💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 123 💙

• 1 334
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Браво, идва списание, интервю Heart Eyes

Пепи Hands Plus1
ще прочета какво си споделила и горе в статията!
да, добре че се разнообразяваме с този преговор!!

Терзи се завърна с нейната скорост! Blush

Последна редакция: нд, 04 окт 2026, 21:14 от Airra

# 31
Дружки, благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart Отново имаме прекрасни изненади!
Скрит текст:
Не ми е до писане, защото отново имаме проблеми със снаха ми, паднала вкъщи и си счупила бедрото ... 2 часа с брат ми са чакали да дойде линейка Rage После пък нямало място в болницата, за малко да я оставят в коридора. Едно здравеопазване имаме, не си е работа. То пък какво ли нормално нещо имаме вече ... Не знам какво да мисля вече, то не бяха счупени прешлени, които пълниха с цимент, после счупи ръка, след това ужаса от операцията на дебелото черво, сега крака, е може ли на един човек да му се струпа толкова болка за има няма 2 години ? Cry  Утре ще и правят операция, ще и слагат пирон.
Терзи, Пепи, Айре Heart Eyes великолепен ни е ашкъма, пу пу пу! Heart

Айре Heart Eyes, даа, щом са на корицата на списанието, няма начин да няма и интервюта с екипа на ОР Hands Clap
Пепи, съгласна съм, че човешката алчност я е имало откакто има хора на земята , но съгласи се, че сега е в особено огромни размери! Единствено парите движат днешния супер материален свят. А хората не само, че не се променят, но и не се учат на нищо от уроците на миналото.
На мен това гледане на филма май ми беше за последно, така поне си мисля Thinking
Хубава вечер, дружки Hug

# 32
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
да може.....Disappointed Relieved
съжалявам за снаха ти и й пожелавам успешна операция и бързо възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

лека вечер!

# 33

Да видим какво са ни подготвили 😍 За сега моето желание за пълна Нетфликс програма започва да се изпълнява 🤭 Сега искам интервю, гала и Къванч да разкрие от първо лице бъдещите си творчески планове 😀

Фени, много съжалявам за това, което сте преживели днес.😘 Бързо и безболезнено възстановяване.

Лека 🤗🤗🤗

# 34
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, Пепи, много ви благодаря, мили дружки! Kissing Heart Чакам ...
Пепи, да бъде, особено последното! Hands Plus1
Цитат
Да видим какво са ни подготвили 😍 За сега моето желание за пълна Нетфликс програма започва да се изпълнява 🤭 Сега искам интервю, гала и Къванч да разкрие от първо лице бъдещите си творчески планове 😀
Хубав ден и успешна нова седмица, дружки Hug

# 35

Привет в понеделник!! Hug

Фенче Kissing Heart 🤞
Пепи, дали Къванч ще говори за бъдещи проекти, би било хубаво, но ме съмнява....
да не се настройваме предварително, но със сигурност ЕЙ ще направи добра реклама/премиера на сериала си!

Emre Kınay хвали Kıvanç Tatlıtuğ: Той е едновременно красив и добър актьор.
Емре Кънай, който каза, че не вярва в думата „водещ актьор“, заяви, че успехът на колегата му Къванч Татлътуг не се дължи единствено на добрия му външен вид, добавяйки: „Той е и добър актьор, затова проектите му са успешни.“
Според репортаж на Назиф Шахин Карпуз от Habertürk , Емре Кънай е бил забелязан на премиерата на пиесата „Edi ile Büdü“, в която участва и бившата му съпруга Емине Юн . На въпроса на репортери: „Вярвате ли в реалността на рейтингите?“, Кънай отговори: „Вече не вярвам в това. Не е нещо, в което вярвам. Виждам рейтинги в театъра. Всичките ни пиеси са разпродадени. Рейтингите са тук, защото има живо участие“, заявявайки по този начин, че театърът е истинската мярка за успех за него.
Емре Кънай, заявявайки, че само с добър външен вид не е достатъчно, даде за пример колегата си Къванч Татлътуг , казвайки: „Например, Къванч е много красив, но е и добър актьор, затова проектите му са успешни. Това не е нещо, което може да се постигне само с добър външен вид.“

https://www.takvim.com.tr/magazin/2026/10/04/kivanc-tatlitugu-ov … ydan-sert-cikis#5

В това интервю Кинай заяви : „Младите играчи обикновено се избират за отбора заради физическите им качества, но след това те трябва да подобрят представянето си.“

„ТОЙ Е ЕДИН ОТ ЛЮБИМИТЕ МИ АКТЬОРИ В МОМЕНТА.“

Кънай, като подчерта особено кариерното развитие на Къванч Татлътуг, каза : „Например, Къванч Татлътуг влезе в индустрията като красив мъжки актьор и сега е един от любимите ми актьори.“

успешна и позитивна седмица!

Последна редакция: пн, 05 окт 2026, 14:27 от Airra

# 36
Здравейте Фенче бързо да се оправя жената

Башак

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/4001216490472545673/?hl=en

# 37
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, ако има премиера с журналисти ще имат възможност, но ще почакаме, ще видим.

Аз ще си довърша описанието на Айки за ролята на Ялан.
Скрит текст:
IV. Kıvanç Tatlıtuğ — Yalın и ролята в неговата филмова кариера
Когато говорим за Kıvanç Tatlıtuğ, е трудно да отделим актьора от силното му екранно присъствие. Именно затова ролята на Yalın в „Boğa Boğa“ е толкова интересна — филмът не се опитва да скрие харизмата му. Напротив, използва я.
Yalın първоначално изглежда като човек, който има всичко под контрол. Уверен е, убедителен е, говори спокойно, взема решения и успява да създаде впечатление за човек, който знае какво прави.
Но постепенно започваме да разбираме, че зад това самочувствие има друг човек.
И тук се появява едно от най-интересните неща в изпълнението на Tatlıtuğ:
той не играе Yalın като очевиден злодей.
Това е важно, защото зрителят трябва първо да повярва на Yalın, за да може по-късно да усети предателството.
От чувствителност към опасност
Ако погледнем някои от по-значимите му филмови роли, се вижда интересна промяна.
В „Kelebeğin Rüyası“ (2013) той играе поета Muzaffer Tayyip Uslu — чувствителен, уязвим човек, свързан с литературата и любовта.
В „Hadi Be Oğlum“ (2018) е Али — баща, при когото водещи са любовта, грижата и емоционалната уязвимост.
В „Organize İşler: Sazan Sarmalı“ (2019) като Sarı Saruhan вече използва чар, самоувереност и хитрост в комедиен свят на измами.
В „Âşıklar Bayramı“ (2022) като Yusuf е по-сдържан, затворен и носи в себе си неизживян конфликт с миналото.
А в „Boğa Boğa“ (2023) тези качества сякаш се пренареждат.
Чарът вече не е просто чар.
Увереността вече не е просто увереност.
Контролът се превръща в необходимост.
А убедителността — в инструмент.
Това е аналитичен прочит на последователността между ролите, а не официално заявена концепция от самия Tatlıtuğ.
Yalın е особено интересен именно заради харизмата на Tatlıtuğ
За да бъде убедителен като човек, който е успявал да печели доверието на други хора, Yalın трябва да изглежда като човек, на когото би било естествено да се довериш.
И тук актьорът е много важен.
Tatlıtuğ има способността да направи Yalın привлекателен за зрителя, дори когато постепенно започваме да откриваме морално проблематичните му действия.
Това създава неудобство.
Защото зрителят може да продължи да харесва присъствието на героя, докато вече не одобрява действията му.
Именно това разделяне между харизма и морал е едно от най-силните качества на ролята.
Yalın не е само „лошият“
Това също е важно.
Филмът постепенно разкрива миналото му и последствията от финансовата измама. Това не превръща действията му в оправдани.
Но ни позволява да видим как един човек, който първоначално изглежда уверен и рационален, постепенно преминава през:
загуба → страх → гняв → желание за възмездие → насилие.
Tatlıtuğ трябва да изиграе не просто промяната на поведението, а промяната на вътрешното състояние.
И затова ролята работи най-добре, когато не търсим един конкретен момент, в който Yalın „става лош“.
По-интересното е да наблюдаваме как постепенно губи границите си.
Тялото също разказва историята
При Yalın има значение не само какво казва Tatlıtuğ, но и как стои, движи се и гледа.
В началото тялото му изглежда спокойно и уверено.
По-късно движенията стават по-напрегнати, реакциите — по-остри, а присъствието му в кадъра започва да носи опасност.
Тук вече можем да свържем актьорската игра с операторската работа на Feza Çaldıran.
Камерата и актьорът постепенно правят едно и също нещо:
променят начина, по който възприемаме Yalın.
В началото той е човекът, който контролира пространството.
По-късно пространството сякаш започва да го контролира.
Има и още един важен контраст
Yalın е човек, който е свикнал да управлява ситуацията чрез разум, пари, информация и социално поведение.
Но когато тези инструменти престават да работят, остава силата.
И тогава филмът поставя много неприятен въпрос:
Какво остава от човек, когато изгуби способността да контролира света по начина, по който е свикнал?
При Yalın отговорът постепенно се оказва — насилието.
Това прави ролята по-различна от класическия образ на злодея.
Yalın не започва като чудовище.
По-скоро гледаме човек, който постепенно премахва една по една собствените си морални граници.
Защо тази роля е важна за Tatlıtuğ
„Boğa Boğa“ показва друга страна от актьорския диапазон на Kıvanç Tatlıtuğ.
Не защото за първи път играе сложен или мрачен персонаж, а защото тук неговото най-силно оръжие — екранната му харизма — е едновременно предимство и част от проблема.
Зрителят е привлечен от него.
След това започва да се съмнява в него.
След това започва да се страхува от него.
И това е много интересна траектория за актьора:
от човек, когото искаме да гледаме, към човек, от когото започваме да се пазим.
И може би точно затова Yalın е една от най-интересните му филмови роли.
Не защото е най-крайният персонаж, който е играл, а защото филмът използва неговата естествена убедителност, за да постави зрителя в неудобна позиция:
да вярва на човек, на когото постепенно разбира, че не трябва да вярва.

Не знам дали да не изчакаме за Последно повикване за Истанбул, защото предполагам, че до 16 ще имаме още материал и хич не ми се иска да го минем отново успоредно с друг проект.

Ще чакам вашето мнение.

# 38
Привет отново, дружки! Hug
Терзи, благодаря ти, джанъм! Kissing Heart
Скрит текст:
Днес цял ден чакахме, но до 16 ч. нямахме никаква информация, снаха ми ни се обади към 13. 30 и каза, че хемоглобинът и е нисък и и преливат кръв. Преди половин час брат ми ми се обади, че вече е оперирана, дори е успял да я види, каза, че вече изглежда спокойна, и всичко е наред. Сега се молим операцията да е успешна и бързо да се възстанови!
Айре Heart Eyes, да се надяваме, че ще сподели нещо Киво. Благодаря ти за споделените думи на този актьор Емре, той и друг път е казвал хубави думи за Къванч.
Пепи, благодаря за споделеното от Айки, хареса ми!
Аз поне няма какво вече да споделя за ЗХ, но ако ти имаш още за споделяне, пиши.
Чакам с нетърпение Организето, малко остана.

Лека вечер! Hug

# 39
# 40
Терзи, благодаря 😍

Истанбул: Все пак (Istanbul: Never the Less)
Автор: Кумру Ярен Дженгиз
Предимството (но и недостатъкът) да гледаш една история за измами с толкова любими актьори е, че ние вече сме готови да им се доверим. „Организирани работи: Съкровището на Карун“ (*Organize İşler: Karun Hazinesi*) този път събра на едно място Йълмаз Ердоган, Къванч Татлътуг, Демет Акбаг, Езги Мола и Ураз Кайгълароглу. След пет отделни интервюта, вълнението около сериала ни оставя само с един въпрос: Кому в тази история ще вярваме ние?

„Има ли човек без грях? Пътят, по който тръгна, тесен ли е? Защо ти трепере вътрешното ти аз? Пътят, по който изкачи планината, покрит ли е със сняг? Дали човек трябва да се върне? Или да се покае? Дали просто да подмине с думите „Това е поредната мрежа за шарани“?“ Нил Караибрахимгил задава тези въпроси един след друг, преди дори да назове името на града в песента си „Това е Истанбул“ (*Burası İstanbul*). Както и да обобщава Нил Истанбул, Истанбул на всеки е съвсем различен. Истанбул – мястото, където се чертае съдбата на всеки, чиято земя е от злато, където се заричат любови и траур – сред всички контрасти ту е мечтата, ту най-дълбокият кошмар.
Макар песните да отиват много на Истанбул, най-много му подхождат тези, които оживяват в поредицата „Организирани работи“ (*Organize İşler*). Докато си пеем: "Това са организирани работи, това са беди на главите ни. Те не питат чии сте, тези тук ще изядат Истанбул“, ние влизаме в едно състояние на духа, едновременно толкова безнадеждно и юнашко, че можем да изкрещим въпроса: „Истанбул… Ти ли си по-голям, или аз?“*. Страхуваме се, но пък не спираме да отправяме предизвикателства. Песента на Нил Караибрахимгил за „Организирани работи“ се превръща в музикална шапка както за първия филм, така и за това наше състояние.
Когато си спомня първия филм, в съзнанието ми изниква първо костюмът на „Супермен“ на Самет. Един мъж, който в костюма, облечен за спасяването на друг, не може да подреди собствения си живот. Едно тяло, събрало в себе си страха и смелостта.
Четиринадесет години по-късно, когато се появи „Мрежата за шарани“ (*Sazan Sarmalı*), организираните номера този път достигнаха до собствения дом на Асъм, до най-дълбокото кътче на сърцето му. Този мъж, който умееше да вижда в какво искат да вярват другите и да ги насочва, не успя да опази дъщеря си от нараняване. След това, заедно със Съра Сарахан и Лерзан, обликът на измамата също се промени. Това беше един по-бляскав, по-скъп свят, който нямаше голямо желание да се скрива.
„Организирани работи: Съкровището на Карун“ пренася света, създаден от тези два филма, в телевизионен сериал. Всеkи преследва онази легендарна съкровищница, която все още не е видял. Сериалът разкрива по-широмащабно поле, за да проследи не толкова внезапното хлътване на човек по една лъжа, колкото стъпка по стъпка избирането на вярата в нея.
За този наш брой събрахме Йълмаз Ердоган, Къванч Татлътуг, Демет Акбаг, Езги Мола и Ураз Кайгълароглу в една и съща фотосесия. На снимката петимата са един до друг; но връзките им с „Организирани работи“ са напълно различни. Йълмаз Ердоган пише и играе Асъм Ноян вече повече от двадесет години. Демет Акбаг се завръща в същия свят години след Нуран Оджак, този път като Нефисе. Езги Мола и Къванч Татлътуг отново пресъздават Лерзан и Съра Сарахан, вземайки със себе си и изтеклото междувременно време. А Ураз Кайгълароглу влиза за първи път в играта с гробищния крадец Садо. Когато разговаряме с тях поотделно, енергията от общата снимка придобива съвсем други измерения.
Много ми харесва фактът, че от петте интервюта не излиза само една единствена рецепта за актьорска игра. Хармонията помежду им се забелязва веднага на общата снимка. В отговорите пък любопитството на всеки към собствения му герой, начинът му на работа и удоволствието от актьорството намират собствен глас. Разбираме, че зад това изглеждащо толкова естествено съжителство на корицата се крият крайно оригинални пътища, които изобщо не си приличат. Когато погледна снимките отново, вече не мога да не мисля и за тези пътища.

Започването на една история за измами с любими актьори неизменно сваля защитата ни. Ние вярваме на лицата, които гледаме от години, още преди героите да са проговорили. Честно казано, с тези петима актьори нещата стават доста лесно. Мислим си, че познаваме Асъм Ноян, Лерзан и Съдъргъ Сарахан; а Нефисе и Садо ще ги видим за първи път. Дали ще се падне ези или тура, не е ясно, но е сигурно, че със съкровището на Карун ще се сдобият онези, които наистина го заслужават.

Публикувано е първото интервю с Йелмаз Ердоган, ще го кача в друг пост. Очакваме с останалите 👍

# 41
Терзи Kissing Heart
Пепи, благодаря ти! Kissing Heart Покривам те, за да можеш да споделиш интервюто с Йълмаз Ердоан Hands Plus1
Естествено, нямам търпение за интервюто на ашкъма ни, предполагам, че неговото ще е след това с Йълмаз Thinking
Наистина е великолепен на тази снимка, само татусите ми бодат очите, ама ... така си се харесва, нямам думата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 42

Йълмаз Ердоган от списание - Numéro Istanbul:

ЙЪЛМАЗ ЕРДОГАН: МАЕСТРОто

От Мюкюрем Читър до Асъм Ноян, героите изпод перото на Йълмаз Ердоган излязоха от историите, към които принадлежат, и отдавна се преплетоха с ежедневието ни. За да може един мошеник да оцелее двадесет години, той трябва да върви в крак с времето. Асъм Ноян на Йълмаз Ердоган, след филма „Организирани работи: Мрежа от шарани“ (*Organize İşler: Sazan Sarmalı*), се завръща с нови тактики в „Организирани работи: Съкровището на Крез“ (*Organize İşler: Karun Hazinesi*). А самият герой е точно такъв, какъвто го оставихме...

Автор: Кумру Ярен Дженгиз

"Вече е част от живота ми да чувам репликите си на неочаквани места. Да чувам написаното от мен във всяко кътче, във всяка социална прослойка е нещо, което ми носи огромно удоволствие.“
Най-добре знаят как се е променил един град неговите мошеници. Човешките слабости, движението на парите, новите начини за доверие и измама са тяхното поле на работа. Йълмаз Ердоган пише за човешките слабости, разстоянието между класите и променящия се говорен ритъм в Турция вече повече от три десетилетия. В света, който изгражда между театъра, телевизията и киното, героите, преди да бъдат добри или лоши, са напълно и докрай прави в рамките на собствената си логика. Защото те са крайно истински. За Йълмаз Ердоган, който стои на три различни точки на една и съща история като автор, режисьор и актьор, Асъм Ноян е нещо повече от герой, към когото се завръща през последните двадесет години. С всяко свое завръщане той преоблича престъпленията, парите и езика на епохата и разкрива едно друго лице на Истанбул. След *„Организирани работи: Мрежа от шарани“*, този свят се простира отвъд границите на двата филма в сериален формат — превръщайки се в една от най-дълголетните игри, които Йълмаз Ердоган поддържа както със собствения си герой, така и с Истанбул.

Първите „Организирани работи“ бяха през 2005 г. Как виждате днес Асъм Ноян, когото пишете и играете повече от двадесет години? С променящата се епоха, какво се промени в Асъм и какво остана същото като в първия ден?

Асъм Ноян се е адаптирал към епохата през цялото това изминало време, нагласил е тактиките си спрямо новите технологии и продължава пътя си с организации, отговарящи на новата епоха. Единственото нещо, което не се променя, е неговият характер.

Как се появи идеята да продължите „Организирани работи“ като сериал след двата филма? Какво промени сериален формат в начина, по който разказвате историята на Асъм Ноян и неговия екип?

Поради своята структура „Организирани работи“ е история с много персонажи. Сериалният формат беше много изгоден от гледна точка на това, че създаде широко игрално поле за всички герои като обем. Той даде възможност на зрителите да гледат любимите си герои по един много по-задоволителен начин.

От „Бир Демет Тиятро“ (*Bir Demet Tiyatro*) до днес начинът, по който зрителят се смее, и границите на комедията се промениха много. Има ли форма на хумор, която днес вече нямаше да напишете?

Не, няма такава промяна във формата. Може би има теми или герои, които не биха могли да бъдат написани сега, а ако бъдат написани, биха предизвикали отпор. Задачата на хумориста, на артиста е винаги да се самообновява и да изгражда оборудване, което да се адаптира към всяка епоха.
Възможно ли би било „Организирани работи“ без Истанбул? На кой квартал в Истанбул най-много прилича Асъм Ноян според вас?

„Организирани работи“ не може да съществува без Истанбул. Истанбул винаги е в главната роля. Старият град, местата вътре в крепостните стени, историческият полуостров, Бейоглу и Топхане... Това са кътчетата на Истанбул, на които „Организирани работи“ най-много отива.

Има ли сред местата, където сте снимали в Истанбул, някоя локация, която не можете да забравите? Каква случка имахте там?

В тази поредица се фокусирахме върху подземния свят на Истанбул. Тайните проходи, цистерните, лабиринтите бяха много интересни. Това бяха места, където бяхме по-близо до мистериозната история на града. Особено смелото изпълнение на Саръ Сарухан в тези сцени беше незабравимо.

Кой е кварталът или мястото в Истанбул, където се чувствате най-привързани? Какво прави това място специално за вас?

Живял съм в много квартали на Истанбул. Но може би Кузгунджук има съвсем друго място. Дъщеря ми Берфин се роди там. Първите ми стъпки в професията бяха там. Той има специално място за мен. Освен това Галата е свидетел на моите години в аматьорския театър. Много го обичам.

Как прекарвате един ден в Истанбул, в който нямате снимки? Къде започвате деня и какъв маршрут следвате по-нататък?

Когато нямам снимки, аз пиша. Нямам много възможности да се разхождам насам-натам. Но ако намеря възможност, отивам в историческия полуостров, в Бейоглу. Влизам през Египетския пазар (Мисир Чаршъсъ) и излизам през Капалъчаршъ.

**Много от репликите, които пишете, се използвали в ежедневието. Случвало ли се е да чуете някоя своя фраза на място, където изобщо не сте очаквали? Коя реплика ви се връща най-често?**

Вече е част от живота ми да чувам репликите си на неочаквани места. Да чувам написаното от мен във всяко кътче, във всяка социална прослойка е нещо, което ми носи огромно удоволствие. Репликите, които чувам най-често, с голяма преднина са: *„Зеки Мюрюн ще ни види ли?“* и *„Къде са парите, къде е колата?“*.

**Мюкюрем Читър, Дели Емин, Ръза, Асъм Ноян... Чий живот ви е най-любопитен днес?**

Честно казано, най-много ми е любопитен животът на Мюкюрем. Къде е в момента, какво прави, намерил ли си е свястна работа, женен ли е, има ли деца?

**Кой ви разсмива най-лесно на този снимачен площад? Чия компания ви затруднява най-много да запазите сериозност в някоя сцена?**

Героят, с който ми беше най-трудно да играя, без да се смея на този площад, е Саръ Сарухан. Неговата изнервяща сериозност сред странните събития много ме разсмиваше.

**Имало ли е изречение, което сте променили с годините, когато поставяте оценка на даден актьор? Какво е нещото, което преди сте казвали често, но днес вече не казвате?**

Единственото нещо, което се променя с годините, е, че човек започва да отдава по-голямо значение на човешкия характер на актьора. Вече му обръщам много по-голямо внимание. Талантът не е достатъчен, човек трябва да има и добър, стабилен характер.

> **„Талантът не е достатъчен, човек трябва да има и добър, стабилен характер.“**

**Хуморът в „Организирани работи“ се опира и на езика, аргона иговорния ритъм на Истанбул. Тъй като сериалът ще бъде преведен на различни езици, имаше ли шега, от която сте се отказали, докато сте писали, или която нарочно сте запазили?**

Да, в тази поредица обърнах внимание на това. В миналото комедията на думите имаше по-голяма тежест. Сега комедията на ситуацията е по-тежестна. Обърнах внимание на този въпрос и докато пишех диалозите.

**Кои са незаменимите части от вашия личен стил? Помага ли ви определянето на подробности като облеклото, аромата и използваните вещи, когато изграждате даден герой? Например, какви аромати би предпочел Асъм Ноян?**

Всъщност се притеснявам да създам постоянен стил. Това може да попречи на вашата промяна. Затова моят стил се основава на променливостта. Създавам героите си повече чрез писане, отколкото чрез мислене за тях. Техните начини на говор определят основата на всичко. Когато един герой започне да говори сам на хартия, независимо от мен, това означава, че се е изградил. Що се отнася до аромата: Асъм използва онзи скъп парфюм, който е откраднал отнякъде. Не знам марката му, но със сигурност не е платил за него.

Подчертах тези части, които ми харесаха.😀

Фени, а аз мисля, че Къванч ще е последен.

Лека 🤗🤗🤗

# 43
Добро утро, дружки Hug

Пепи, много ти благодаря за интервюто с Йълмаз, доста интересно ми прозвуча историята на сериала, особено ме заинтригува смелото изпълнение на Саръ Сарухан Thinking Не съм се и съмнявала с кого може да му е било най-трудно да играе, без да го разсмива постоянно, Селчук Йонтем каза, че е имал същия проблем на снимките Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това го чух наскоро и от една наша актриса /сега не се сещам за името, но е известна /  в едно интервю, запомних го, защото ми направи впечатление : " За да е наистина добър един актьор, много важно е да е и добър човек, само талант не е достатъчен"
Цитат
Единственото нещо, което се променя с годините, е, че човек започва да отдава по-голямо значение на човешкия характер на актьора. Вече му обръщам много по-голямо внимание. Талантът не е достатъчен, човек трябва да има и добър, стабилен характер.
Възможно е и да е последен Къванч, да видим Thinking Надявам се в такъв случай да е по-дълго Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ден, дружки! Hug

# 44
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Малко работа на Айки създадох 😂😂😂

С удоволствие ще си повторя тази седмица отново  филма Organize isler 2 .
От интервюто също ми хареса тази част.
"Хуморът в „Организирани работи“ се опира и на езика, аргона иговорния ритъм на Истанбул. Тъй като сериалът ще бъде преведен на различни езици, имаше ли шега, от която сте се отказали, докато сте писали, или която нарочно сте запазили?**

Да, в тази поредица обърнах внимание на това. В миналото комедията на думите имаше по-голяма тежест. Сега комедията на ситуацията е по-тежестна. Обърнах внимание на този въпрос и докато пишех диалозите.

Всъщност още преди си го мислех, че когато имаш специфичен, местен хумор е трудно да бъде разбран от хората извън твоята общност. Дано Йелмаз Ердоган се е справил с това. Давам си сметка, че филма си беше направен за местно кино и качването му в Нетфликс не е било включено в първоначалните планове за разлика от сега.

Чакам следващото интервю.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт