🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹 сезон 2, Тема #4

• 35 636
  • 752
  •   13
Отговори
# 360
Тушев повтори това за затвора 3 пъти. Случайно ако не сме разбрали. И каза нещо от сорта на това, че всички мъже, с които е била, попадат там. Тя добре го отигра за пред камера, но вътрешно сигурно е искала минимум да го удуши. Не я харесвам с цялата й мутренска вулгарност и заучени реплики за женската енергия, макар да има доста добри попадения, но Тушев се показа голям простак и садист, за пореден път и ми стана тъпо.

# 361
Аз пък съм съвсем на обратното мнение. Браво на Тушев, че показва и обратната страна на класните "дами" - все пак това е телевизия, много хора гледат. За някои момичета Станислава може да е образа, за който мечтаят - "класна" дама, която сама "преценя", но явно не е било толкова лесно, бившият, който купувал парцалки, плащал джуки, скули, процедури се озовал в затвора...А всички свързани лица са замесени, разпитвани, унижавани и т.н../а дали и шамари не е яла, за да промени физиономията.../.Не е лесен животът на класните "дами", които разчитат само  на финансиите на отсрещния.

# 362
И така да е, наистина гледат близките й и детето й. Вярно, поела си е риска като е влязла, но Тушев се държи грозно и назидателно. Не е по-бял от нея.

# 363
Вместо да се играе на розо(мечо) раздаване днес, можеше да направят някоя по-интересна игра и тя сама да си каже, а покрай това да се изобличат и други участници и за някои да научим и нещо интересно и свежо. Ама тва изисква акъл, изисква екип, който да я разработи и т.н., по-лесно е - Тушо коли и беси на кушетката.

# 364
И така да е, наистина гледат близките й и детето й. Вярно, поела си е риска като е влязла, но Тушев се държи грозно и назидателно. Не е по-бял от нея.
Със сигурност е далече от белия цвят, но той е разказвачът..подписано с договор, при това доброволно Simple Smile

# 365
В случая със Станислава и аз съм ок с Тушев. Ми то ми писна от нейната самореклама и лъжите и относно Данчо. Ние да не сме идиоти. Имаше нужда някой да я приземи.
Който е гледал може ли да напише какво е сгафил Радо, че Габи му чете конско.

# 366
Детето на Станислава не е никак малко и това за затвора беше много ниска топка. Рейтинг гониш ама няма ли някакви граници, които не трябва да се минават?

# 367
Представям си клауза в договора: "Участникът се съгласява, че Продукцията има право, по начин, какъвто намери за добре и по време, каквото прецени, многократно да разгласява уронващи авторитета на Участника или на членовете на семейството му факти. В този случай, Продукцията не дължи на Участника, каквито и да било компенсаци и неустойки"...

# 368
Станислава е много противен образ точно, защото го играе много класна, а инстаграмът и и дълбоките и деколтета говорят точно обратното. 😂
Ралица продължава да ми е в пъти по-симпатична, защото ми се струва автентична, макар и понякога да е грубовата, та чак простакеса😂 Изглежда много по-добре, има интересен външен вид и реши доста достойно да се дръпне от Имо, който би я бутал така, както Данчо Станислава. Wink

# 369
Ни-що! Абсолютно нищо.

# 370
Ни-що! Абсолютно нищо.
Е как така?

# 371
Тушев, ако наистина беше воден от прословутите си най-добри намерения и беше радетел за справедливостта, то можеше да намери доста по-фин и елегантен начин да изобличава "лошите" участници. За сеир и гледаемост е всичко.
Обаче, защо Деси беше в такова кофти настроение на играта? Някак тъжна ми се стори.

# 372
Скрит текст:
Ни-що! Абсолютно нищо.
Е как така?
Ами така, затова написах по назад, че е луда Габа. Привижда ѝ се, изсмука си го от никъде.

# 373
Тя не говореше ли за някой друг? Вярно, че физиономията на Радо беше многозначителна.

# 374
Скрит текст:
Ни-що! Абсолютно нищо.
Е как така?
Ами така, затова написах по назад, че е луда Габа. Привижда ѝ се, изсмука си го от никъде.
Е какво и се е привидяло?

Общи условия

Активация на акаунт