Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 175 - октомври 2026)

• 22 929
  • 354
  •   36
Отговори
# 330
  • Пазарджик
Как беше  тайната да видиш кб в Киндер?
Нямам одобрение вече 4 или 5 дни. Не виждам и в сайта нищо в този профил.
Играя за една съседка за нейното внуче.
Аз чакам потвърждение на имейл от вчера и не мога да довърша регистрацията. Явно имат някакъв проблем.

# 331
Момичета дайте номер на агенцията на Нестле да ги питаме ще получаваме ли кошници или не?Те се оливат вече?

# 332
Точно , аз им писах и все скоро е отговора от тяхна страна 😑 бъзикат се яко с нас!
Момичета дайте номер на агенцията на Нестле да ги питаме ще получаваме ли кошници или не?Те се отиват вече?

# 333
Играта на Тандем с натрупване ли е, защото ми позволи да регистрирам бележка под 3€?

# 334
Някой да е попадал на печелившите от тази игра?

boxnowbg

Когато BOX NOW раздава 25 награди, Back to School сезонът изглежда доста по-добре. 💚🎁

📅 Период на играта:
01–30.09.2026 г.

🏆 Победителите ще бъдат изтеглени и обявени на 07.10.2026 г.

# 335
По-скоро събират по складовете стоки с изтичащ срок на годност да напълнят по някой кашонче и да се отърват от нас Satisfied

# 336
Привет! От доста време не съм играла в томболи и не съм писала в темата, но ме изкуши играта на олимпус, та някой с моя проблем… Опитвам се да регистрирам и ми излиза едно бяло поле и нищо- ни приема, ни продължава.
Късмет на всички участващи!

Предните дни регистрирах няколко кода без проблем, не спечелих естествено, но днес и при мен го има този проблем

# 337

boxnowbg

Когато BOX NOW раздава 25 награди, Back to School сезонът изглежда доста по-добре. 💚🎁

📅 Период на играта:
01–30.09.2026 г.

На БоксНау до сега не съм виждала победители в кампаниите им, освен за една игра с награда Айфон.

# 338
То само това остава 😁 с изтичащ срок на годност.
По-скоро събират по складовете стоки с изтичащ срок на годност да напълнят по някой кашонче и да се отърват от нас Satisfied

# 339
На някой познат ли му е този номер
+35924341135

# 340
  • оттам, откъдето започва България
boxnowbg

📅 Период на играта:
01–30.09.2026 г.

След теглене на печеливш участник Организаторът извършва проверка дали са изпълнени всички условия и в срок до 5 работни дни от датата на тегленето се свързва с всеки печеливш за уточняване на условията около получаване на наградата. (така пише в условията на играта)

# 341
Ето печелившите от BoxNow, бяха публикувани на стори
Скрит текст:
.
Някой скоро регистрирал ли е в играта на Нутела? Май и те бавят одобрението на бележка ...

# 342
Как беше  тайната да видиш кб в Киндер?
Нямам одобрение вече 4 или 5 дни. Не виждам и в сайта нищо в този профил.
Играя за една съседка за нейното внуче.
Аз писах на Киндер дали бележката ми е одобрена и те отговориха, че е одобрена и линк към сайта, в който ми излизат Моите бележки. Но отделно като търся в сайта на профил, без този линк, не мога да намеря такава поддиректория. Дано го обясних правилно.

# 343
Тук са започнали да теглят https://coca-cola.promo/campaigns/41/winners

# 344

така са от 9ч сутринта 😐 моткат се нещо

Общи условия

Активация на акаунт