Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява коластрата и защо е важна за бебето?
Каква е срещата във Варна и къде ще се проведе?
Какво представлява болничният код и какво означават различните кодове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява коластрата и защо е важна за бебето?
Коластрата е първата млечна течност, произведена от майката по време на бременност. Той съдържа антитела и е изключително важен за бебето, тъй като осигурява защитен слой в неукрепналите черва на бебето, помагайки му да започне да храносмила без стрес и да се справи с микроорганизмите в околната среда. Коластрата има по-високо съдържание на антитела от зрялата кърма и е ценен източник на хранителни вещества за бебето. Поради тези причини се препоръчва изключително кърмене от самото начало, за да се осигури достъп до коластра и нейните предимства.
-
Каква е срещата във Варна и къде ще се проведе?
-
Какво представлява болничният код и какво означават различните кодове?
Болничните кодове се използват за идентифициране на различни състояния или диагнози. Например, код 003 означава аборт, а код 14 означава бременност. В случай че болничният е върнат с диагноза по МКБ (Международна класификация на болестите) и различни кодове, може да се наложи консултация с лекар за изясняване на значението на тези кодове и връзката им със здравословното състояние.
-
Какво е схващането и какви са причините за него?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на киселини по време на бременност?
едва сме станали,но..бабата ми събуди да ходим на разходка! 
но в ресторанта постоях, въпреки че не посмях да танцувам. Като започна силната музика и това бебе като се разрита, няма спиране...но беше много хубаво.
Много, много щастливи мигове ти желая. И най-послушните бебо и татко

Много здраве, щастие и късмет и весело изкарване на празника!
, даже половината багаж го разопаковах днес. Сега моя мъж отиде на боулинг и аз се включих да ви дочета и да понапиша туй-онуй.
, не успях да си почина, щото бяхме поканили и гости - нали не бяха на сватбата, та сега да ни видят с младоженеца. И беше една какафония...
Добре че дойдоха сутринта и си тръгнаха следобяд
, щото с милото вече бяхме подлудели
на кого да обръщаме внимание по-напред. За наша радост никой не прояви инициатива да ни подарява одеяла или кристални сервизи - бяхме ги предупредили, че приемаме само бели пликове
, но все пак успяхме да се разходим в гората и из града и беше много приятно на свежия въздух
. Купих си едно кремче на Чико, което уж премахвало старите и не позволявало да се появяват нови. То върши работа засега, но не е достатъчно мазно и кожата ми стои постоянно изпръхнала. А това ужасно ме дразни - като се погледна в огледалото имам вид все едно не съм се мила сумати време и полудявам
. Моля ви, ако някоя има такъв проблем и се маже с нещо, което е по-мазно да помага 

Според доктора вече е 1кг.и 75гр.