🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹 сезон 2, Тема #6

• 42 594
  • 980
  •   39
Отговори
# 45
На Ашкар би му харесало само, ако Памела се отъркваше с чеп в него Joy

# 46
Даа, когато й мажеше задните части със слънцезащита уж бая се заигра, като да му харесва, но уви! Искрата била изчезнала! Каква искра си имал, бе байо, ти от самото начало я гушкаш като плюшено мече и нищо повече!
Някоя друга жена, освен Габриела, ревнува ли от нея? Според мен това й е основната конкуренция и трън в очите на Габа, а не Ралица.

# 47
Габриела преди кръцни-срежи:

# 48
Иван не трябваше да се обяснвава повече на Таисия. Първоначалната му позиция беше достатъчно откровена, аргументирана и разбираема. Това, че на някого не му изнася, е друг въпрос. Развали ефекта от изказването си и го  превърна в досадно натякване.

# 49
me_for_president, хвана ме Sweat Smile Simple Smile

diziler, в повечето мнения след влизането на новият участник Георги, беше наричан Георги 2, имаше и едно велико Джордж Втори от hrissi_sz Simple Smile, та затова е така. Георги П. и Георги К. не мога да различа дори и аз дето им добавях имената за начален пост.

Моето предложение за тези двамката е: Мистър Пропър и Робокоп Trollface

Благодаря за новата тема!

Последна редакция: пн, 05 окт 2026, 16:55 от Saint V

# 50
Генчо или Гейчо Grin

Памела не вярвам да е толкова заблудена, за да не усеща, че Ашкар е на другия бряг. Според мен се познават от навън и са се разбрали нещо.

# 51
Познават се те.
Надценявате капацитета на участничките.  Памела поне да измие веднъж на сезон косата. Иначе е хубава. Не и отива вързана определено,  но с пусната коса е симпатична.

# 52
Памела го търка Ашко, но той милият гледа отегчено.

# 53
На Габриела кусурът на тялото ѝ се обобщава в две думи - не тренира. Абсолютен skinny fat си е.

# 54
Иван доста се поизложи с тези безконечни обяснения и то към Таисия , която смята,че е "най дъ бест" .
   Памела е безкрайно плитко момиче, дори не се сещам да забележа тялото й. Толкова е равна интелектуално.

# 55
Благодаря за темата 🌺
Чакам нови попълнения.

# 56
Аз не мога да си обясня прехласването по Памела - не, че и има нещо, но е абсолютно незапомняща се. Другите две са по-красиви. Сузи също има много хубаво тяло, просто е тотално безинтересна и изобщо не акцентират върху нея. Таисия също има интересна красота, но пък руско-украинската дружба си казва думата за нрава и и афинитетът към спиртните напитки😂
Габриела има нужда от засилени тренировки - на тяло и мозък. Единственият мускул, който ива нужда да почине при нея, е езикът - него не спира да го тренира😂😂😂😂

# 57
За мен и моят вкус, Таисия изобщо не е хубава - лице круша, безформен овал, кръгли опулени очи, не разбирам как някой я намира за хубава.
А за Памела - прехласването е за тялото, видно е защо. Сузи също е добре, но не толкова.

# 58
Габриела преди кръцни-срежи:

Абсолютна гротеска.

# 59
🫣🫣
Тя не знае коя е столицата на Полша?!

Общи условия

Активация на акаунт