Дългото чакане след трансфер – тема 124

• 4 060
  • 153
  •   2
Отговори
# 135
5-ти ден- и днешният тест е отрицателен No Mouth
Рано или не, утре съм решила да пусна кръвен.

# 136
Излишно напрежение си създаваш.
Преди осми ден (на пет дневни ембриони), а даже и девети напълно възможно е и на кръвния да не видиш нищо, което нищо не означава. Прочети на първа страница как протича имплантацията,  първите дни ембриончето се доизлюпва.

# 137
Дааа, прочетох. Точно тези дни търпението не ми е сила.
Ембрионът беше напълно излюпен и си фантазирам, че може и по-рано да има резултат.

# 138
Всъщност, информацията на страница 1 е малко подвеждаща. Особено, когато ембриона е започнал да се излюпва и/или има лазерен хетчинг, тогава имплантацията може да започне буквално часове след трансфера и за това и на някои им отчита толкова рано.
Обаче, уринарен на ден 5 ми се струва рано.
При извънматочните ми бременности, ЧХГ беше 700 и на уринарен тест не излизаше 🤷🤔
При биохимичната ми бременност уринарен на ден 8 ми отчете, когато ЧХГ бе около 80-100, та... Не знам каква е логиката, но аз вярвам само на кръвните.
Още днес може да пуснеш кръвен, аз винаги пускам на ден 5 и никога не се е променял до ден 10 резултата, но не спирам на своя глава лекарствата и си чакам ден 9-10.

# 139
Аз бях на преглед,двечки са

# 140
Аз бях на преглед,двечки са
страхотна новина 💓. Лека бременност и нека всичко върви гладко и лесно💓

# 141
Lunatichka92 чудесна новина Hug Пожелавам ти всичко да е наред, да сте здрави и след 9 месеца да си ги гушнеш Flowers Four Leaf Clover

# 142
Дано.Имам много притеснения,дори повече отколкото радост в момента.Моята док иска задължително серклаж в 14г.с и не се разбираме,че аз не искам.След серклажа не си човек.Иска да ме остави на Фраксипарин 9месеца,заради две ниско рискови мутации.С предната бременност бях до 12г.с и после ежемесечно следене при хематолог.Малкият е с комуникиращо хидроцеле и ще трябва операция в идните месеци,а той е толкова привързан към мен,че не знам как няма да го нося.Радвам се и ме е страх едновременно.

# 143
Честито! Страхът е повече в момента, но пожелавам спокойна бременност, дори и да се наложи малко повече почивка и на финала да си гушнете едни здрави и пухкави бебенца.

Може ли да ми кажете само, какво значи " след серклаж не си човек ". Не го разбирам, при мен се наложи в 19г.с., заради скъсила се изведнъж шийка. Не са ме питали и чакали да го умувам, от днес за утре ме приеха. Почивах си вкъщи на дивана има-няма две седмици и това беше. Още две седмици и влизам в деветия месец, всичко е наред и с мен, и с бебето, като не съм си ограничавала движенията, единствено на море не ходихме, защото манипулацията се случи точно в периода, в който трябваше да пътуваме за Гърция.
( и по-голямо дете имам, което си гледах лятото, и цялостен ремонт правихме, ако е заради " пази леглото ", в моя случай изобщо не бе така. Важно е вие и бебетата да сте добре и да се предотврати преждевременно раждане )

# 144
Така ми обясни док.Първата седмица било задължително лежане,а като цяло до края на много лек режим--без продължително стоене на крак,дълго возене/шофиране,без да вдигам повече от 2-3кг,предимно почивка

# 145
Тук съм отново.
Днес върнахме последното ни ембрионче. На късмет ни е! Вярвам!

Това, което променихме: върнахме го на ЕЦ, няма да разреждам кръвта, имам си терапия от д-р Михайлова, няма да пътуваме днес, ще останем в София.

Молете се за нас 🙏❤️

# 146
Тук съм отново.

Това, което променихме: върнахме го на ЕЦ, няма да разреждам кръвта, имам си терапия от д-р Михайлова, няма да пътуваме днес, ще останем в София.

Молете се за нас 🙏❤️
Много стискам палци🤞💓🤞

# 147
  • Sofia
Тук съм отново.

Молете се за нас 🙏❤️

Хайдее, успех. Чакаме да се похвалиш. Много силно ти стискам палци!

# 148
Благодаря от сърце!

Я кажете, според вас този прогестерон ок ли е? Бях изпила две хапчета Утрогестан в 7:30, трансфера бе в 9:00, а изследването в 11:00.
Продължавам само с 3х2 Утрогестан - нямам друг прогестерон .
Едит: сега погледнах, че при предишния трансфер, при който бях на Естрофем и съответно имах 3х2 Утрогестан+ 2х1 Пролутекс на ден 9 след трансфера ми е бил 29 ng/ml.

# 149
Si_mo_na стискам палците и ти пожелавам това да ти е късметлийският път Flowers Four Leaf Clover За прогестерона не мога да дам мнение.

Ние ще връщаме последните ни две ембриончета другия месец и от сега го мисля ...

Общи условия

Активация на акаунт