Отговори
# 45
Момичета, понеже през последната година доста се отделих от дизитата и от инфиррмация за актьорите, рзкажете ми за Керем малко повече, има ли нов филм или сериал, има ли дама до себе си. С богатото момиче май е свършило. По Инста му не разбирам много, а и не винаги съм следяла всичко. Аз съм от тези фенове, които искат да знаят всичко за бъдещи проекти и личен живот на любимците си. Коя е тази Лизге ( е@а ти името 😉😁), бивша партньорка?

# 46
Момичета, понеже през последната година доста се отделих от дизитата и от инфиррмация за актьорите, рзкажете ми за Керем малко повече, има ли нов филм или сериал, има ли дама до себе си. С богатото момиче май е свършило. По Инста му не разбирам много, а и не винаги съм следяла всичко. Аз съм от тези фенове, които искат да знаят всичко за бъдещи проекти и личен живот на любимците си. Коя е тази Лизге ( е@а ти името 😉😁), бивша партньорка?

# 47
О, партньорката от сериала му с болното момиче. Мерси ❤️

# 48
О, партньорката от сериала му с болното момиче. Мерси ❤️
Така се говори ама честно казано някъде където се говори много или е лъжа с главно Л или е истина с главно И.Девойчето ще работи с Ай Япъм вчера имаше РД ще е партньорка на Мерт Рамазан Демир в Сухо лято на Сема Ергенекон.

# 49
Ако е истина и е истинско, в един момент ще се разбере. Важното е нашето момче да е щастливо.

# 50
Ако е истина и е истинско, в един момент ще се разбере. Важното е нашето момче да е щастливо.
Лошото е че момичето излезна от дълга връзка с колега пак и нали знаеш какво е като ,че ли е била девственица и тн... Тоз филм го гледах и вече не хабя нерви за такива неща. Да е щастлив аз Лизге що годе я харесвам и не ми пречи в нищо щом сега и с Мерт ще я гледам значи няма проблем.

# 51
Както изглежда, "Сърцебиене" ще бъде предснавен и нa  MIPCOM в Кан.

Има шанс да видим Керем и Лизге сред поканените... Hands Pray

💖💖💖

# 52
Те бяха вече сериала е свършил продължава си просто продажби и тази година.

# 53
# 54

Добро утро! Flowers Four Leaf Clover

На някоии места есента още не е дошлаа... Simple Smile

Зад кадър от "Този град ще дойде слд теб" сКерем и Лейла лидия.

И в кадър от същия сериал.

https://www.instagram.com/p/DeGEzIQRD_r/?hl=bg

Керем Бюрсин и Фуркан в бойния клуб на Бурак Буджин—от историите на Керем в Instagram днес.

💖💖💖

# 55
Снощи и тук в темата влязох и изгледах няколко серии на Сърцебиенето вкл. последната , за да я видя тази Лизге, мисля, че е добра като актриса,, даже толкова млада, но визуално не ми кареса, никак - сори, ако има нейни фенки. Но понеже гледах с мишката , не схванах точно родството в имението. Кой и къде е съпругът на майката и защо са и осиновили дете на мястото на нейното ? Изненада ме, че матриархът на семейството е знаела и е приела чуждото дете. Майката на героя на Кервм и е свекърва? В началото ми хареса, заинтригува ме, после все едно зациклиха, явно за това са го свалили от екран на 13 серия. Керем както винаги е страхотен в роля, отиват му драматичните роли. Макар световната слава да дойде от  комедия- не на световно ниво, но пък много красива като цяло и с много химичната двойка с Ханде. Впрочем тя никога не е с впечатляваща с игра, но във Вратата се справи много добре. Понякога  партньорът или режисьорът, или и двамата заедно могат да  направят чудеса.Винаги се сещам за един  мой любим сериен филм, украински се води, но актьорите са от няколко бивши републики на СССР и за мен си е руски. Главната героиня направи впечатлваща роля или  скоро 2 роли, а в няколко сериала, в кпито съм я гледала - средна хубост. Отдавам го на режисьорката Оксана Байрак, номинирана за Оскар, че е измъкнала най доброто от нея, а и партньорът бе на висота. Така и с Ханде.

---—------—-----------------
Знам, че съм вещица, снощи до 2 часа ледам Сърцебиене, а сега се оказва, че ще го дават в БГ  😁😉

# 56
Снощи и тук в темата влязох и изгледах няколко серии на Сърцебиенето вкл. последната , за да я видя тази Лизге, мисля, че е добра като актриса,, даже толкова млада, но визуално не ми кареса, никак - сори, ако има нейни фенки. Но понеже гледах с мишката , не схванах точно родството в имението. Кой и къде е съпругът на майката и защо са и осиновили дете на мястото на нейното ? Изненада ме, че матриархът на семейството е знаела и е приела чуждото дете. Майката на героя на Кервм и е свекърва? В началото ми хареса, заинтригува ме, после все едно зациклиха, явно за това са го свалили от екран на 13 серия. Керем както винаги е страхотен в роля, отиват му драматичните роли. Макар световната слава да дойде от  комедия- не на световно ниво, но пък много красива като цяло и с много химичната двойка с Ханде. Впрочем тя никога не е с впечатляваща с игра, но във Вратата се справи много добре. Понякога  партньорът или режисьорът, или и двамата заедно могат да  направят чудеса.Винаги се сещам за един  мой любим сериен филм, украински се води, но актьорите са от няколко бивши републики на СССР и за мен си е руски. Главната героиня направи впечатлваща роля или  скоро 2 роли, а в няколко сериала, в кпито съм я гледала - средна хубост. Отдавам го на режисьорката Оксана Байрак, номинирана за Оскар, че е измъкнала най доброто от нея, а и партньорът бе на висота. Така и с Ханде.

---—------—-----------------
Знам, че съм вещица, снощи до 2 часа ледам Сърцебиене, а сега се оказва, че ще го дават в БГ  😁😉

Привет, Phillipine,
Ще се опитам да отговоря на въпросите ти. Майката на героя на Керем е и майка на съпруга на Рейхан, а също и на Метин. Кои са обаче бащите им е въпрос отделен и с неясен отговор. Съпругът на Рейхан вече не е жив - защо и как пак не е ясно. Но пък е ясно, че е бил от онези "мъжкари", които се себедоказват чрез насилие над близките. Новороденото на Рейхан се ражда недоносено и с малки шансове да оживее и... умира. Майката на Аслъ ражда близначки, както си разбрала, но няма подкрепа от семейството си и средства, за да се справи и с лечението на Аслъ. В същото време безнадеждно влюбеният в Рейхан Метин, заедно с майка си стъкмяват план за осигуряване на дете за Рейхан - не без дейното участие на лекуващия лекар на Аслъ. Притисната от обстоятелствата Хюлия решава да даде едното дете за осиновяване, като има предвид осиновена да бъде болната Аслъ. Обаче, видиш ли, богатото фемили иска "качествена стока". и така близначката на Аслъ се оказва осиновена. Впоследствие и донор на сърце за Аслъ.
Идеята на филма засяга много дълбока тема. Обаче... в един момент сериалът се превърна в ода за душевните проблеми на Рейхан и това опорочи основния замисъл - поне моето мнение е такова.
Що се касае до играта на актьорите.... ами какво да кажа, принудени са да изиграят това, което са им дали. Права си, на Керем драматичните роли му лепнат като ръкавица. За мен Лизге също се справи повече от добре - като изключа прекомерните и крякания на моменти. Млада актриса, учи се. Сега особено боде в очи след ширещите се писания има ли връзка, няма ли... Сбъркан свят - като че ли някой на някого от най-възмутените им е казал с кого да си... бъркат в носовете.

И за да не е спам да турна...

Скрит текст:

# 57
Кафе с усмихнатия Керем! Hands Ok Hand

https://www.instagram.com/p/DeJUo8roJ3f/?hl=bg

Харесано от kerembursin_fansspain и още 3828 души
Без текст към публикацията, защото все още треперим.
Все още се опитваме да повярваме, че получихме това видео от Керем.
Сърцата ни не бяха подготвени за това!

Широко разпространено е мнението, че най-добрите готвачи са мъже, и в това има доза истина. Когато един мъж влезе в кухнята, готвенето за него се превръща не в ежедневна досадна задача, а в истинско изкуство, хоби и дори предизвикателство.
Основната тайна на мъжкото готвене е проста: те винаги готвят с пълна отдаденост, страст и душа, превръщайки всяка вечеря в малък гастрономически празник.
@thebursin Благодаря за десерта от фурми 🫘

Крайно време е за новия му сериал. Достатъчно се е упраонявал!

💖💖💖

# 58
# 59
Снимка на деня. Hands Ok Hand

Днес @thebursin ни зарадва с присъствието си, като повтори мотивационната фраза, изписана на вратата на личната му фитнес зала: „CLEAR EYES. FULL HEART. CAN'T LOSE.“
Този емблематичен израз се превежда като „Бистър поглед, пълно със страст сърце – няма как да загубиш“. Актьорът, известен със своята желязна спортна дисциплина, използва това прочуто мотивационно мото (произлизащо от американския сериал „Friday Night Lights“) точно на изхода или вътре в зоната си за тренировки, за да поддържа фокуса и мотивацията си.

https://www.instagram.com/p/DeC5xobgPAA/?hl=bg

uel•Cuando Calienta El Sol
Снимка на профила на gentilvelaanamaria
gentilvelaanamaria
Преди 3 дни
Добър вечер, дами – сбогуваме се с лятото #KeremBürsin

💖💖💖

Общи условия

Активация на акаунт