доставка. Не искам да ти се меся, но виждала ли си продуктите на Graco наживо? То си е въпрос на вкус де, но принципно са малко... как да кажа... продават ги по по-"народните" магазини, и все ми се струва, че в Европа има къде къде по-хубави (като в "по-стилни") работи. Просто исках да ти спомена, за да не дадеш куп пари за доставка и накрая да не оправдае очакванията ти. За качеството - не се притеснявай, доколкото знам, са хубави.  Peace

За кг - аз съм 1кг над "нормалното", но тази табличка е направена за американки, не за българки  Mr. Green

Меги, купувай в неутрални цветове  Mr. Green

Аз днес закупих на моя хубостник столче за кола - синьо с червен кант, на цветенца  Laughing. Мъжът ми се изказа, че било много женско, ама аз не мисля така. И чувалчето съм поръчала, ама от Холандия, че тука го няма. Ще сложа снимки в албумчето утре. В понеделник поръчвам количката с аксесоарите!!!!

Ивон, честита книжка!!! Аз имам книжка от 7 години, но още не мога да карам с ръчни скорости - голям проблем беше за мъжо, че все не можеше да пие, и сега взе един автоматик, и от как съм се върнала, само аз го возя като ходим по гости вечер  newsm62
Ще купува ли твоя мъж сега кола да сефтосаш книжката?  Mr. Green

# 79
  • някъде там
аз се движа точно по таблицата. Party

# 80
Здравейте,
благодаря на всички за отговорите, добре че ги има тези форуми за да не ни размотават някакви мухльовци както си искат. Не съм за 2та лева дето му дадох (не 1.80 а 2лв.!!!!!) ами като го питах бременните не са ли освободени от потребителска такса той ми вика "ами кой ви плаща за хартията и мастилото" при което вече просто побеснях  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Има и още за разправяне ама хайде не си развалям пак настроението
Нооо твърдо съм решила че юни дойде ли, отивам и го сменям и ново направление ще си изкарам. Другата седмица съм на преглед и ще попитам гинеколога ми за какво става въпрос за да разнищя нещата докрай.
Още веднъж благодаря на всички за отговорите   bouquet  bouquet  bouquet
За зодии си говорим значи - аз съм в отбора на ОВНИТЕ. и ние май държим бройка  Mr. Green
За килограмите към 2 над максимума   Embarassed #Crazy хем не ям много и основно леки храни плодове и зеленчуци просто всичко толкова бързо ми се лепи  Sad Е ще се свалят после то е ясно  Rolling Eyes Даже нямам търпение пак да ходя на тае-бо
Ивон честита книжка, сядай да караш докато ти е прясно още
Хайде аз залягам над финансовите рискове. А утре ще черпя следобед след изпита само да го взема
лека нощ  Hug

# 81
  • София
Момичета, здравейте пак за днес!

Аз нали снощи получих някакво сърцебиене и задух. Е, ходих на лекар, оказа се че малката ме е заразила с някакъв вирус, аз от понеделник съм с хрема и болки в гърлото, ама си мислех, че е алергия, та сега ще си стоим и двете в къщи и другата седмица, ще се лекуваме и ако мога ще си почивам.

А за моите бебеци - не знам защо се почуствах така, може би защото гинеколожката при която ходя е страшно добра (тя ме следеше и миналия път) и като каза момичета, бях 100% сигурна, че са такива и просто бях свикнала с тази мисъл, та новината за момчетата ми дойде като гръм от ясно небе. Между другото като бях бременна със Сани исках момче и като ми каза момиче, пак бях така разочарована  Laughing Явно нещо хормоните ме удрят не където трябва.

Сега за прегледа, обещах на една мама да разкажа как е минал. Ами д-р Димитрова беше много любезна и мила (бях чула че понякога е груба). Показва ми органите на бебетата, гледа ми плацентата, дължина на шийката, сърце и кръвен поток - всичко беше ок. Но! като се обадих да си запиша час ми казаха, че за близнаци цената е същата, само прегледът продължава по-дълго защото се гледат две бебета. Вчера като отидох ми взеха още 25 лв. затова че са близнаци, а прегледът беше около 25 минути, т.е. колкото и за едно. На всичко отгоре като свърши прегледът попитах дали ще ми направи запис (момичето което беше преди мен излезе и чака да й дадат записа) и тя ми се скара защо не съм казала в началото, не била запаметила нищо, ами като е така защо не ме пита дали искам запис, да знае какво да прави, аз откъде да знам каква е процедурата. Както й да е накара ме да легна пак, направи набързо някакъв запис и ми взеха още 10 лв. Като се прибрах се оказа, че не се вижда нищо съществено - всъщност изобщо не разбрахме какво трябва да видим. И така сега имам само една хубава снимка на хартия на едното бебче, другото не било застанало хубаво. Ама важното е, че са добре! Всъщност за самия преглед, което е по-важно, не знам дали можеше да е по-подробна, нямам база за сравнение, все си мисля че може би трябваше малко по-задълго да гледа даден орган, тя просто прескачаше от едното бебе на другото, но и за това не съм сигурна как става - може пък всичко да се вижда ясно от един поглед. А за парите и записа - ами може и да е просто лошо стечение на обстоятелствата. Така, че не знам какво да посъветвам тази мама.

За протокола - аз съм РАЧЕ, таткото и той, а малката е лъвче.

За тази кошарка на Грако, която я издирвате - ами май съм виждала нещо такова в магазина на Премаман преди месец, дори съм почти убедена, че е същата, бях я запомнила от Продавалника, една мама я продаваше.

# 82
Аз съм лъвица newsm03 

Ивон, честита  книжка! Само готини емоции зад волана!

Идеята с балоните и на мен много ми допада, дано да е хубаво времето, че да седнем отвън  Sunglasses

А иначе май засега съм се насочила да раждам към Тина Киркова, ама то има време. Просто там познавам най-много лекари  Mr. Green

# 83
Здравейте момичета,
аз само на бързо се разписвам в темичката, отбелязвам и че съм зодия рак и бягам, че последните дни ми се струпаха много проблеми. Хората са казали, че никое зло не идва само, но да не ви натоварвам с мойте неприятности. Въпреки всичко аз оставам непоправим оптимист и  независимо от всичко чакам срещата в неделя с нетърпение. А относно това как ще се познаем, аз бих искала да перифразирам въпроса- АБЕ МАЦКИ, ВИЕ НАИСТИНА ЛИ СМЯТАТЕ, ЧЕ ИМА ШАНС ДА НЕ СЕ РАЗПОЗНАЕМ? Все пак не всеки ден можеш да видиш група бременни (при тва относително еднакво бременни) и то не в АГ Отделение или на изложение за бебешки стоки, а в пицария... Най малкото е подозрително и необичайно. Бе поне аз никога не съм виждала подобно нещо. smile3506 МММ ДА! айде момичета сладки изоставям ви (засега обаче Sly)
АААА и само да напомня, че в неделя са изборите, аз както обикновено няма да гласувам де, но някоя мама да не се присети и да рече да напусне срещичката преждевременно newsm80  tiptoe . Никви такива Sneaky , да сте я свършили тая работа до 15:00.
Айде сладурки лека нощ  newsm46

# 84
silverarrow  много ти благодаря, че си проверила. Ами аз мисля да си взема комплекта само не знам дали електрически стерилизатор да взема или такъв за микровълнова тези за микровълнова малко афиф ми се виждат Rolling Eyes
Аз по принцип мисля всичко на Авент да си взема да си ми е комплект не едно шише на Чико друго на Мико всичко което ще взимам да си ми е еднакво.
Браво на новата шофьорка  леко и безаварийно каране   bouquet и естествено нова кола
Аз единственото Телче ли останах в групата  Sadняма ли поне още една мама която да се присъедини към мен. Ако не се присъедини никоя ще гласувам да запишем и татковците нашия татко и той е телец, а гледам и други мами са с татковци телчета  Joy
Айде лягам си утре пак ще пиша

# 85
АБЕ МАЦКИ, ВИЕ НАИСТИНА ЛИ СМЯТАТЕ, ЧЕ ИМА ШАНС ДА НЕ СЕ РАЗПОЗНАЕМ? Все пак не всеки ден можеш да видиш група бременни (при тва относително еднакво бременни) и то не в АГ Отделение или на изложение за бебешки стоки, а в пицария... Най малкото е подозрително и необичайно.  [/b]
smile3532 rotfImbo МУАхАХахАХАХАХАаахХАха  Подозрително! .. любима дума ми е мдаа

# 86
  • някъде там
Добро утро от мен!!
След една почти безсънна нощ, смятам да превземам Варна и доц. Балев Wink
Като се върна ще докладвам.Надвечер майкини ще колят и прасенце...... абе тежък ден се очертава,дано е  изпълнен с хубави емоции. Praynig
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Спокойна събота и неделя. Heart Eyes

# 87
Ееейййй голямо спане му дръпнахте тая сутрин! илонита стискам палци и после веднага тук за да се похвалиш!Ивон честита книжка а дано скоро ти честитиме и нов автомобил лично твой! newsm10
И на новите мами klaudiq,  d_aleksandrova добре дошли!
и ще прощавате ако нещичко и някой  пропускам!  Hug

# 88
Май се наспинкахме Laughing. Ивон бравос за книжката ще почерпиш със сокче в неделя Simple Smile. Ако приемеш съвет от активен шофьор из софийските улици, не си давай много зор сега да караш и после ще има време, че има толкова неадекватни изроди, че понякога ми иде да им плюя на стъклото. Но иначе си е голямо удобство и е готино. Но наистина засега карай ако можеш събота и неделя, че тогава няма движение. А за срещата сте прави, че едва ли има начин да не се разпознаем, по лошото е ако няма места....

# 89
joly24 с теб понеже сме се виждали и лесно ще се ориентираме та и другите по нас!Ще се надушим нали сме сродни души!

Общи условия

Активация на акаунт