КГБ = Клуб на Готините Баби 252 - Есен навън, топлина в сърцата – октомври в КГБ

• 2 449
  • 116
  •   3
Отговори
# 60
  • София
Баболинки, здравейте! Изчаках новата тема да пиша за превоза до Ловеч. В нета ми се струва неактуален. Ще проверя и за връщане в неделя. Чакайте информация понеделник, вторник.
На снимката на първа страница най- ми хареса Тетка. И другите де. На Нами  ли са? И аз почнах да питам често AL-чо. Оказа се, че мога да кандидатствам за помощ за отопление. Има някакви коефициенти, пък и ТЕЛка ми е от значение. Проверете си, особено живеещите сами.  Сега слушам рок съставен пак с помощта на АЛ.   https://www.youtube.com/watch?v=nEwTBSs3cgo  - Zeppelin • Sabbath • Deep Purple • Uriah Heep. От нашето време и толкова актуално сега. А за казуси по спорове за етажната собственост е незаменим.
Извинявам се, че не взимам отношение за всяка от вас, но чета по диагонал. Въпреки това, знайте, че ви обичам всички!!!:sparkling_heart:Sparkling HeartSparkling Heart

# 61
Тръгнахме към болницата. Както след разправията каза, че никъде няма да ходи, така като стана време мирно и кротко се приготвихме...
Вече чакаме пред кабинета. В суматохата бях забравила личната карта вкъщи, добре, че щерката бързо я намери снимана и ми я изпрати...
О, Мая, благодаря за комплимента! И аз се харесах Wink

# 62
  • София
Янке, честит климатичо! Да служи вярно - да топли и охлажда.
Пиши после каква марка и модел е, да разгледам новите.
Аз съм доволна от сметките + 35/40 лв за ползването в зимните месеци мин. година.
Пипи, Пл. по същия начин си носеше кафе и водичка докато 2 месеца шества с проходилката. Забранено беше да стъпва на петата. 30 дни с истински гипс и втория с някакъв силиконов.
За къпането - не знам как е с шина. Но за да не мокрим гипса го опаковахме в чувал за боклук, а отгоре с фолио за свежо съхранение. И това в жегата - юли и август. Но мина, сега да се пази. Изясни ми се за обжалването - ходих днес, обясниха и чакаме реалното писмо.
Тетка, съчувствам. Няма ли как да я укротите бабата, да не шари и тропа? Че то на нейния график вие ще се поболеете докато тя се размотава. Ясно е, че не го прави нарочно, но все пак вие сте на първо място за да я обслужвате.

# 63
Чак сега влизам в къщата ни...
Да се оправят всички, които имат нужда. И всички да се пазят.

Дойде си есента. Сутрин хладно. На обед грее приятно слънце. Ама скрие ли се... Вдигам ципа на якето. Извадих шалове. Затворени обувки. Чорапи в къщи. Започнаха да падат кестените. Листата се обагрят в любимите ми цветове.
Някак си спокойно е това време от годината.
И малко тъжно...
Денят намалява.
Затваряме се по къщите.
Но така е...
Ще чакаме пролетта.

# 64
  • Вила Великула
Тетка, как мина прегледа на мама?
Аз сега активно използвам проходилката на майка ми, която и дадоха след операцията на ставата преди години.
Кръговрат....

# 65
Добре мина прегледа, Пипи. На 23-ти ще ѝ правят доплер и вторичен преглед. За да не ѝ разбъркат показателите от хематологията ѝ изписаха нурофен пластири, които да слагаме. Утре ще отида до аптеката.
Хубавото е, че на прибиране се засякохме с дечурлигата пред блока и падна голямо гушкане. Всички дружно седнахме в кафенето. Оправиха ни деня Heart Дребосъчко се пазареше с мен утре да оставя Тетин при майка, а аз да ги заведа с колата до голям магазин с много играчки, защото в детската градина нямало достатъчно Simple Smile
Хайде, използвам затишието и ви желая лека нощ! 🍀

Последна редакция: пт, 02 окт 2026, 23:26 от tetka_the_best

# 66
# 67
Лека нощ с още една хахава котка.
Яге, по-скоро са вдъхновени от Далѝ

Последна редакция: пт, 02 окт 2026, 23:45 от тану

# 68
  • София
Не мога да разбера къде му е главата.
Лека нощ!

# 69
  • Вила Великула

Нашето Кюфте също има странни пози за спане.

# 70
  • София
Привет, дружки!
Вече вчера имах много приятен ден. Завърших и Касата. За вечеря направих нещо ново и интересно. Подробности сутринта.
Хайде да спим, лека нощ! Hug

# 71
Добро утро изпод шипковия храст, баболинки!
Вече пия второ кафе, първото беше безкофеиново в 4 часа. Както вика един приятел - и тебе те хапе щъркела! Wink
Ето ви нещо да се посмеете

# 72
  • някъде другаде
Добро утро!
Исках да поспя днес повече , но кукнах в 7.30. Сега сложих един боб в кукъра , че не съм готвила отдавна и пека чушки за фризера. Като се стопли ще отида до гробища и до братовчедка ми да и занеса едни дънки да ми ги скъси.
За днес плана е перални и чистене , но и почивка.
Хубав ден!

# 73
Добро утро!
Изгря слънцето при мен.
Но аз с чаша кафе до печката на дърва проверявам кой е буден Simple Smile
Имам малки планове за днес...ще видя какво ще правя.

Хубав ден за всички!

# 74
Добро утро и дъждовен поздрав от мен.
Трети ден започва с дъжд. Не, че е лошо - имам много възможности за запълване на времето, но не за това съм тук.
В предишни години си купувах интернет, в този хотел има безплатен wi -fi на рецепция, но от два дни сега успях да отворя БГ Мамма. Слаб, бавен и особено когато се накачат много потребители хич го няма.
Обаждам се само да знаете, че всичко е на ред, пък се надявам някъде към края на месеца да се видим.
До тогава, останете със здраве.

Общи условия

Активация на акаунт