Месец на любов настана - септемврийче гуши и целува сладко мама

• 20 276
  • 286
  •   1
Отговори
С Е П Т Е М В Р И      2 0 0 6

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАГЛАВИЯ ЗА НОВИ ТЕМИ
  Септемврийката с любов голяма, дарява и мъжа и малчугана.- марианка
Месецът на любовта настана, септемврийчето целува сладко мама - марианка
Няма нищо по-голямо от септемврийското съкровище на мама-марианка
"Kуфарите за морето стягаме, септемврийското детенце да зарадваме"
"С пояс пъстър и със ръкавелки, септемврийското дете ще преплува цялото море"
"С кофичка, лопатка, бански, шапка, септемврийчето отива на море, за да топне сладкото дупе"
"Лодка във морето плува, септемврийче гледа я в захлас и мечтае капитан да стане в този час"

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ БЕБЕТА
  СА ОБЩО 110 БЕБЧОВЦИ и имат рождени дни

ПЪРВОТО НИ СЕПТЕМВРИЙСКО ЗЪБЧЕ Е НА НИКИ НА МАМА ДВВ

НАШИТЕ НАЙ-КРАСИВИ БЕБЕТА
сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - 2006

полезни сайтове
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хигиена-дрехи-пособия
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хранене
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-болести и неразположения

САЙТ ЗА ПРОВЕРКА НА ДОПУСТИМИТЕ ЗА КЪРМАЧКИ ЛЕКАРСТВА

МАСАЖ НА БЕБЧО
8ТЕ РЕВЛВИ ПЕРИОДА=КРАЧКИ НАПРЕД
И С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ДЕНИС ЗА:
Новороденото – въпроси и отговори
за коликите
СЪНЯТ НА БЕБЕТО: 8 ФАКТА, КОИТО ВСЕКИ РОДИТЕЛ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ
Плачът въобще не е полезен. Ето какво става в детския организъм... ново
Новият Имунизационен календар
Православни обичаи за новородено

ЗА НОРМИТЕ
ХОДЕЩИ КРАЧЕТА
Инфо за обувките І ново от Ася
Инфо за обувките ІІ-възраст, подметка,форт и ток на обувката ново от Ася
Инфо за обувките ІІІ- за размера на обувкатаново от Ася

А СЕГА ЗА ХРАНАТА...

План за хранене на новороденото, бебето и малкото дете до 36-месечна възраст ново от Стес
примерна таблица за захранване по такъв модел може да направите и вашата
РАЗНООБРАЗНИ СХЕМИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ ново
инфо за храните и захранването ново
ТАБЛИЦА НА АЛЕРГИЗИРАЩИТЕ ХРАНИ
ТАБЛИЦА НА ЗАХРАНВАНЕТО ЗА АЛЕРГИЧНИ /И НЕ САМО/ ДЕЦА
ПЪРВИ ХРАНИ
ЗАПИЧАЩИ И РАЗХЛАБВАЩИ ХРАНИ
Начало на захранването -Защо да чакам? 6 причини
НИТРАТИТЕ

# 1
Хайде аз първа  Wink

Ирини   bouquet
Благодаря и за предложенията..
Аз се възползвах от това на Мари-анка и поръчах торта от Двете фукли за понеделник направо да ми я донесат вкъщи, че в това време не можем много да мърдаме, въпреки че днес успяхме да се помотаме малко между капките.

# 2
  • София
Иринии, много сте хубави на снимките!

А пикника на Витоша е супер, особено малките буболечковци на тревата!

Ей, направо ме заредихте с настроение с тези снимки  Hug

# 3
Между чистенето да се запиша и аз Simple Smile

# 4
Mамичка Яничка, много чистиш, гледай да не се преумориш. Laughing Hug
bebe_dundi, каква торта поръча? И да разказваш после. Иначе много ми хареса идеята на irinii за картина от подписването, но се изисква човек да разполага с повече време. Аз ще се възползвам през декември от нейната идея, че това с тортата вече съм го правила. Grinning
irinii, страхотно оформление на темичката.  bouquet Да ни е честита! И пак имам един въпрос към теб. Embarassed Забелязвам, че лентичката, която отчита дните до рожденният ден на Мими, си стои на "Честит 5-ти рожден ден". Т.е. вече не отброява, а рожденният и ден беше на 8-ми май. Как да коригирам това?
Ами, май се записах. Laughing

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 20:34 от mari_anka

# 5
Здравейте и от мен усмихнати мами и бебчета   bouquet.Честити месечинки на всички бебоци .От толкова много хойкане по улиците не ми остава време да се включа  ooooh!.Страхотна темичка си спретнала Irini , поздравления  smile3501.Няколко вечери Мони е много спокоен и ме оставя да поспя , да не дърпам дявола за опашката, много хубаво си хапва , за разлика от баткото който днес със сто уговорки е изял един банан и едно пакетче солети.Това е от мен за сега лека вечер , аз отивам с приятелки на бар и после на танци  Hug

# 6
  Galadriell, направо ни закопа с тези танци, аз поне ти завидях... Приятно изкарване и да пиеш по едно и за нас!
  Irinii, браво за новата тема, както винаги страхотна, разказа за кръщенето също беше страхотен, радвам се че е минало талкова вълнуващо и величествено, както и би трябвало да бъде, а за проблема с къщата - не се ядосвай "пълно щастие няма", така казва една приятелка и смятам,че е най-добре със здравето и живота ни всичко да е наред , а за да има закономерност, нека проблемите ни да са такива! Даде ми страхотна идея за това с картината- портрет, много ми хареса наистина, а кажи достатъчно време ли е до 28 май да се изработи такова нещо и ако ми препоръчаш къде да отида също ще съм ти много благодарна..
 Ние днес бяхме цял ден на гости на сестра ми и ни беше много хубаво, между другото тя е виновна, че Лаци не иска да лази... хехе нали трябва да има виновен, та тя му показа тарикатлъка с ходенето и стоенето прав и той сега умира да го прави, аз да го държа и да го водя, даже понякога не ще и да сяда.... а пък аз не искам проходилка и много исках да се научи да лази , за да е самостоятелен... Уви, не иска, а като взема да му
показвам и почва да реве... инатище!....
  От нас толкова , пожелаваме ви приятна семейна вечер и прекрасна спокойно нощ!

п.п. вижте на какво се натъкнах в кърмаческия... както е казал автора no comment http://youtube.com/watch?v=uHRyRCHuQ7g

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 21:36 от mama_meggie

# 7
  • Sofia
Хайде и аз в новата тема Grinning
Ирини, пак си оформила всичко страхотно, но ти си го знаеш  bouquet А от разказа ти за кръщенето на Спаси дори аз се развълнувах, дето съм Тома неверни по църковните въпроси Embarassed
Марианка, и аз подкрепям предложението ти за морска тема, но за другия месец Hug
Мама Меги, и Али не ще да лази, освен назад. Пъшка, охка, сърди се.....
Само ме притеснява, че не може още да се изправя сама newsm78. Но пък с дядо си иска да върви Heart Eyes
Галадриел, и мен ме закопа с тези танци, мога да излизам тук, при майка ми, ако искам, но няма с кого вече, всички познати и приятели са излетели далече, далече....
Мама Яничка, наистина внимавай с чистенето, то не е най-важното, докато сте сами Laughing
Бебе Дунди, и аз искам да чуя за тази торта после Joy
Лека вечер и хубави сънища!

# 8
Момичета, темичката ни е спретната набързо, но е важна атмосферата.  Grinning
мама меги, на мен ми изпълниха поръчката за 7-10 дни и си мисля, че има шанс да стане. Ще ти пратя на лични повече инфо. А философията за баланса в живота - абсолютно така са нещата - както ти си казала. И аз си пожелавам все такива да са проблемите ни. Леле линкът, който си пуснала даже е плашещ!  Shocked #Crazy
Бебе Дунди, и торта е добър вариант за бърза изненада  Simple Smile
Galadriell, приятон изкарване! Аз не см излизала по женски от мнооооооого време. Но скоро ще се корегират нещата.  Naughty
Марианка, не съм експерт, но ти препоръчвам да впишеш отначало данните - все едно слагаш нова лентичка.
Базел  Heart Eyes

Въпрос: какво ще кажете за пшеничния зародиш? Днес пазарувайки за Спаси се замислих дали да не му взема - страшно полезен е, а и е вкусен...

Сега ще си допия коктейлчето и лягам - а момчетата нека си празнуват Левски-шампион  Grinning

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 22:24 от irinii

# 9
За първи път да се разпишем и в новата темичка, нали днес за пръв път ни беше и  в старата! Е, престрашихме се най-накрая/досега само четях/!
Да ви се представим накратко: по-долу виждате моите сладурковци, днес бебко става на точно 8 месеца,а пък каква кака си има...само малко непослушна! От София сме, в кв.Гоце Делчев, май има и други мами оттук, гледаме си се сами с дечковците, докато тати е на работа, нямам свекър  и свекърва, отдавна са починали, а пък единствената баба т.е майка ми много работи и рядко ни вижда, пък за помощ да не говорим...
Като гледам от постингите ви-много напредват дечицата ви-Алекс не пълзи, само се избутва назад по корем, още не се изправя сам, но от вчера има желание и яко се набира, а пък за сричките сме на бабабаба, папапапа и някакво бръмкане, в проходилка още не се слагаме, струва ми се толкова мъничък. Ще ви разказвам още подробности за него и за каката, но не наведнъж, че няма да е интересно Winkвсичко накуп.
Засега ви желая хубава и романтична събота вечер!

# 10
Ирини, 4естито ти  християн4е ! Желая му много 6тастие, безгрижно детство и усмивки...  Hug
ДОбре до6ла на tzvety roussimova ...
Ние срегнахме багажа, даже го и натоварихме, и тази но6т в 4 потегляме на ваканция във  Франция /Има такава книга на лубимия ми автор Удхаус  Laughing/ . Малко ми е притеснено с тези 12 4аса път,     car003но подготовката е на ниво, успокоявам се 4е по всяко време можем да спрем и да по4иваме, а и Филип оби4а да пътува...  6те изкараме там 10 дни, при бабата на мъжа ми, в прекрасна къ6та сред прекрасна природа... С Филип 6те си отспим до насита на 4ист въздух, а се надявам и да се поплажуваме на средиземно море     grinning039
Та така, довиждане моми4ета ... до скоро  wavey

# 11
Момичета, помагайте! Опитах да сменя лентичката на Мими, но ми се появи като линк. Как да направя така, че да се вижда? Embarassed

# 12
Добро утро, мами сладурани, сладки поспалани! Laughing
Хайде по едно кафенце със обилна закусчица:

Извинявам се на тези, които са на диета. Hug
Честита 8-ма месечинка на Йоана на fibi4ka, Стилиян на steli-ssd, Александър на Мамичка Яничка, Никола на stefi, Емилиан на Vessselka и Мартин на Светлодара! Мили дечица, пожелавам ви от сърце безгрижно детство, палави игри и дъжд от сбъднати мечти!

Честита годишнина от сватбата на veenii! Желая от сърце на младото семейство да се обичат все така поне още 100 години, да постигнат всичките си мечти и да гледат винаги в една посока. Горчиво и наздраве!

Снощи изкарахме много тежка нощ.  Tired Веси се събуждаше на всеки час ooooh!, какво беше това чудо...
А днес времето е мрачно Confused. Тук вали като из ведро, че и гръмотевици има. Абе с всичките му екстри. Grinning Днес ми е ден за чистене...
Много усмивки ви желая, въпреки тъжното време на вън.  bouquet

# 13
  • София
Добро утро Simple Smile
Марианка, огладнях, като видях тия сандвичи...
За танците - в петък бях канена на моминско парти ( на сватба сме в четвъртък) и тъкмо съм се наточила, че ще ходя и Мартин почна да мрънка-къде ще ходиш сега, ей го на с тая ръка, ако детето се разплаче не мога и да го вдигна, вдигам температура..(все още му се бори организма с планката) Християн солидарен-само за времето, в което трябваше да изляза се събуди 2 пъти....И ми се провалиха плановете Sad
МарияФ, приятно изкарване във Франция Simple Smile
Меги, плаша се като гледах клипчето.Аз в момента умувам точно до кога да се кърмим, за да е по-малко болезнено за Хриси отбиването, а и така, че вече да не е станало навик.
Добре дошла на Цвети Русимова Simple Smile
За годишнината-на нас ни беше първа и нали се води басмяна, памучна или кой как си я знае. Аз подарих една хубава риза, защото бях чела, че се подарява нещо от плат. Чаршафи си имаме, а една нова риза никога не е излишна. Варианта с тортата ще го използвам догодина Simple Smile
Уф, че смотано време Sad

# 14
Добро утро сладурки,

Честита годишнина на Veenii, обичайте се и се уповавайте един на друг дългииии години! Горчивоооо
Честита месечинка на сладките бебковци!

За тортата - поръчах ето тази:
http://www.2fukli.net/gallery.aspx?id=917
Иначе бях платила скокове с бънджи от балон за двамата, но времето ми провали тази изненада. А идеята с портрета на Ирини е много добра, но ние имаме вече  - беше подарък от свекърва ми за сватбата.
Мари-анка, и Стефи се буди често тази нощ..нещо сигурно фазите на луната не им влияят добре  Wink
Приятно изкарване на МарияФ във Франция
Добре дошла на Цвети Русимова  Hug
А за пшеничния зардиш да си призная нищо не знам  Crazy

Хайде пожелавам ведро настроение въпреки гадния дъжд  Laughing

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 12:54 от bebe_dundi

Общи условия

Активация на акаунт