Пазаруване от about you - тема 50

• 12 455
  • 149
  •   9
Отговори
# 90
Само да кажа, че Заландо имат -15% с код ESEN1, който се прилага за избрани, но и вече намалени неща за поръчки над 45€. Разписах се с първа поръчка 😁

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 18:47 от •mimoza•

# 91
# 92
Само да кажа, че Заландо имат -15% с код ESEN1, който се прилага за избрани, но и вече намалени неща за поръчки над 45€. Разписах се с първа поръчка 😁
Мимозке повлече крак Simple Smile Някой знае ли добър шивач в София? Една рокля, която я следя от много време е на топ цена, но и в огромен размер. Ще ми трябва някой мастър да я коригира…И ето с тези дънки се отчетох, в АУ не ги откривам:

# 93
Матеа, дойдоха ли ти ботите Тамарис?
Дойдоха и ги върнах- не са за широк крак като моя.
Иначе щяха да ми свършат перфектна работа за дъжд и киша.

# 94
  • Пловдив
Матеа, дойдоха ли ти ботите Тамарис?
Дойдоха и ги върнах- не са за широк крак като моя.
Иначе щяха да ми свършат перфектна работа за дъжд и киша.
хубаво, че питах...и моят е широк. Жалко. Мерси!

# 95
Цената става много прилична с код
https://www.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-s-prezramki-luka-31986094

Тази пък е малко различна като модел
https://www.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-tip-torba-31986107

# 96
Дали пък утре няма да има намаление с намалящ %.
Рулетката е активна.

# 97
И аз на него се надявам. Може и днес да е.

# 98
Да,че имам към 700 coins и на 4 изгарят(дадоха ми за РД).

# 99
  • Бургас

Благодаря много Aero, за пореден път се надявам да получа нещо хубаво благодарение на теб!

# 100
Е, явно няма да е днес Sad

# 101
Преди време съм връщала продукти. Банковата ми сметка си е в профила ми. Имената ми от тогава са си на кирилица и не съм имала проблем. Сега прочетох в темата на първа страница, че трябва да са на латиница. Системата, обаче ми дава грешка, като ги направя така. Проблем ли ще е, ако си стоят на кирилица?

# 102
Остави си я така. При нас изчезваше постоянно и затова се принудихме да ползваме този трик.  
Вероятно са отстранили проблема.

# 103
Знам, че е писано, но понеже не съм връщала да питам. Вътре в пакета имаше документ за връщане. Пак ли вътре го слагам и лепя другото отпред? А документа за доставка за мен ли си остава? Да му се не види, не ди взех касовата бележка от еконта. Ще ми трябва ли?

# 104
Да.
Да.
Не ти трябва.

Дойдоха от аутлета тези

На Lee съм нямала. Готини са, харесват ми.
Нося 29 номер, на Ливайс и на Томи имам и 29 и 30, 30 торбести ги нося, свободни и са ми много удобни.. ..                                          Тези 29-ка на Lee ми теснеят леко, но са добра кройка, хубава линия дават. Оставям ги, да имам и по-прибран по мен модел.

На Levis багито също са много хубави, цената от 20 евро тоже Stuck Out Tongue Winking Eye....само трябва да ги нося за скъсяване.

На синко два чифта Lee бях взела, но не ги одобри. Пуберска раЛта....отидоха за татка му тъмните /в момента са един номер и двамата/...светлите ги върнах.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2026, 19:50 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт