💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 123 💙

• 1 489
  • 53
  •   1
Отговори
# 45

Hands Plus1Heart Eyes

Привет момичета Hug
съредечно благодаря за всичко преведено и споделено!! Kissing Heart
Скрит текст:
ще чета по-късно, че нещо не съм в форма Disappointed

махнах...познайте какво Wink

Heartbeat

Последна редакция: вт, 06 окт 2026, 17:25 от Airra

# 46

Леле, леле, леле ❤️🤩💣👏🤩

Фени 👍👍👍

Айре, не разбрах 😥

# 47
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Да минава всичко лошо на вас и вашите близки!!!
И най вече ние да сме във формаааа!!!

Благодаря специално за интервюто с Йълмаз Ердоган!!!
Цитат
**Хуморът в „Организирани работи“ се опира и на езика, жаргона и говорния ритъм на Истанбул. Тъй като сериалът ще бъде преведен на различни езици, имаше ли шега, от която сте се отказали, докато сте писали, или която нарочно сте запазили?**

Да, в тази поредица обърнах внимание на това. В миналото комедията на думите имаше по-голяма тежест. Сега комедията на ситуацията е по-тежестна. Обърнах внимание на този въпрос и докато пишех диалозите.
Много съм доволна, че мрънкането ми хвана дикиш.
Значи диалозите ги е направил така, че да ги разбирам с моя сериален турски.
Но най се радвам, че тежестта на комедията ще е в ситуацията, в действията на актьорите.
Само като се сетя за чушлетата на Саръ Сарухан, или за оня дето си изсипа водата от обувката ...
А и диалозите ще са по-лесни за превод. Та тук ще направя едно малко отклонение.
Освен на премиерите на Хайде сине и Организето 2, ходих и на премиерата в киното на Can Feda.

Скрит текст:
Писах тук в темите на Бурак и Керем, разказвах  ...
Заглавието го преведоха Живота си давам.
И скоро гледам нещо съвсем друго и чувам,
че Can Feda се превежда Саможертва.
Ами много по-добре звучи, нали.

Не е лошо сега да си припомня и Organize İşler Sazan Sarmalı.
Слагам нещо, което събрахме с Айки, за жаргонното значение на "Sazan Sarmalı" >>>

В турския език думата sazan (шаран) се използва като нарицателно за наивен, глуповат човек,
който лесно се поддава на лъжи, манипулации или се хваща на въдицата.
Sazan sarmalı описва ситуация, в която някой абсолютно сляпо се хваща на очевидна шега,
ирония или измама, приема я напълно сериозно и започва да действа или спори въз основа на нея.
Думата „спирала“ (sarmal) подсказва, че човекът влиза в омагьосан кръг от погрешни разсъждения,
от който не може да излезе, ставайки за смях на околните.
Специфична схема за измама (Криминален жаргон)
Терминът описва сложна измамна схема при покупко-продажба (най-често на автомобили или имоти),
при която измамникът оплита в мрежата си едновременно двама души –
реален продавач и реален купувач, без те да подозират.

А Сарухан в Съкровището на Карун пак не къпан, пак пуши, стреля,  ...
Абе Шампион отвсякъде.

Приятни занимания, дружки!!!

# 48
Здравейте Пепи благодаря за интервюто

Фенче дано жената е по добре

https://www.instagram.com/p/DeJ4e-RorGs/

https://www.instagram.com/reel/DeKBKzYNtrb/

# 49

Чакам интервюто 😍

# 50
Дружки, благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Айре Heart Eyes, благодаря ти, мило, така ми харесва повече Kissing Heart

Цитат
КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ: ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ПРОМЕНЯ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА

Саръ Сарухан от филма *Money Trap* (Organize İşler: Karun Hazinesi). Преди този персонаж никога не бяхме виждали Къванч Татлъту в комедийна роля. Оформен с времето чрез личния почерк на актьора, Саръ Сарухан се превърна в самобитен образ – сякаш излязъл от някое от уникалните кътчета на Истанбул – и се утвърди като емблематична фигура, отличаваща се с непредсказуем характер и собствен, неповторим свят.

Разберете как Къванч Татлъту вдъхва живот на Саръ Сарухан, на какъв етап от живота си се намира днес и какво означава Истанбул за него – в брой 05 на *Numéro Istanbul*.
Охааа, колко снимки! Супер!
С нетърпение чакам интервюто с него! Дано наистина сподели нещо, което ни вълнува  и за друг проект.
Според мен Саръ Сарухан е намазан с много гел по косата Thinking Нямам търпение да го видя каква ще е скица отново.
Хубава вечер, дружки Hug

# 51

„На снимачната площадка успях да се смея, смях се заедно с приятелите си, понякога толкова много се смеехме, че не успявахме да заснемем сцените. Няма нищо друго, което да подхранва душата толкова, колкото смехът. Тъй като този проект ми позволи да изпитам това в изобилие, изобщо не искам да свършва. Говоря не от професионална гледна точка, а от тази, която подхранва душата ми.“
Къванч Татлъту

# 52

„На снимачната площадка успях да се смея, смях се заедно с приятелите си, понякога толкова много се смеехме, че не успявахме да заснемем сцените. Няма нищо друго, което да подхранва душата толкова, колкото смехът. Тъй като този проект ми позволи да изпитам това в изобилие, изобщо не искам да свършва. Говоря не от професионална гледна точка, а от тази, която подхранва душата ми.“
Къванч Татлъту

страхотно! Heart типично за човека Къванч..... нямаше как да откаже да се снима в сериала!!

всички снимки  са супер Hands Plus1
тая  особено ми хареса!

Момичета, благодаря ви, че сме активни!! Hearts

Последна редакция: ср, 07 окт 2026, 00:26 от Airra

# 53
С нетърпение очаквам цялото интервю.
Айре, всички знаем как го описват Къванч неговите колеги, а и Башак, като душата на компанията, който умее да разсмива всички. В случая това признание на Къванч е особено ценно предвид трагичните събития с неговия приятел миналото лято. Спомням си, че ние самите много се зарадвахме, когато почнаха снимките на Organize isler.

Всички снимки много ми харесват. 🤩

По улиците на Истанбул.

Лека 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт