Есен тука щом почука, СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще ни гука!

• 14 577
  • 313
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Привет и от мен,
Честит рожден ден на Dji-djo!  Много здраве, усмивки и положителни емоции ти желая!
вече съм  тук, но нищо интересно, бях си при мама и мързелувах два три дни.
Добре дошли на новите мамчета!
Хайде лека вечер

# 271
Благодаря,на момичетата,които ме подкрепят,мн сте милички!!!Желая ви от сърце лека бременност и най-здравите,сладички и обичани бебчета!!!Лека вечер,милички!!!Сладки сънища на вас и бебовците!!! Simple Smile   bouquet  Hug  Hug  Hug

# 272

Az o4akvam moeto beb4e (mom4ence Simple Smile))) na 26 Sept 2007.. niamam tarpenie da go gu6na. 
Nina, 22 g. Mersin.

# 273
Момичета все не мога да насмогна да ви пиша,но по-често ви чета.
Не съм казала пола на бебето ,защото и аз не го знам не искам да ми казват нека си остане изненада.Ако има среща в София ще се постарая да не я пропусна стига да разбера на време.
Това е за сега ,всичко е нормално - а пък бебко не престава да ритка много е подвижно,особено вечер.Хайде стига толко ,че и без това е късно. newsm10  love001  love001  love001

# 274
С голямо закъснение честит рожден ден на куклата на Милета! Да ви е здрава, силна, послушна и голяма радост за всички в къщи!

Феминин, четох за тестените закуски, и на мен са ми страст;) Правих наскоро един кръвен тест ( побърках се и аз с тези тестове, мине не мине време и ходя да ме бодат Wink за нивото на кръвната захар, беше в норма, казаха че нямам опастност от гестационен диабет и аз като се хванах за сладки, бисквити, кремове и торти....
По рецептата ти за рулото, не разбрах какво точно е "разджуркам" бисквитите на каша ли да станат или просто разбъркани?

Гледам обсъждате моди за бремнни. Тук всичко живо ходи с клинове и туники, все едно са бременни, без изключения.

Коки, честита сватба! Желая ви дълъг семеен живот с безгранична любов и щастие!

Ескарина, фетална морфология, кръвни тестове - нещо такова може да ти препоръча доктора, но ако смята че не е необходимо, си карай спокойно бременността. Толкова жени раждат след 35г. хубави здрави и умни деца.

Пете, поздравления за решението!
Като споменахте за възраст, най малката ми братовчедка е 86 набор и винаги съм я смятала за бебе;)Миналата година като я видях ( не бях я виждала от 4 г.) вече беше една здравомислеща жена, макар и само на 21!
Желая ти лека и безпроблемна бременност, здраво бебе и подкрепата на семейството ти! Истинската любов те чака, човек не може да избяга от съдбата си и ти желая от цялото си сърце да я намериш!

Ст. Ангер, често дават ситуации като твоята по дискавъри тук и винаги децата са добре. Това обикновено се доказва към 16 г.с. от бременността и единственото което правят е да се следи развитието на бебето с видеозон веднъж месечно. Щом са ти казали че бебчето расте здраво, имай вяра!

Вие за имена мислите ли вече?
Аз съм в неведение, мъжът ми се съгласява с всяко което кажа...

# 275
 Добро утро момичета!!! Simple Smile jungle,благодаря ти за пожеланието,дай бойе да намеря истинската любов Wink!!!
ЖЕЛАЯ ЛЕК,СЛЪНЧЕВ И МНОГО УСМИХНАТ ДЕН НА ВАС И МАЛКИТЕ БЕБОЦИ!!!  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug   bouquet
 p.s. ние с бебчо се оправяме и излизаме на разходка!...пращаме ви много целувки  Heart Eyes

# 276
  • морето и сините вълни :)
Добро утро тумбаланки Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пете приятна разходка ти желая   bouquet

Жунгле-появи се ти най накрая Naughty Naughty Къде зачезваш така...
Относно имената-аз съм си замислила но таткото неще д априказваме по този въпрос преди да се е родил малкия голям мъж  SickТа си оставам само с намислените Blush

ninagunduz -добре дошла миличка-чуствай се като у дома си тука.Сподляй с нас как си що си какс е чустваш.Задавай въпроси и така-ние тука това правим.....лафим си и е много веселко при нас

Ей ама аз найстина станах като англииски ИКОНОМ Joy Joy Joy Joy Joy Joy
айде лека и доходна да ви е днеска---ама така като гледам още ви няма работещите да не сте се успали бе хораааа Joy Joy

цунки

# 277
Леле колко сте ранобудни Simple Smile
ninagunduz Добре дошла в нашите редици! Страхотно е да ставаме още повече. А после казвали, че не се раждали бебета. Я вижте колко много ще си имаме само септември !!!!
Слънчева и приятна седмица ви желая!

# 278
Здравейте момичета! Извинявайте, че се намесвам в темичката ви.  Hug
Току що гледах по Нова ТВ за Светльо.  Аз отдавна знам за него и съм пускала СМС-и, но днес родителите му казаха, че до един месец трябва да му се направи процедурата, иначе шансовете му за живот ще бъдат нищожни. От СМС-и вече са събрали 100 хиляди лева, но са необходими още 200 хиляди.  Потресаващо е да има начин да се помогне на детето ти и да нямаш средствата за това.  Cry
Нека помогнем колкото можем! Пуснете СМС на 1365 за Светльо и нека се помолим за него и семейството му   Praynig! Никой не е застрахован.

# 279
  • гр.Варна
Добро утро мили тумбаланки!  bouquet
Добре дошли на всички нови мами!  bouquet
Желая Ви много лека бременност и много щастие на есен!
Честит рожден ден на Джи-джо! макар и със закъснение, желая ти много щастие, любов, късмет и въобще само положителни емоции да съпътстват дните ти!
Не коментирам нищо, защото хвърлих един бърз поглед на написаното! Смятам до края на работния ден да наваксам и да се информирам за всичко!

Целувам Ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 280
  • Бургас
Добро утро,
и работните сме тук. Аз имах ученичка тази сутрин та затова се забавих с отговора.
Добре дошла на новата мама!
Хубав ден на всички, до после

# 281
Добрютро, тумбаци  Hug
Джангълче, относно рулцето. Започваш да ги омачкваш с ръце. Не е необходимо да се смилат, а само да поемат парченцата бисквитки млекцето и другите неща и да стане хомогенна смес  Wink
ЙЙЙЙамииии ... пак ми напомнихте за него и май довечера ше си го спретна  Mr. Green
Иначе именцата са ни най-големия проблем  Shocked
Лошото е, че каквото ми харесва на мен не се харесва на таткото и обратно  smile3516
Излиза ми с едни имена, уж да била единствена  smile3516
Вие как си представяте да кръстим дъщеря си МИШНИЦА  smile3515
Направо нямам думи  smile3511
Какви ли не идиотщини му хрумват и съм се хванала за главата  ooooh!
Имаме още, живот и здраве, 3 месеца и дано  Praynig да имаме яснота до като се роди беба, че ....
 #Crazy

Ади, не се сещам друго засега Simple Smile
Целувки на всички   bouquet

# 282
  • Кърджали, България
Ехоооо, ето ме и мен   bouquet
Толкова много имам за писане, но сега имам време само да поздравя новите мами - uinnki, peteto_86, ninagunduz - безпроблемна бременност и много забавни преживявания с нас ви желая  Hug Вече ви вписах в заглавната страничка! Пете, и от мен БРАВО за решението, което си взела   bouquet Така нареченият татко просто не знае какво губи  Crossing Arms , бъди сигурна, че ти си печелившата страна в случая - бебчо ще предаде нов смисъл на живота ти със сигурност  Heart Eyes Ние сме с теб, миличка  Peace Моля останалите, ако желаят, да дадат повече инфо за себе си, та да се опознаем, макар и виртуално.

ЧРД на Джи-Джо! Много щастие и здраво бебче през септември!

Аз очаквах да намеря нова тема, пък то - още тази не е свършила... Нанесох промените и ако няма кой, аз съм на линия да я пусна днес, само че ще копирам същата, че не съм се подготвила  Embarassed

Аааа, ето ви и един линк от мен като подарък за предстоящия 1 юни - Ден на детето: Не се бойте … 8;це!

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 11:51 от Inna

# 283
  • София
Добро утро, мацки!
Изчетох колкото можах, ама има още, направо сте невероятни  Simple Smile
Добре дошли на новите момичета, леко и весело бременеене до септември и здрави и сладки бебочета на финала   bouquet   bouquet   bouquet
Джи джо, честит рожден ден със закъснение, много любов, радост и здраве желая на теб и на бебончето, разбира се  Hug
Кали, да знаеш, че ви стисках палци и силно се надявам, че оттук нататък ще забравите какво е болест.
Снежи, я веднага да излизаш от "дупките", всичко ще е наред  Hug И да вземата да те оставят малко да си починеш вече!
Сега ще прочета по-подробно какво става с всички, че да не напиша някоя простотия. Добре, че си имаме иконом тук да следи изкъсо какво правим  Grinning
За мен кво да кажа..., ходихме на село (в Троянско), беше чудесно, но Ани и мъжа ми бяха болни, аман от тия вируси. Най-хубавото беше, че черешата беше перфектно узряла и не спрях да ям, как я чаках само  Simple Smile Нещо спрях да качвам килограми напоследък, не знам що, но корема ми е огромен.
Желая ви слънчева и топла седмица  Heart Eyes

# 284
Здравейте на всички тумбички сладки  Hug! Добре дошли и на новите мамчета, приятно прекарване тук с нас  Laughing, гледам Ани-Бани вече ви е посрещнала както подобава на една любезна и гостоприемна домакиня   bouquet. Аз отивам да се трудя, после пак ще пиша. Целувки на всички   love001

Общи условия

Активация на акаунт