И ние сме си вкъщи, въпреки че в събота успяхме да излезем за малко между капките, но пък Калина спи много добре през деня на отворена врата на терасата и шум на дъжд
Резултатите от последната консултация - 8.000кг (+ 500гр) и 72см (+ 1см) - пълзи навсякъде, постоянно иска да се изправя на крака, като се подпира на всичко, включително и на стените и често се случва да си удари главата, щото краката й не са толкова стабилни
Има и 1 показал се зъб, който официално е записан в картона
Яде от доста време, може би от 3-ти месец, по 4 пъти на ден, като понякога между храненията й давам плодово пюре. Сутрин и преди лягане яде мляко или млечна каша и мляко за заспиване, а дневните хранения са комбинации зеленчуци, месо, плодови пюрета.Единствено не мога да си обясня защо не ще и да погледне манджите дето аз й готвя - нито пасирани плодове, нито зеленчукови пюрета, нищоооо
Та затова много се чудя какво да правя с детската кухня - Chochy, ти имаш ли някоя предвид с възможност за доставка по домовете?

може да й звънна, но пък аз не мисля, че е чак пък толкова проблем... За тези , които не бяха на пикника ще кажа само ,че Лаци там хищно ми взе от ръката едно вурстче и не пожела да ми го върне за нищо на света.... смука, дъвка!!!! та едно кис мляко ще ни уплаши 

Ужасно много ли е ?????????
Приятна вечер от нас и ббббб,аааааа ааггггг, яйиии ... от Лаци! 
Страхотни мерки имате(както и Ян) и честито за изпита.
Преди това Мишо дразнеше Ники че си нямал такъв биберон като му го размахва пред лицето

, че и тримата ми мъже спят отдавна, само аз се мотам.