София - Света Троица ; Банишора ; Фондови жилища - 3 част

• 119 258
  • 407
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте пак Hug Вече сме жители на квартал Фондови Жилища Grinning но ни е много скучно Embarassed Няма ли самотни мамчета?????  Mr. Green Времето се затопли и копнеем за разходки с приятелчета Grinning  - а и нищо не знаем тук ходим само до хранителния Embarassed

# 136
Не сме точно от Фондови но ако ти се разхожда в това хубаво време заповядай да се видим в парка Света Троица Simple Smile

# 137
Здравейте, аз съм от Банишора, но непознавам никой.Сина ми е на 3 месеца и ще се традвам да се запознаем.

# 138
Здравейте,

Аз имам момиченце на година и 5 месеца и живеем в Света Троица. Засега не излизаме задълго навън, но се надявам с идването на пролетта да си намерим нови приятелчета сред вас.

Може ли някой да ми каже името и координатите на някой светсен гинеколг от квартала. Става въпрос за инфекция, която получих при раждането и която така и не излекувах напълно. Омръзна ми да мсеням лекари и да си игря на проба грешка.

Предварително благодаря

# 139
Gugalinka благодаря за поканата но парка Света троица ни идва доста далечко Cry В количката неиска да седи моята дивачорка а пък ако тръгнем пеша просто не ми се мисли  ooooh! кога ще стигнем.Още веднъж благодаря....  bouquet

# 140
Здравей те
Аз съм от Света Троица и почти всеки хубав ден ходим в парка.Хайде се запознаем с някоя майка моята дъщеря е на 1 и 9 месеца

# 141
  • София
 Хей, къде сте мами от Света Тоица Simple Smile

# 142
Тука сме Simple Smile

# 143
  • София
 Аз имам бебче на един месец и ни предстои да щурмуваме парковте и се чудех дали ще се запознаем с някоя мама от форума Simple Smile

# 144
Здравейте, аз съм от Фондови жилища и имам девойка на два месеца и непознавам никоя мама, за да си правим компания.

# 145
eeйй няма ли някой от банишора да се запишеееееее

# 146
Има ли някой класиран в 53 ЦДГ, който желае евентуално да обсъдим замяна на местата в 51 ОДЗ? Grinning

# 147
  • София
Здравейте, най - накрая се реших да пиша. Ще се радвам да се запозная с майки, които се разхождат в парка "Света Троица", защото вече ми омръзна да се мотая сама с количката  Tired.

# 148
Привет и от нас! Simple Smile

Бях позабравила какво е да обикаляш градинките и колко ценно е да си с подходяща компания, но предвид очевидното в подписа ми (сайта не работи днес, затова да спомена, че имам близнаци на почти месец) - отново ще тръгвам по този път. Живея в близост до 2-ра Английска и парка на Света Троица ми идва леко отдалечен, но ако има желаещи - свиркайте, може и да се прежаля да стигна и до него. Wink

# 149
  • София
Привет strelche, ако решиш да се прежалиш за една разходка  в парка утре към 17.30, ще се радвам да се запознаем Rolling Eyes. Ако има други желаещи да пишат. Ще се уточним за часа и мястото и как ще се разпознаем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт