Есен тука щом почука, СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще ни гука!

• 14 575
  • 313
  •   1
Отговори
# 240
  • морето и сините вълни :)
добре дошла  УЙНКИ
  bouquet  bouquet

Дай малко повече инфо-как си ,що си добре ли се чувстваш,бебо как е,какво бебче чакате термин......и се надяваме да пишеш по често и да се включваш често в темичката ни.ДОБРЕ СИ НИДОШЛА

# 241
здравейте момичета!  Simple Smileпреди малко разбрах,че тук сте мамите чакащи бебчета през септември и реших и аз да се включа във вашия отбор! Simple Smile аз чакам моето съкровище(момченце) живот и здраве на 11.09.2007 Simple Smile
Леко бременеене на всички!   bouquet

# 242
а такааааа-днеска само аз посрещам НОВИТЕ МАМЧЕТА  Hug Hug Hug Hug

ДОБРЕ ДОШЛА Пети- дай малко повече инфо з атеб з абебока който чакаш как си що си.Радваме се че ни се пъълнят редиците още повече  Hug Hug Hug
И да пишеш често  при нас да не се загубиш като старите пари Hug Hug Hug Hug

# 243
А, така  Hug
Добре дошли на новите мамита  Hug
Леко бременеене с нас  Party
Малко да раздвижим форума, че  newsm78 всички по разходки, а аз на работа  ooooh!
Май ше гепам мъжо след работно време да го повлека към морската  newsm08
Стискайте ми палци да ми се отвори парашута  newsm17 newsm03

Кисессссс   bouquet

# 244
благодаря ви момичета!благодаря,че ме посрещате толкова мило Simple Smileами..какво да кажа...добре сме за сега и двамата с бебчо днес е особенно подвижен Simple Smileпреди 1 ден го водих на бал и не помръдна беше доста оплашен,но днес..е доста активен Simple Smileкакто вече казах,очаква се да е момченце,поне така казаха на ФМ Simple Smile очакваме го с нетърпение,аз семейството и приятелите ми,само баща му...не се сеща,но..това няма значение!той реши,че иска нов живот без мен и бебчо и..си го започна..мн бързичко успя,чак да му завиди човек Simple Smileи така..като цяло карам една лека бременност,малко ме измъчваха киселините,но...газираната вода..прави чудеса!!!!! Simple Smile разкажете и вие..какви бебчета чакате,как се чувствате,кога ви е термина?!!....за сега е това от  мен ,няма да ви забравя,дори с нетурпение ще ви пиша и ще чакам новини и от вас!!!Лек ден милички!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 245
Добре дошли мили нови майчета! Страхотнен сепремвийски отбор заформяме!

Аз вчера бях на гости по повод абитуриентски бал. Днес съм мнооого изморена.

Имам и за пране и за чистене, ама както каза Ани - Задушница е, та няма да се занимавам с това днес. Най - много да забъркам някоя бърза манджичка, че милото работи та да не го оставям гладно като се прибере.

peteto_86 специални поздрави за смелото решение да отгледаш детенце, макар и без подкрепата на биологичния. Аз отглеждах сама синът си почти 5 години докато срещнах моята половинка. Повече информация за нас можеш да намериш на 1-ва страничка от темата и разбира се с редовно четене на темичките за малките ни проблеми и радости от ежедневието.

# 246
благодаря,ти за подкрепата миличка!явно и ти си много силна радвам се,че си намерила подходящия човек,надявам се и аз да го намеря !!! Simple Smile Лек ден!!!  Hug   bouquet

# 247
Пети, възхищавам ти се   Shocked bouquet
Не е лесно, но съм сигурна, че ще се справиш  Heart Eyes
По начина, по който пишеш си личи, че си силна личност, знаеща какво иска !
Целувки  Hug

# 248
добре дошли на новите мами    bouquet заедно да избутаме до края.Феминче,и аз мила съм на работа само дето няма шанс някой да ме заведе на разходка щото съм до 20,30 ама пък сега по време на ремонта живеем у свекървата та и без това не ми се прибира.Дано те огрее разходката и да не ви вали дъжд 

# 249
Пете мила и аз те поздравявам за куража ти Hug Hug Hug

Това само показва колко силни мсе ние жените и как от повечето мъже нищо не става.СПоред мен всичко е до възпитанието на човека май.....
Както и да е няма да те натъжавам с тези неща само знай че при нас си добре дошла  и че ще получиш пълан подкрепа от нас и ще сме винаги до теб макар и виртуално.

Даже си организираме и срещички-зависи ти от къде си...варненките и Софиянките си правим срещички..
 Hug Hug
Снежи мила къде се изгуби бе слънце  Hug Hug Hug

моля те вясвай се по честичко-и само да ти кажа че си имаме нова бремелинка в Другата ни темичка  Hug Hug HugТи занеш за коя темичка  Hug

Как е мъжът ти оправи ли  се с тез бъбреци  ooooh!
Дано всичко е ок

# 250
Здравейте мами Stop
Първо да благодаря на Басилиск за информацията за натуралните масла. Чакам да свърши транспортната стачка че да отида да си търся.
Не знам при вас как е, ама на мен коремът ми наедря и вече през нощта все по-трудно си намирам поза, която да не ми натоварва кръста. Обаче видях че има някакви специални възглавнички за бременни, точно за под корема, купих си и сега спя много по-удобно. Пожелавам на всички приятен уикенд  bouquet

# 251
Ани тук съм си, но пак с моята работа.... Вече забелязах бремелинката и успях да я поздравя. Камъчето в бъбреците на мъжът ми се оказа доста голямо за да излезе само, та ходихме на разбиване. Слава богу всичко мина успешно и вече няма болки. Започна да се заема с неговите си задачи, с което естествено много ме облекчи. Иначе аз съм си добре. Изпадам в едни "дупки" на лошо настроение, защото тия дни са от тежките за мен, но се опитвам да ги преодолявам и да не натоварвам околните и най-вече бебето.

# 252
Ей, мило мими  Hug
Ей сега към 16.30 духвам и ше изненадам мъжо  Shocked на работа  smile3508
па като го гепна да ме води да ядем от сладоледа на грамаж  eat
Че тази сутрин така ме скастри  newsm43
Понеже напоследък ям по 2 тестенки за закуска  ooooh! и си викам:
Туй нищо хубаво нито за мен, нито за бебето, айде сутрин плодчета  Hug
И тази сутрин опатках един банан ... той стои и дзяпа  Shocked ..... нищо не казва  smile3505 после тъгаме за работа да ме кара и аз съм си приготвила и измила ягодки като отида на работа да хапвам и той вече не издържа  smile3511
- Сега да не ми пазиш диети? Какви са тези плодове!?!  bashХапвай си добре !!!!
и му обещах да си хапна ... и то как да не папам като в офиса колкото пъти вляза, все някакви дребни сладки и .... аз гледам по-често да се завъртам там  doh и накрая ...
ше се търкалям май  Joy

Туй то засегаWink
Ади, бягам да папам сладоледче  newsm49 и до понеделник мамита  Hug
Целувкииииииииии   bouquet

# 253
Добър вечер на всички Hug
Добре дошли на новите мами  bouquet Пети, на теб специално поздравления за куража  bouquet Hug - желая ти от тук нататък само слънчеви мигове Simple Smile - и твоя човек ще се появи, когато най-неочакваш Simple Smile
Аз не знаех, че като е Задушница не се чисти и пере и стана тя сега една..... ooooh! ooooh! Shocked Rolling EyesАма нали ме нямаше 2 дни - ще пропълзят змии и гущери ако чакам ooooh!

# 254
Здравейте нови мамчета,добре дошли:)
Пети и аз съм твърдо зад твоят кураж да отгледаш детенцето си.Възхищавам се на тази ти позиция!Да знаеш,че винаги ще имаш нашата упора тук за всичко. Радвам се да видя увереността в постинга ти,че си взела най-доброто решение за вас двамата с малечко:)Значи най-трудното вече си извървяла и си готова за смели крачки напред към вашето по-добро утре:)Стискам ти ръка за това!
Момичета и аз днес разходих тумби из града,беше супер приятно гордо да го пъча.Снимах се за нова лична карта и се срещах и със съученици,че съм се наела с организацията на среща на класа за 9 юни,та да знаете-нека не се срещаме софиянки тогава Praynig.Но като стана дума-хайде да си спретнем организация за 17ти Юни newsm78-навити ли сте?Аз дотук още не съм имала щастието да се запознаем наживо  Sad и ще ми бъде много приятно.
Целувам ви и бягам да видя кво дават на телевидението.
Лека вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт