Месец на любов настана - септемврийче гуши и целува сладко мама

• 20 283
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ПЪРВИ ЮНИ НА МАЛКИТЕ НИ СЛЪНЦА![/b]
Ние още се борим с Т, така че празникът ще ни е скромен Simple Smile Поне чакаме тати да си дойде от командировка.
Много много ви прегръщаме всички Hug Heart Eyes

# 256
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , МИЛИ ДЕЦА! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И НЕКА ВАШЕТО ДЕТСВО БЪДЕ НЕЗАБРАВИМО!
Честито и на вас мили мами, нека децата ни са здрави и много умни!
Ние сме добре, не искам да се хваля, че нали знаете как става като се похвалиш, но все пак да си кажа, вчера Лаци спа от 22:30 до 8:45.... от 7 натам ходих да го проверявам да не му е станало нещо!!! да ми е жив и здрав, е днес спа до 6 , но като ви слушам нямам право да се оплаквам....
 Чочи, много се посмях на вашата случка хихихих
 Ави, какато винаги прекрасно стихче по повода
 Мари_анка твоето също много ми хареса Hug
 Ла естрела... добре дошла, ще ти хареса тук...
А Лаци, вече е вещ в занаята, става - сяда като пружинка е , няма мира за 10 сек, в леглого се предвижда по парапета, прикляква нарочно, за да се изправя, много е сладък, само още не може от легнал да седне... а като е покрай мен или тати се катери по нас като някой алпинист... обаче днес ме ядоса и за първи път истински му се скарах и го ударих по памперса, ядях овесени ядки, а той все иска да ги докопа.... е верно в леглото беше Blush , та аз ги оставих, за да го преместя по далеч от мен , а той като ме пребори хвана чинията за секунки ги, разсипа върху мен , себе си , леглото и по земята Sick!!!! много се ядосах, защото бях много гладна, а и те бяха мазни, че ги поливам със зехтин.... той си поплака, ама и аз не се втурнах да му се извинява, да поплаче, че от НЕ не разбира! Май трябва да се заредим със здрави нерви ,а ! newsm78
 За Дари и аз много се натъжих, жалко е , че се случват такива неща. Пази Боже децата ни и нека никога не се случва това на никой! Поклон
 Весел празник ви желая и светлина в детските очички!

# 257

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕТСКИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАШИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА НАС -  МАЛКО ПООТРАСНАЛИТЕ ДЕЦА!!!

# 258
Честит празник на всичките ни малки и сладки дечица, да растат здрави и да се радват на едно прекрасно и незабравимо детство.  
Честита месечинка на Дари и Ради на Йоана77, Марти на Лилиша, Мая на Спарки, Мария на Алина, Крис на Вики81, Георги на Дессси и на Ники на Ла естрела.
Добре дошла на Ла естрела.
За мен този ден също е много специален, защото и моята сестричка има рожден ден днес. Винаги съм обичала рожденния ден на сестра ми повече от моя, защото нейния рожден ден слагаше начало на ваканцията, а моя слагаше края й (родена съм на 14 септември)
Бон Есперанс страхотно си описала чувствата на новоизлюпените мами, аз се чувствам по същия начин, до миналата година сякаш това беше моя празник, а днес вече е празник на моето дете, просто чувството е неуписуемо, сякаш по-силно осъзнавам, че вече съм майка.
Марианка, Ави страхотни стихотворения.
Мама Меги голям палавник си имаш, ако това те успокоява и ние не оставаме по назад, почти всеки път докато храня Ивета, тя задължително успява да бръкне в купичката си, а след това да се омаже цялата с мръсната ръка. Явно с доста търпение ще трябва да се въоръжим, белите едва сега започват  Laughing!
Пожелавам ви незабравимо изкарване на първия празник на нашите деца.

# 259
Честит празник на всички наши мили дечица!Да растат здрави и щастливи и дано успеят да усетят нашата любов,с която ги очаквахме толкова дълго!Много усмивки,красиво детство и хиляди сбъднати мечти на нашите слънчица! Hug Hug Hug

# 260
Честит празник на всички месечинки и на всички деца - те са нашето щастие!!!            Hug Hug Hug
Благодаря за милото посрещане!   bouquet

Ники най-сетне заспа и сега имам малко време за мен.
На нас още не ни е поникнало нито едно зъбче, не знам дали е нормално?!  Thinking Има ли други бебчовци без зъбки още?  Имам и още едно питане - с какви пюренца храните вашите бебчовци? Знам, че имаше подобен въпрос някъде във форума, но мен ме интересуват наборчетата  Party

# 261
  • София - Бургас
Честит празник сладки бонбончета!

# 262
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И НА ТЕЗИ, КОИТО ОЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ ДЕЦА !!!
ПОЖЕЛАВАМ ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ !!!
ДАНО ВСЕКИ В ТОЗИ ДЕН ИЗПЪЛНИ ПОНЕ ПО ЕДНО ДЕТСКО ЖЕЛАНИЕ/ЗНАМ ,ЧЕ ТЯХНИТЕ СА БЕЗБРОЙ/,НО ДА ВИДИШ КАК ГРЕЯТ ДЕТСКИТЕ ОЧИЧКИ Е НЕЩО БЕЗЦЕННО...

Честита месечинка на Дария и Радослав на yoana77, Мартин на lilisha, Никола на la estrella,  Георги на Desssy и Кристиян на viki81!!!!

# 263
  Честит Празник на всички дечица !!!     

Хайде и ние да ви почерпим по случай деветата ни месечинка  Hug   newsm38 

Можем да се похвалим с още две зъбчета отгоре   Laughing  ( вече общо четири )  и с това ,че си хапваме черешки и диня с голям кеф  Mr. Green  !  Май вече се разбуждаме , хайде това е засега от нас , по-късно ако мога пак ще се включа!

# 264
Честит Празник на всички дечица... малки, големи и още по-големи  Mr. Green

Аз съм болна и се чувствам като кифла  Tired и така пропаднаха каквито и да било идеи за празнуване, особенно излизане и срещи с други мами и дечица... много ме е яд, нооо

Чочи, дано се оправите бързо. Надявам се да не сме ви заразили онзи ден в зоологическата градина, въпреки че кашлицата на Бобо е почти отминала. А историята с филма много ме развесели  Laughing

Ави, Марианка, стихчетата са страхотни Simple Smile

Мама Меги... да ти е жив и здрав момъка, и все повечко бели да прави, а ти... ти си открила топлата вода  Mr. Green щом се впечатляваш от такива дреболии, като да дръпне закуската ти:)

Лулова да продължава доброто настроение ехееее дълго-дълго та и на Ирини да предадеш от него.

добре дошли и на новите мами  Hug

ох, още щях да пиша, но хремавия ми мозък забрави  ooooh!

Хубава вечер!

# 265
Честит празник на нашите слънчица. Нека този бъде първия от многото весели детски празници за нас и малките сладури. весели и засмяни да растат и да имат пълноценно детство.

а аз днес съм и двоино щастлива заради двойния ни празник. обикалях да му купя някаква играчка подобна на жирафа на памперс, т.е. развиваща мисълта и координацията, но около нас в магазините нищо не намерих. накрая му куп0их дрешка за лятото.
от два дни марти само ръмжи като мечка,иска да стои прав и пищи от кеф. прави по няколко крачки като се изправи в кошарата(още не може съвсем сам), А ТОКУ що както беше прав на дивана до мен се наведе да вземе една кутия, подпря си главата в земята, с изправени крака и тъкмо си взе кутииката и подна по корем, ама беше много смешен.
моля ви, кажете ми аз ли съм единствената луда майка, която бели черешите.днес му правих череши с извара и направо ми се отели вола да ги обеля.не знам така съм решила или съм чела някъде,че трябва да се белят. ирезултата е разкошно боядисани ръце.  а малчо сега седи до мен и си бръмчи с уста и се радва на дистанционното

Честита 9 месецинка на наборчетата  Дария и Радослав на yoana77, Никола на la estrella,  Георги на Desssy и Кристиян на viki81!!!!
Mama Меги, и аз изпадах в истинкси ужас марти като се опиташе да обърне нещо(не че не е успявал). от време на време му давам да си бърка в чинията си с попара. и после задължително си разтрива очите, носа, а вчера така се опита да обърне попарата, че хвръкна и имаше отзад по косата. нооо отделили сме бойни доспехи специално за ядене, после измивам последиците и така става без нерви. е днес метна малко череши на пердето ама аз бързо го изчистих.

# 266
Здравейте
Честит празник на малките ни сладунковци-да са здрави,весели,щастливи,обградени с любов и внимание!!
Ние днес изведохме бебчо на разходка -купихме му 2 подаръка:

И от двете неща е доволен LaughingС първото може да прави крачки като се държи за него-справя се добре,макар че е още страхливичък..
Получи и 3 чифта карирани панталонки Sunglasses
Сега си играе кротко до мен,тати работи в съседната стая,а аз довършвам 1 киндер буено-най-новата ми мания напоследък  Wink

bouquet

# 267
ЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕТЕТО!!! ТУК ЯВНО СМЕ ДОСТА ДЕЧИЦА (имам предвид и майките, които се чувстват така)!!!
БОГ ДА ПАЗИ ВСИЧКИ НИ!!!

Благодаря за честитките! Честото и от мен на Дария и Радослав на yoana77, Никола на la estrella и Кристиян на viki81! Желая ви всичко най-добро!

А сега да преминем към същността. Общо взето и на мен ми се струва невъзможно премахването на нощното хранене, явно бебко все още има нужда от него (само да доуточня, че то се появи скоро, първите месеци бяхме без никакви нощни хранения). Явно сега малчото наваксва.

Мъжът ми предложи да ходим в неделя от 9.30 на някакво тържество за татковци и деца, по случай 1 юни в градинката на Актавис до Народното събрание. Който иска да идва Simple Smile Надявам се да успея да се оправим толкова раничко и да не вали дъжд.

# 268
Добър вечер от мен. Бързам бързо преди 24.00 ч. да пожелая най-веселото и безгрижно детство! Бъдете щастливи малки дечица!!!

Днес ми се обадиха от фирмата, от която е климатика. Обещаха утре да дойдат. Да видим!
И пак си спретнахме едно плажче с Алекс, само дето той заспа и го сложих в количката, а мама се пече на спокойствие  Mr. Green Таткото обеща утре семейно да се мятаме. А и откривали плажа официално. То е време вече, че се тътрим с чадъри и куп др. такива

На "поетесите" - много сладки стихчета!

Честито и от мен малко на патерици на всички мини рожденници!

Отивам да спя, че снощи късно си легнах, днес рано рано станах и едва клепам вече.

ПП - Това го открих докато търсех картинка по случай празника

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 00:07 от Мамичка Яничка

# 269
Добро утро, сладурани! Grinning
Честита 9-та месечинка на Яна на Ви, Борис на ivakrasiva и Рая на denise!Безгрижно детство, дъжд от сбъднати мечти и хиляди усмивки!

Момичета, вчера имах много тежък ден. Втора смяна в градинката на работа беше въпросната госпожа. Прибрах си Мими изпаднала в истерия, скъсала си блузката и гласът и от близо 2ч. неистов рев, променен все едно е болна. На въпроса ми какво се е случило, госпожата естествено не знаеше. Защо подобни ексцесии се случват винаги при нея? Та така ни се провали детският празник. А аз бях купила красива кукла на Мими и шумкаща книжка от плат на Веси. После с една приятелка и нейните деца, бяхме решили да заведем децата на въртележките и после на пицария. Добре, че беше мъжът ми да вземе Веси със себе си и аз останах с Мими. Направихме всичко, както го бях планирала, но тя беше много разстроена Confused и не мисля, че се радваше истински. Към края на деня се почувствах като изсмукана и изплюта. Нямах сили за нищо. Чувствах се психически изтощена. Момичета, наистина ми е ужасно тежко, особено, когато не срещам грам разбиране от обществото, учителите... Това е нещо от, което никой не е застрахован, но хората разсъждават така: "Нали не се е случило на мен, какво ми пука". И днес ми е скапано и много тъжно. Вместо да запиша детето си на балет например, аз я водя на психолог. Вместо да участва в тържеството в детската градина, аз отивам да си я взема, за да я заведа на логопед. Вместо да се радвам на думите и, аз я уча да говори. smile3518 smile3518
cvetiberova, добре дошла сред нас. Радвам се да те "видя" Hug И честита месечинка на сладурчето ти, макар и на патерици.  bouquet Честито ви и нов комплект зъбки. Grinning
Мамичка Яничка, много забавна снимка си открила. Grinning Ходи ми се на плаааааж...
Vessselka, страшно се впечатлих от новопридобитата ви проходилка (то не се казва точно така, но се надявам, че ме разбра). Понеже не искам да купя от класическите, съм се спряла точно на такава, но от къде я купихте? Не съм ги виждала по магазините. newsm78
lilisha, aи аз още не съм давала череши. Rolling Eyes Може би е време, не знам. Иначе и аз позволявам на Веси да бърка в купичката с ядене. Много и е забавно.
Щастливка, желая ти от сърце скорошно оздравяване! Praynig
la estrella, спокойно и Веси няма нито един зъб още. Няколко мами сме с беззъби все още дечица. Аз взимам вече храна от детската кухня за малката, но когато яде пюренца са на "Ганчев". В нашият малък град друго няма, а да търча до Пловдив всеки път за пюрета, ще ми е адски неудобно. Но малката ги харесва.
Пак се разписах, я да слагам кафето  Laughing

Ще бъда много щастлива да го споделите с мен. Grinning Изпращам ви много целувки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт