Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 175 - октомври 2026)

• 26 331
  • 382
  •   12
Отговори
# 240
  • София
Цитат
Поради невъзможност да установим контакт с потребителя Dorroty, на нейно място беше изтеглен нов участник, който ще получи серията Hot Transportation.

Това е: Reina. 🎉

Reina ще получи инструкции на лично съобщение относно получаването на комплекта.

Това от играта: Мисия „Гладка и стегната кожа“ с COCOSOLIS ● Спечелете една от 40 терапии!

# 241
Само един човек се похвали, че е получил обаждане от играта на Метро - Метрочасие. Има ли и други? Аз още се надявам, заради децата...

# 242
PG са качили списък с печелившите от играта с Oral B.
Останала съм с впечатление, че са коректни с игрите си. Разбира се, може да са различни хора, но все пак списъкът е леко подозрителен: по 3 награди с инициали К.С., И.И., М.Д, Е.С., както и няколко с по две..
Някой друг да забеляза същото?

# 243
  • София
Спечелете книга до  12 октомври
Спечелете книга до 11 октомври
Спечелете награди от "Фит спо" до 20 октомври

# 244
Брей че съвпадение,  не бях забелязала, на Мен ми се дорева че ме няма с една бележка .. дано да са различни хора и да са проверили

PG са качили списък с печелившите от играта с Oral B.
Останала съм с впечатление, че са коректни с игрите си. Разбира се, може да са различни хора, но все пак списъкът е леко подозрителен: по 3 награди с инициали К.С., И.И., М.Д, Е.С., както и няколко с по две..
Някой друг да забеляза същото?

# 245
Ех как ме ядоса синковеца! Купил киндер буено, ма що да вземе кас. бел.?!?! Rage

# 246
да ви кажа, звъннаха ми за наградите от Ефес, даже съм изтеглена два пъти и печеля 2 стека, до офис на спиди ще доставят, края на другата седмица вероятно

# 247
И мен ме няма в Oral B, мислех че заради сумата ще са малко участници.

# 248
  • Пловдив
Видях се в списъка на Oral B. Даже се чудих дали участва бележката, защото в касовата бележка на единия продукт не пишеше Oral B и получих отговор да я снимам заедно с бар кода на продуктите - т. е явно проверяват старателно бележките.

# 249
Ех как ме ядоса синковеца! Купил киндер буено, ма що да вземе кас. бел.?!?! Rage
За каква сума ти трябва? Имам няколко касови бележки, защото отдавна спечелих раничка, но си купувам техни продукти.

# 250
Цитат
Поради невъзможност да установим контакт с потребителя Dorroty, на нейно място беше изтеглен нов участник, който ще получи серията Hot Transportation.

Това е: Reina. 🎉

Reina ще получи инструкции на лично съобщение относно получаването на комплекта.

Това от играта: Мисия „Гладка и стегната кожа“ с COCOSOLIS ● Спечелете една от 40 терапии!

Някой дали си получи наградата от тази игра?

# 251
  • софия
Имам проблем с Милка. Спечелих абонамент за Vоyo, но вече много седмици не изпращат наградата, говорих с някакви девойки на телефона,на който си дадох данните,казват,че явно има проблем. Уж подават сигнал към организатора и нищо.

# 252
Миналата седмица изпратиха кодовете. Моя беше в спам папката. Още не съм го активирала

# 253
  • софия
Миналата седмица изпратиха кодовете. Моя беше в спам папката. Още не съм го активирала

Нямам нищо в Спам .

# 254
Вчера си получих гифт картата от 7 дейс. Нищо не чакам. Ще се включа в Престиж, много искам такъв апарат за моментни снимки, въпреки скъпите консумативи. 😅

Общи условия

Активация на акаунт