Мама Меги, шашнах се с това видео. Сигурно обяснението е, че кърменето още е новост у нас и нямаме такава култура. До скоро рекламите на бебета представяха шишета с мляко...
Аз пък се вълнувам неприятно, защото Хари все по-категорично се отбива. От 5-те хранения на ден се кърми само сутрин в 6.00 и вечер в 21.30. Останалите 3 през деня, които придружават твърдата храна изобщо не ги иска. Нито преди храната, нито след, нито от гърда, нито от шише. Слагам кърма в кашата в 18.00 и така вкарвам още един път, но.....
Гърдите ми "издишаха". И без това си ги нямах. Цедих се няколко пъти и едвам излиза 120 мл, което е недостатъчно за едно хранене...
Казо, за банския -памперс. Аз купих "Либеро" от Метро. Незнам дали питаш точно за това. Водят се "гащички за плуване", 10 броя в плик и са за различни килограми. Прилича на памперс, но отстрани е цяло- не е срязано и няма лепенки. Не съм ги пробвала още, така че не мога да споделя опит. От 3 до 10 юни сме на Албена, така че планирам да "кисна" Хари в надуваем басейн със затоплена обикновена вода (не мръсна морска и не с хлор от басейна). Ще почака бебчо за същинско плуване до другото лято... Е, все пак няма да се заричам, може да полудея...
Ако не закъснееш може на същия ден да отидеш да си завериш купона и на следващия ден да си вземете яденето. На 24.05 и 25.05. кунята няма да работи
Малко се побърквам вече, ама какво да се прави.
.
"

,а това е поредн атакава нощ и вече направо се изнервям доста... През деня също не ни е много леко, особено ако цял ден сме си само двамата, защото в 1 момент Спаси се отгечава изапочва да се чуди какво точно иска - да седи ли, да ходи ли, да стои прав ли, да играе с топка... на 2рата минута му писва ако не взимам активно участие. Та така - по-добре ни е със слънце и навън!
/

Явно у наше село такова чудо няма
!!!