В декемврийската редичка чакаме на Диди малката сестричка!

• 20 648
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
ехеее, никой няма вече трети ден почти, май всички следят новините около Буш  Wink
и аз няма много какво ново да кажа, само да се поФаля, че утре най-сетне отиваме на профилактичен зъболекар, ще докладвам!
поздравиии!

# 241
  • София
Индикирам се, че още мърдам. Нищо за хвалба, мисля си все по-усилено за отпуска, но както винаги имам в последния момент колебания дали съм се спряла на подходящото място. Ако се почудя още малко няма и места да има. Чудя се тая Санта Марина до Созопол дали всъщност е добра идея, при положение, че е на 3 км. от плажа  newsm78

# 242

Честит Рожден Ден, Янче!
 Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug
Желая ти много здраве, щастие, любов, късмет, усмивки и красиви мигове!
Наздраве и весел празник!

# 243
Ей скицо Честит рожден ден и от мен - само едно ти пожелавам - мъжко. Наздраве
пич си ти пичччч, един от най готините хора, които познавам, казвам го сериозно, без лигавене - прсто ти се кефя и те обичам, защото си пич. Целувки на Мая и Бояна Heart Eyes

# 244
  • София

Честит рожден ден мила Янче!!!!! Само шампанско и рози да е животът ти оттук нататък! Дълго младей,век поживей, много се смей
и във всичко успей! Laughing

# 245
На Янче й честитих лично преди малко Simple Smile Бяхме в Борисовата.

Чудя се тая Санта Марина до Созопол дали всъщност е добра идея, при положение, че е на 3 км. от плажа  newsm78
За какво ти е море като имаш басейн в хотела??? Хич няма да се сетиш за плажа ... е, може вечер да ходите на разходка по крайбрежната алея и да си съберете миди. Или пък някой ден все пак да отидете до плажа за разнообразие. Ама после едвам ще изчегърташ пясъка от дупето на Ванеса и няма да повториш Simple Smile
На басейна си е райско. Току виж си успяла и едно капучино с фас да изпиеш Simple Smile
За кога по принцип ви е резервацията?
Ето ти обещания линк за детското столче: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3331
Вчера случайно засякохме Ванеса и бавачката в зоопарка, сигурно са ти казали.

Голямо мазане вече става като излезем - първо слънцезащитен крем, после лосион против комари  Crazy Много хапят тия гадини  Sick

# 246
  • София
Супер е столчето! Обаче в Пакостник казва, че няма наличност. Но непременно ще потърся, особено за почивката, ще си го влачим с нас по ресторантите, че ми е писнало да гоня Ванеса с вилица в ръка из целия ресторант.

Резервацията ми е от 16 юли, ама ще я променя, че баща ми ме сюрпризира, че на 15-ти летят за София и щели да останат ден-два.

# 247
Стола го има в Прима Папи срещу нас. Цената е същата. Мога да ви снабдя по всяко време  Wink
Наистина е супер удобно - и за вкъщи и за навън.

# 248
  • София

Янче, весел празник,
много подаръци и доволно количество хубави емоции

# 249
Янче, да си жива и здрава!!!  HugВсичко най-хубаво ти желая от все сърце! Heart Eyes
Ние сме добре, гушкаме се и се кърмим, много е гот  Grinning Както каза една приятелка, с вторите деца като че ли и безсънието е по-сладко  Laughing

# 250

Мило Янче,  Hug
Честит Рожден Ден!
Първо здраве и живот на теб и твоите хора.
После ти желая дни изпълнени с любов и усмивки.
Целувки от нас.
Heart Eyes

# 251

ЧРД, мило Янче! Много радост да ти носят малките принцеси!
Целувки!

# 252
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЯНЧЕ!!!!![/center]

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 23:15 от ДейзиГ

# 253
както казва обикновено самото Янче в такива случаи: всички прекрасни пожелсания вече са изказани Wink но все пак:
Честит Рожден Ден с най-сърдечни пожелания за най-хубави моменти и от мен!

# 254
  • Sofia
И от мен честито на патерици!  bouquet Само приятни емоции да съпътстват живота ти!незнам дали и едно мъжко да не ти пожелая Wink

Общи условия

Активация на акаунт