Станали ли са жените агресивни и нахални в търсенето на мъж?

• 4 187
  • 135
  •   2
Отговори
# 120
  • France
Искате да кажете, че споделеното родителство даже не е вариант?!? Боже, Боже...

Шарки, явно бракът не е направил бившия ти мъж нито по-отговорен, нито по-съзидателен, нито по-любвеобилен. Нормално, бракът няма тази цел, нито сила.

# 121
  • По света и у нас
И какво решение на децата, като вкъщи родителя или родителката ги настройва срещу другия и те милите от натиск не искат да ходят при родителя с по малкото права.

Има татковци и татковци. Не виждам нищо лошо да си гледате децата на почивки.

# 122
  • София
Всъщност сега се сещам, че имаме съфорумка, която е точно в режим на споделено родителство с бившия си мъж. Значи трябва да е възможно. Thinking

# 123
  • По света и у нас
Изобщо не съм единствената

# 124
  • София
Кога пък завихте към споделеното родителство? Аз колкото повече съм в такова, толкова повече мисля, че е много добър вариант при тийнейджъри/гимназисти.

Последна редакция: вт, 06 окт 2026, 14:04 от Rockstar

# 125
Навремето имах връзка с бъдещия ми (вече сегашен) мъж и въпреки това някакви девойки се опитваха да го "отвлекат". Та, не е ново това, някоя да си пробва късмета, макар да знае, че човекът е във връзка или даже женен, че и с деца. И не винаги мъжът ги предизвиква.
Чудя им се на тези.

Има такива жени, с бившия ми мъж се разведохме заради  жена , но и до ден днешен не разбрах истината .Бях видяла няколко съобщения от двамата, но твърдеше , че са били просто приятели . След това опитахме отново пак да се съберем , но много бързо отново изчезна пламъчето в него.Вероятно не е щастлив с мен или същата жена отново се появи в живота му, а защо пък и да не е друга вече нищо не ме учудва.Жалкото е , че имаме дете и не си заслужава защото сега и двамата се борим да отгледаме детето ни като един ден е при мен на другия при него.Не се страхувам , че съм самотна майка , но човек с човек живее, а и цял живот не съм живяла сама и наистина е много тежко да си сам и да няма кой да попита как мина деня ти? Как си?
Много е относително за всяка жена .Някои са нахални такива които разрушиха семейството ми, но пък други като мен например даже не си и търсят мъж .Имам предвид ще се радвам ако стане всичко от самосебе си , не казвам че може би ще остана сама до края на живота си , но започнах да губя интерес или ако изпитам такъв те са всички обвързани или женени.Не бих се хванала с такъв мъж .

# 126
Kong, не може някой отвън да разруши едно семейство. Ако така стане, то на изневеряващия въобще не му е било мястото да има семейство.
Изкушенията не са фактор не когато ги няма, а когато не ти действат.

# 127
  • София
И ММ го заглеждат, и да, включително когато е сам с детето. Според мен, умът на много жени е доста различен, когато са необвързани спрямо обвързани. Подобно на когато нямат деца, и после им се роди синче Joy Не на всички, но го има. Често става дума за помпане на его. Скрупулите са различни. Има и отчаяни. Годините също имат значение. На някои никога не им идва акълът, но при други е въпрос на узряване.

Такива действия говорят за самия човек. Ако имаш доверие в половинката си, съответно ако на него може да се има доверие, не би трябвало да има значение.

В България постепенно станаха като рускините. И не съм вярвала, че като майка на момче ще съм му полезна със съвети на база опита ми като ухажвана и преследвана девойка...

Поради каква причина?
Нали уж жените не бяха "преследвачи"?
Как така монетата се обърна?
Няма достатъчно мъже ли?

Винаги и жените са преследвали. Това, че не са, е поредния мит за "едно време", в което едно време повечето хора, които жалят по него без да са го живели, изобщо не биха оцелели.

# 128
Това да те загледат или да загледаш е нещо съвсем обичайно.
И мен ме заглеждат жени, както и аз заглеждам.
Но това само по себе си не означава нищо.
Хубаво е обаче мъжът да е все пак инициатор на контакт, на запознаване, на покана за среща и т.н.
 Някак прекалената агресивност в свалките от жена е отблъскваща, поне според мен.
Губи се излъчването, нежността, женствеността, тази ефирност, топлина, грациозност, изящество.

# 129
Ако една жена е грациозна , изящна, нежна и женствена на външен вид,, никой няма да я върне, че е направила първата крачка.

# 130
  • София
А мен са ме отблъсквали агресивните мъже, които не са уважавали личното ми пространство (и преди да се омъжа, и сега изключително много държа на него).

# 131
  • София
Има 100 начина да се направи първата крачка по грациозен и изящен начин. Но, както съм казвала не веднъж, на днешната младеж им липсва възпитанието за свалки.
Много от мъжете и жените не умеят да флиртуват. Положението е "Аз-Тарзан, ти-Джейн. Ъъъ? Ъ-ъ" или обратното, все тая.

# 132
Да, има много не разбират от дума.

Разбира се, че е жените преследват, но по-друг начин, не като мъжете.

# 133
Да, по-брутални са.

# 134
Така и не разбирам защо му е на някой да преследва мъж и да го краде?

Общи условия

Активация на акаунт