Перник-4

• 18 060
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
По-добре в неделя  Peace Светлето днес не е писала  newsm78
аз съм съгласна за неделя следобяд, защото сутрин обикновено трябва да почистя, тъй като това ми е първия почивен ден. В събота се прибирам от работа в 21 ч. и просто съм гроги.

# 271
  • Вече в моята си приказка...
Тъй като двете работим заедно с Милена, и аз мога само в тези дни - неделя и понеделник.

И понеже Милена знае къде аз работя и съответно работното ми време, остава в понеделник преди обяд... Искам този път и аз да присъствам, искам да се запозная с всички вас!
А защо не присъства на срещата ни в събота?!?
Тогава Градски вестник не работи newsm78
Или просто те е домързяло да дойдеш при нас smile3502

Мими, аз писах още тогава, че от 2 до около 4-5 часа синът ми спи следобедния си сън. Случи се така, че в събота нямаше кой да го пази /иначе бих дошла сама!/. Помолих да сменим часа, ама...

# 272
Тъй като двете работим заедно с Милена, и аз мога само в тези дни - неделя и понеделник.

И понеже Милена знае къде аз работя и съответно работното ми време, остава в понеделник преди обяд... Искам този път и аз да присъствам, искам да се запозная с всички вас!

Мими, аз писах още тогава, че от 2 до около 4-5 часа синът ми спи следобедния си сън. Случи се така, че в събота нямаше кой да го пази /иначе бих дошла сама!/. Помолих да сменим часа, ама...
Големичък ти е сина и сигурно не се побира в количка. Простено ти е. Да я направим към 17.00 по бирено време с дечурлигата пак там. Голяма игра ще падне в парка.

# 273

Какво общо имам аз в тази работа само не разбрах newsm78 Часа беше одобрен от всички Peace Все пак мисля, че часа и деня на срещата са тези в които е удобно на повечето от нас Peace
За протокола и на Бобиа сина и нямаше кой да го пази и тя го доведе на срещата Peace

# 274

Какво общо имам аз в тази работа само не разбрах newsm78 Часа беше одобрен от всички Peace Все пак мисля, че часа и деня на срещата са тези в които е удобно на повечето от нас Peace
За протокола и на Бобиа сина и нямаше кой да го пази и тя го доведе на срещата Peace
Абе, не се засягай! Heart Eyes Hug Права си, по-голямата част се съгласихме с часа. Ако не беше така щяхме да го променим. А срещи ще има МНОГОООО  Peace

# 275

Абе, не се засягай! Heart Eyes Hug Права си, по-голямата част се съгласихме с часа. Ако не беше така щяхме да го променим. А срещи ще има МНОГОООО  Peace
Със сигурност никога няма да успеем да се съберем всичките.
Когато искате дайте предложение за ден и час и който може да отиде.

# 276
Най-сетне и в Перник има услуга "Доставка на храна по домовете" Peace
http://www.fastfood-pernik.com/
ето това е линк към сайта
Аз вече поръчвах, много хубаво готвят и не е скъпо Peace
Ще го сложим като полезен линк на първата страница на следващата ни тема

Я кажете това дали ви харесва за картинка на началната страница

# 277
mama-eli, за момент си представих Ивайло в бебешка количка... Много смешно ми стана, сама си се смях... Joy
Той като бебе не искаше да седи в нея, а сега направо...
Скоро, ей така, на шега, реших да му сложа памперс /беше ни останал един/, е, беше много смешен и му беше много интересно...

Хей, Мимка, не се сърди, де, аз отговарях на въпроса ти, защо не съм дошла на срещата в събота. Исках само да си кажа, че бях написала, че няма начин да дойда...
Снимката ми хареса... Ама нещо шрифта... newsm78

# 278
Шрифта, кегела или цвета на буквите те притеснява newsm78 Дай идеи за нещо друго

# 279
Шрифта, кегела или цвета на буквите те притеснява newsm78 Дай идеи за нещо друго

Това май е Derbi newsm78
Не ми допада - струва ми се малко банален. Загледай се в рекламите, много често е използван и се е поизхабил. Другото е много добре, особено извиването на снимката...  bouquet

П.П. Ако знаеш какъв проблем имахме ние с шрифтовете!  Mr. Green

# 280
Не е Derby, Cooper Cyr e Peace
Сега ще пусна друг вариант

# 281
Здравейте, пилета отново!

Миленка, на мен много ми хареса снимката, още повече, че точно там ни беше срещата  Wink Grinning. А този сайт за поръчка на храна е супер полезен. Случва се да ме мързи да готвя и да е празен хладилника и съответно ще се възползвам. Много благодаря   bouquet!

# 282
Разгледах сайта за поръчки на храна. Супер е! PeaceЦените са народни. Близо е до нас и може скоро да го посетим на място това ресторантче.

# 283
Забравих да ви питам - има ли желаещи да празнуваме заедно 1 юни в "Че Гевара", ако разбира се времето го позволява. Там има и пространство за тичане на децата, и кът за забавление с надуваеми кули, и кафенце за големите "деца".

Май стана време за новата темичка, а  newsm78.

# 284

Това май е Derbi newsm78
Не ми допада - струва ми се малко банален. Загледай се в рекламите, много често е използван и се е поизхабил. Другото е много добре, особено извиването на снимката...  bouquet

П.П. Ако знаеш какъв проблем имахме ние с шрифтовете!  Mr. Green

Като специалист полиграфист /това съм завършила/ с много дълъг опит в реклама, няма изхабен шрифт. В такъв случай Hebar, Ariel, Times New Roman и много други често използвани шрифтове, не трябва да се използват за реклама или какво и да е в печатните медии.
Формите и пропорциите на тези букви, относителната изпъкналост на гредите и серифите, нивото на контраста -шрифтът е важен не като средство за предаване на смислена логическа информация (мисли), а по-скоро като средство, което помага при създаването или при по-пълното разкриване на някакъв емоционално-чувствен образ.

Общи условия

Активация на акаунт