Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 175 - октомври 2026)

• 22 005
  • 338
  •   43
Отговори
# 315
# 316
  • София
Оказа се, че съм спечелила раница от играта на Супер Марио. С една бележка бях. Играх заради куфара, но пак съм доволна. Обадиха се по телефона, били пратили имейл. Ми нямам.. Иначе, ако работеше сайта щях да знам, че съм спечелила. 🌷🌷🌷

# 317
  • Под Слънцето
Тя, играта, още им седи в сайта  в секция Активни..

# 318
  • София
Нямам Вайбър, нито приложение на BoxNow. Получих смс за Киндер раничката. Но има само 2 дни за получаване. За малко да ми върнат пратката. Мъжът ми отиде в 23 часа да я вземе, защото 2 часа по-късно кодът за отключване нямаше да е активен.

# 319
  • София
Аз получих СМС, че наградата ми от Киндер е в Бокс нау.
След като сте спечелили, виждате ли от коя бележка е на страницата на Киндер?

# 320
Пратките в бокс нау могат да се отлагат. От съобщаването има линк.

# 321
Минавам да се похваля как днес си купих Йегермайстер с надеждата за една колонка, а играта се оказа изтекла на 04.10 😆😆 кой да гледа

# 322
  • Бургас
Ще минаваме на Бляк Рам!

Липсват ми игри на тоалетна хартия, дам.превръзки, нещо солено!

# 323
  • София
Пратките в бокс нау могат да се отлагат. От съобщаването има линк.
В смс-а нямаше такава възможност. Иначе съм виждала реклама за приложението им, че може през него да се отлага взимането.

# 324
Ще минаваме на Бляк Рам!

Липсват ми игри на тоалетна хартия, дам.превръзки, нещо солено!
Дамски превръзки са включени в игрите на P&G.

# 325
  • Пловдив
В смс-а нямаше такава възможност. Иначе съм виждала реклама за приложението им, че може през него да се отлага взимането.
Още преди да пуснат приложението, съм отлагала взимането/пренасочвала пратката с мейл или обаждане. С приложението естествено, става с няколко клика

# 326
  • София
Не мога да регистрирам код в играта на Фибела Wave. Някой друг има ли проблем?

# 327
Бях споделила една игра от сайта на Lilly Drogerie на „Oral-B Lilly Junior“ – тази игра така и не се появи в сайта на P&G. Писах им, отговориха ми: „информацията за тази кампания е била публикувана по погрешка и промоцията към момента не е активна“
Сега гледам, че и на сайта на Лили са писали: https://lillydrogerie.bg/news/post/uvedomlenie-za-otmjana-na-igra

Последна редакция: пт, 09 окт 2026, 09:31 от Vivi_Ane

# 328
Привет! От доста време не съм играла в томболи и не съм писала в темата, но ме изкуши играта на олимпус, та някой с моя проблем… Опитвам се да регистрирам и ми излиза едно бяло поле и нищо- ни приема, ни продължава.
Късмет на всички участващи!

# 329
  • Под Слънцето
Как беше  тайната да видиш кб в Киндер?
Нямам одобрение вече 4 или 5 дни. Не виждам и в сайта нищо в този профил.
Играя за една съседка за нейното внуче.

Общи условия

Активация на акаунт