ДВАНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ последна година започват, ала те още се озъртат

• 1 256
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
  • в очите на дъщеря ми
И аз тук. Нинка, благодаря за темата!

БЧК изкара, тези дни ще гледаме за шофьорски курс. Започваме официално събиране на документи за кандидатстване в избрания университет. Нещо много бързо започнаха да се случват нещата.

Какво казвате за среща значи?
[/b]
И аз туй питам!

# 16
  • София
Хайде за последно! Наборката днес е за втори ден на училище. Тръшна я вирус с разстройство и повръщане. 4 кг. отслабна, нямаше сили да се добере до училище на 15.09., така че изтърва последния първи учебен ден. Беше и криво, ама карай. Бележката беше до края на седмицата, ама в петък се почувства добре и отиде на училище. Явно много и липсва. Нямах време да я разпитам, че мен ме тръшна същия вирус и съм като парцал вкъщи. Едвам избутах работния ден - хоум офис съм, защото колежката е в отпуск, а живи, умрели, поне една трябваше да е на работа.

# 17
  • Пловдив
Божкееее "дванадесетокласната" айде "мирна" да е........Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мамзелче, по хубаво пожелание не съм чела.
1100 е шофьорският курс в Пловдив и 90 БЧК.

# 18
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Набора и той днес с вируса. За всичките 11 години училище сигурно има максимално 20 дена болничен. Не обича и не отсъства. Днес зор и ще ходи към баба си за спасение😁  Спасила го с лекарства! Бил добре и ще ходил на катерене 🤣 Ама легнал за малко и спал 3 часа... изпуснал тренировката.
Утре ще се гледаме с оперираната му сестра... омммм

Последна редакция: пн, 21 сеп 2026, 22:33 от ninanb

# 19
  • София
24, четвъртък,
26, събота,
29, вторник,
30 сряда.

Избирайте дата!
За мен всичките са ОК.
Предлагам заведението да остане същото от миналия път. Близо е до метростанция “Сердика”, което е на 5 минути с метро от гарата и автогарата. Но може и да разнообразим, ако има други идеи.

# 20
  • в очите на дъщеря ми
24, четвъртък,
26, събота,
29, вторник,
30 сряда.

Избирайте дата!
За мен всичките са ОК.
Предлагам заведението да остане същото от миналия път. Близо е до метростанция “Сердика”, което е на 5 минути с метро от гарата и автогарата. Но може и да разнообразим, ако има други идеи.
Може би 29.09 вторник? Не мога  на 24, на театър съм.

# 21
Бокси, наздраве.

На останалите туй, нема мъни - мъни за други глезотии.

Нинка, бързо възтановяване и на двамата. Айде, време е да си поемеш малко въздух, стига вече с тая серия, да си ходи отдека е дошла.

Янче, Светле, успех на кандидат шофьорите, от раз да го вземат.

Ками, лоша работа, но поне е минало, дано и ти се оправиш бързо.

Нинка, няма ли вече да свършва таз серия, таааамъъън поемеш малко въздух, и пак си на фронта. Бързо възтановяване на каката, добре, че набора поне се е пооправил.

Мамзелче, театро а, от сега ти пожелавам приятно гледане. То тази година ще ни е театър, а ти даваш пари, за да ходиш да гледаш. Как се казва представлението, ако не е тайна?

# 22
  • Mars Hotel

Може би 29.09 вторник? Не мога  на 24, на театър съм.

Плюс едно за 29.09 или 30.09.

# 23
Тони, благодаря!Да са ни живи и здрави младежите!Дано всичко в живота да им върви с лекота.

# 24
Честити рожденици - здрави, щастливи, благословени, с лекота да сбъдват мечтите си!
Тони, 2кг качих като гледам почерпката.
Успех на кандидат- шофьорите!
Бързо оздравяване на болните!
Нинка, благодаря за новате тема!

# 25
Бокси, дано. Честит да е набора, все хебави неща да го сполитат. Аз бързах да съ чукнем, пък забравих да честитя. Мноу съм зле.

Ирче, благодаря. Мноу бързо ги качваш тез килца, немой тъй,че на тез години трудно съ смъкват.

# 26
  • Бургас
Божкееее "дванадесетокласната" айде "мирна" да е........Stuck Out Tongue Closed Eyes
ДАЙ БОЖЕ ! АМИН !!! Hands Pray

Набора е три дни в сервиза и два в училище и пак много му се виждат!

Честити, здрави и успешни да са рождениците! Нещо съм изпуснала.

# 27
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честити да са ни рождениците!

На 24 не мога. Отказах и на набор 2005. За останалите мисля, че съм ОК, но ми е трудно да кажа от сега.

Набора е поканен на Хакатон в Полша, но се оказа, че е за ученици над 18 🥲 Писаха за разрешение да участва въпреки, че е още на 17. Стискайте палци!

# 28
Да приготвяме сайдер, винце...тази година ще е интересна 😁 На късмет да им е ! 😀

# 29
Нинка, ще стане, ще иде и ще се представи блестящо.

Да открия сезона с първа оценка. Решила да взима участие в час по желание, и накрая школо най - после да ми цъкне с оценка. Поне този път нама отсъствие, но пък пищи за домашни работи по различните модули. Ай да им е на късмет, дано мойта завлачва краката както трябва, и всички да сме доволни. За мойта знам, че по нататък ще има и по - ниски оценки, но поне първата я бива.

Общи условия

Активация на акаунт